Duben 21, 200916 r Mám napsat, že je hajzl největší :smich:? To zas bude :-D Hele, sexetářka ředitele má dnes narozky a dovalila nám chlebíčky, už jsem snědl 4 a rozhodl se, že dnes už nepracuju, 8 h překládání už stačilo
Duben 21, 200916 r Autor hajzl je buď kombi nebo závěsnej... a buď je posranej nebo spláchnutej.... tak co vy na to hazlové???
Duben 21, 200916 r Autor víte proč na prvního máje zrušily průvody??? páč jim lidi místo řechtaček, začaly na ty průvody jezdit TéDéíčkama... :kol-98:
Duben 21, 200916 r Nedavno ma niekto (Mischicka) zdrbal ze mam velky podpis, tak som to opravil. Ale ako pozeram na Vorlika tak sa asi k nemu vratim.
Duben 21, 200916 r Hlasim, ze ja jsem taky vychodil gympl, prej prestizni a odmaturoval za 4 ale k cemu mi to je, to nevim
Duben 21, 200916 r No a doufam, ze jednou jakozto inteligent nasetrim na vysnenou RS6, ale to spis kupuji lidi, co nemaji penize zrovna cestne vydelane , ale nerikam, ze to tak je u vsech
Duben 21, 200916 r No a doufam, ze jednou jakozto inteligent nasetrim na vysnenou RS6, ale to spis kupuji lidi, co nemaji penize zrovna cestne vydelane , ale nerikam, ze to tak je u vsech Jak se tak dívám, tak je nás tu "toužicích" po RS6 více. To bychom se možná mohli složit, ne?
Duben 21, 200916 r Jj, kdo byl línej nebo lempl, šel na nějakou průmku nebo zemědělku A tam se čtyři roky defakto flákal a šoupal nohama, aby ve finále na vejšce minimálně prvních pár semestrů nic nedělal a těžil ze znalostí ze střední, zatímco gympláci vidí všechno poprvé a čumí na to jak tele na nový vrata
Duben 21, 200916 r Jirko není pravda Viz absolventi gymplu Vídeňská.. dokonale připraveni pro získání Bc. u nás.. parchanti
Duben 21, 200916 r No a doufam, ze jednou jakozto inteligent nasetrim na vysnenou RS6, ale to spis kupuji lidi, co nemaji penize zrovna cestne vydelane , ale nerikam, ze to tak je u vsech Míšo už abys začal šetřit.
Duben 21, 200916 r slyšeli jste že škodovka od 05/09 nebude dávat rezervy ale nějaký sady na opravu kol? Aby bylo auto lehčí a byly lepší emise
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.