cokapid Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Ahojte , už se to tu párkrát řešilo ale nikdy ne úspěšně. K čemu přesně slouží odvětrávací mřížka v zadním kufře na pravé zadní straně? mÁM S NÍ PROBLÉM při zesílení audia, tato mřižka(resp. ten materiál guma či to co je) strašně rezonuje. Proto mě napadlo tuto mřížku vyndat a jen ji zaslepit něčím , síťovina nebo něco aby mě nelezl hmyz do vozu. Co tím riskuju? a nebo naopak je úplně zaslepit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Já bych tipoval, že zabraňuje kondenzaci vlhkosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Je to odvětrání kabiny a hlavně vyrovnává tlaky, kdybys to nechal zavřený tak si topením budeš zvyšovat tlak v kabině. Jen tak k ničemu to není. Osobně bych spíš sundal tu gumu z toho a zkusil to chvíli bez ní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cokapid Vloženo 23. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Napadlo mě vyndat z toho tu gumu a vsadit tam třeba plast navrtaný malýma dírkama , nic by nerezonovalo , hmyz by neprošel do vnitř ale má to jedinou chybu že to bude jakoby pořád otevřené . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Zkusit tom můžeš, asi to neudělá nic špatnýho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eresto Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Sluzi to ako tu bolo povedane na odvetranie kabiny. Spina by sa ti tadial dostat nemala nakolko je to za naraznikom schovane. Vyskusaj to bez gumy a uvidis ze to bude OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cokapid Vloženo 26. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Hned o víkendu to vyzkouším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter7 Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Slúzi to aj na to,ze ked zabuchnes dvere vypusti tlak z kabíny.Ked to zaslepis zle sa ti budú zatvárat dvere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cokapid Vloženo 27. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Slúzi to aj na to,ze ked zabuchnes dvere vypusti tlak z kabíny.Ked to zaslepis zle sa ti budú zatvárat dvere. Jo tomu rozumím už ale spíš jsem zvědav když to bude pořád otevřené co to udělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter7 Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Podla mna,nemalo by to vadit. Starsie vozidlá to mali stále otvorené, napr. Skoda 120,Lada mali vetracie otvory na C-stlpiku vzadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.