Publikováno Březen 23, 200916 r Ahojte , už se to tu párkrát řešilo ale nikdy ne úspěšně. K čemu přesně slouží odvětrávací mřížka v zadním kufře na pravé zadní straně? mÁM S NÍ PROBLÉM při zesílení audia, tato mřižka(resp. ten materiál guma či to co je) strašně rezonuje. Proto mě napadlo tuto mřížku vyndat a jen ji zaslepit něčím , síťovina nebo něco aby mě nelezl hmyz do vozu. Co tím riskuju? a nebo naopak je úplně zaslepit ?
Březen 23, 200916 r Je to odvětrání kabiny a hlavně vyrovnává tlaky, kdybys to nechal zavřený tak si topením budeš zvyšovat tlak v kabině. Jen tak k ničemu to není. Osobně bych spíš sundal tu gumu z toho a zkusil to chvíli bez ní.
Březen 23, 200916 r Autor Napadlo mě vyndat z toho tu gumu a vsadit tam třeba plast navrtaný malýma dírkama , nic by nerezonovalo , hmyz by neprošel do vnitř ale má to jedinou chybu že to bude jakoby pořád otevřené .
Březen 25, 200916 r Sluzi to ako tu bolo povedane na odvetranie kabiny. Spina by sa ti tadial dostat nemala nakolko je to za naraznikom schovane. Vyskusaj to bez gumy a uvidis ze to bude OK.
Březen 27, 200916 r Slúzi to aj na to,ze ked zabuchnes dvere vypusti tlak z kabíny.Ked to zaslepis zle sa ti budú zatvárat dvere.
Březen 27, 200916 r Autor Slúzi to aj na to,ze ked zabuchnes dvere vypusti tlak z kabíny.Ked to zaslepis zle sa ti budú zatvárat dvere. Jo tomu rozumím už ale spíš jsem zvědav když to bude pořád otevřené co to udělá.
Březen 27, 200916 r Podla mna,nemalo by to vadit. Starsie vozidlá to mali stále otvorené, napr. Skoda 120,Lada mali vetracie otvory na C-stlpiku vzadu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.