Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
jj, linux nic pro me ja jsem klikac

A hlavně racionálně myslící člověk, kterej potřebuje občas dělat taky něco rozumnýho a né jen řešit, proč mu nic nejede :p

Vloženo
Zdarec Maroš. ;)

nazdar Rosťo :p

A hlavně racionálně myslící člověk, kterej potřebuje občas dělat taky něco rozumnýho a né jen řešit, proč mu nic nejede :p

tak zasa keď ťa napadnú víry tak... :smich: :smich: sopm zvedavý na 7ku

Vloženo

ja osobne mám vistu a ešte na druhom XP, vista je v pohode akurát ma po polroku nemilo minule prekvapila, že som musel vybrať baterku z noťasu, lebo nič nefungovalo :feve:

Vloženo

Chlapci a děvčata, neřešte ptákoviny a radši bouchněte šáňo, po téměř měsíci mi dorazily pneu, dokonce správné, takže jsem část dopoledne strávil jejich naháněním po poštách v okolí, bo se pošťačkám nevlezly do Filcky a pak hledáním pneuservisu, kde je nazujou...

Vloženo (editace)

Ahoj kluci.Tak dnes u mě doma proběhnul výslech ohledně té hromadné nehody co jsem měl 8 dubna...

Tak bylo na vesničce docela velké pozdvižení :smich:

post-6947-1240855528_thumb.jpg

Editováno: , autor: Romariooo
Vloženo

rekonstrukce? to jako, ze pockali az to vsichni opravili a budou muset do sebe vlitnout znova? :smich: Romane bran se, rekni, ze klidne, ale s policejni oktavkou ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...