Martin Zwierzyna Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Na fotce kaplicky u milotecu jsem si vsiml upe super ramecku kolem budiku,nevite nekdo co to je a kde to sehnat??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mathias Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 ja len tipujem ale snad asi to bude od Milotec-u ... skusit im napisat pripadne zaslat aj foto ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Zwierzyna Vloženo 24. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 ja uz jim psal,a rikali mi ze to jsou pry ty chromove ramecky za 600,-....ale tohle fakt ¨nejsou ony,at me nebulaji....to je neco jineho,dyt i ciferniky jsou jine.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Zwierzyna Vloženo 24. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 me to prijde,jak by to bylo z golfu,nebo ja fakt nevim,ale jsou brutalni a hned bych bral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrzbuse Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 :aggressive: Tepic,je to z FABIA DRAGON, show car od Milotecu. Neprodejné. Na té fotce tě má zaujmout ten carbon překryt budíků..... ten je asi za 2500,- A jinak tuším že jde o budíky z Audi TT..... celá ta Fabia je unikát udělaná z TT...... :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Zwierzyna Vloženo 24. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 kurde,ale hned bych bral takove budiky fakt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 ja uz jim psal,a rikali mi ze to jsou pry ty chromove ramecky za 600,-....ale tohle fakt ¨nejsou ony,at me nebulaji....to je neco jineho,dyt i ciferniky jsou jine.... tak ty za 600,- to teda určitě nejsou, tyy mám já a vypadají jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Kan Vloženo 1. Květen 2016 Sdílet Vloženo 1. Květen 2016 Zdravim, hledam nekoho, kdo umi pomoci vagu vycist pin z face budiku u Fabky 1 a nasledne sparovat s vozem a immo. Nejlepe Praha a okolo. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 2. Květen 2016 Sdílet Vloženo 2. Květen 2016 není problém 80km z Prahy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 2. Květen 2016 Sdílet Vloženo 2. Květen 2016 Přímo v Praze... Praha -západ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.