Publikováno Březen 23, 200916 r Na fotce kaplicky u milotecu jsem si vsiml upe super ramecku kolem budiku,nevite nekdo co to je a kde to sehnat???
Březen 24, 200916 r ja len tipujem ale snad asi to bude od Milotec-u ... skusit im napisat pripadne zaslat aj foto ...
Březen 24, 200916 r Autor ja uz jim psal,a rikali mi ze to jsou pry ty chromove ramecky za 600,-....ale tohle fakt ¨nejsou ony,at me nebulaji....to je neco jineho,dyt i ciferniky jsou jine....
Březen 24, 200916 r Autor me to prijde,jak by to bylo z golfu,nebo ja fakt nevim,ale jsou brutalni a hned bych bral
Březen 24, 200916 r :aggressive: Tepic,je to z FABIA DRAGON, show car od Milotecu. Neprodejné. Na té fotce tě má zaujmout ten carbon překryt budíků..... ten je asi za 2500,- A jinak tuším že jde o budíky z Audi TT..... celá ta Fabia je unikát udělaná z TT...... :palec2:
Březen 26, 200916 r ja uz jim psal,a rikali mi ze to jsou pry ty chromove ramecky za 600,-....ale tohle fakt ¨nejsou ony,at me nebulaji....to je neco jineho,dyt i ciferniky jsou jine.... tak ty za 600,- to teda určitě nejsou, tyy mám já a vypadají jinak
Květen 1, 20169 r Zdravim, hledam nekoho, kdo umi pomoci vagu vycist pin z face budiku u Fabky 1 a nasledne sparovat s vozem a immo. Nejlepe Praha a okolo. Diky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.