Romariooo Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Bylo to fajn...horší to bude za týden...to nás jede celá parta z práce a pojedeme cca 50 km a pak se jde na čuníka a bude oslava.To zas budu mrtvej! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Tak musíš trénovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 (editace) Já mám problém pouze v zadku...mám ho odtlačenej ze sedla ale jinak pohoda.Minulý týden jsme udělali se synem 20 km a dnes okolo 35km což považuju za uspěch Editováno: 23. Květen 2009, autor: Romariooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 No já zatím neudělal denně víc jak 80km, taky kvůli zadku, jsem totiž dost vyžraný Ale letos se do toho opřu a tu stovku udělám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 100 km denně na kole??? Ty woe...tak to bych asi nezvládl...mazec by to byl..nevím nevím! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 (editace) Původně jsem si řikal že to tam dávat nebudu ale jak píšeš...je to ta nejmenší samolepka co jde a na té črné pěkně vynikne. Romane můžu zajistit i kratší, stačí dát vědět kolik cm, pokud by ještě někdo chtěl, tak není problém, jen ne prosím kusovky po pár centrimetrech rozdílu Editováno: 24. Květen 2009, autor: Jar_da Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Zdarec chlapi. Nemá někdo navíc vnější zrcátko u spolujezdce? Trochu mi prasklo. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Nazdar hoši. Akurat som sa vratil z plaze pri Severnom mori. Mam kua spalene prave stehno, trosku z laveho, lavu pistalu. Polku hrude a ksicht. Ale mal som okuliare takze vyzeram jak idiot. NO otras. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 (editace) ty nevieš, že keď sa ideš opaľovať máš si dať dolu okuliare? a natrieť sa krémom Editováno: 24. Květen 2009, autor: wrccko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Kua, ta hej, ale ked tam ani nebolo az tak horuco. Ale ma seru nohy, lebo mi spalilo stehna, ale len take fleky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 to vždy keď človek nečaká a potom príde domov spečený, je to zákon schválnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukynodc Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Buď rád, že jsi neusnul a Tvé ratolesti Ti nedali přes obličej cedník... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 alebo niekto niečo iné nenakreslil s krémom lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukynodc Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Nebo tak... : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Tak pár foto. Isto spoznate kto som ja. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 (editace) to tomcat: jsi ten na fotce uplně vpravo.. červený tričko, bílé šortky.. lukyndc: hele někdo z Děčína a my ho neznáme.. Editováno: 25. Květen 2009, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 kuci kde je dneska spammer nejvetsi, mu v praci uz zakazali aj net? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 No jo, máš pravdu Ondro...a já si říkal, že je tu dneska nějakej podezřelej klid, ale vůbec mi nedošlo, že tu není spamer Roman...tím se to vysvětluje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Afro Olaf: polib mě prdel...ono na tebe taky brzo dojde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 25. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Romane, co je s tebou... začni něco dělat... http://forum.skodahome.cz/index.php?act=Stats Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Dnes je totálně vymrdanej den...od rána jsem ani nejedl ani nepil. asi vyměnim job... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 nenech se otrávit, nebudete dělat něco od železa? bych potřeboval trochu práce na podzimek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 ale nevyměníš..děláš to rád......klídek zase vyjde slunce i pro Tebe Romčo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Tak v to pebvě doufám...danová kontrola hoši... sháním na poslední chvíli předávaci protokoly,revize a tak.Ach jo...ponděli jak vyšity... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 To zmákneš...alespoň Ti pak bude v hospodě lépe chutnat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.