Romariooo Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Ježiš...mám pocit 17-18 květen.Je to tak chlapáci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 kua mazejte něco dělat! Makáme Luke jak černoši v Praze ty woe... :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Ježiš...mám pocit 17-18 květen.Je to tak chlapáci? Fakt jo Romčo, je to tak :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 25. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 P.T. tak kdy mi přivezeš ukázat tu tvojí novou korejku??? mám pro tebe připravený věci na onanování! ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Pekné od teba Romane, že si si spomenul... ;-)))) Doma síce mám notebook s bezdrátovým pripojením takže by to problém nebol, ale neche sa mi ho prenášať... Teraz som v druhej práci, cez týždeň od 7 do 15 "normálne" pracujem a po večeroch a víkendoch si privyrábam na taxíku a to som v podstate stále na telefóne, teda pokiaľ si nespravím voľno a vtedy sa presmerujem na kolegu... Takže vlastne cez týždeň nejaké postávanie po vonku moc nerobím a ani nie je kde, máme tu len jendo miesto na taxi na parkovisku pred tescom... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 25. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 twe... Otesánkovi začal v revíru parkovat tenhle šedomodrej drzounek!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 25. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 a ze sobotní procházky na Větruš... na fotkách je pejsek mojí přítule... Kessie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 twe... Otesánkovi začal v revíru parkovat tenhle šedomodrej drzounek!!! Sežeň si botičku a nech ho vykysat ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 25. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 jinak ta šedá se mi na Scoutíkovi moc nelíbí... a když jsem vybíral barvu, tak patřila mezi poslední 3 barvy, které zůstaly v užším finále... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 nelíbí ale dostala sa do užšieho finále... no toto... nejaké to máš otočené, nie??? musím sa kuknúť v akých farbách sa flastne scoutík robí, vo všetkých tuším nie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 (editace) Ono vůbec se mi na Scoutu nelíběj barvy které jsou na např.na normál OII super...z vyjímkou Capučína,ta je pěkná na každý škodovce,ale zas taková šedá graphite(jinak můj favorit)..teda dnes je to o kapku tmavší šedá anthracite se mi na Scoutu vůbec nelíbí... Editováno: 25. Březen 2009, autor: karlos3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 twe... Otesánkovi začal v revíru parkovat tenhle šedomodrej drzounek!!! nebude to naopak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 25. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 me se na Scoutu vyloženě líbí dvě barvy... Cappuccino a červená Corrida ... jinak Scout se dělá ve všech barvách kromě modré Race tuším... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Ĺubinob: ted před 10 minutama jsem na Tebe myslel...šel jsem z oběda a kousek od nás je stanoviště taxiku...a tak tam stáli tři taxiky a dva řidiči z nich pospávali na volantu-hned jsem si na Tebe vzpomněl.Ty máš v autě noutase s připojením nebo jak? Roman ako si si mohol také myslieť, že Lubino pospáva to robia skôr príslušníci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 25. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Lubi... já toho scouta v této barvě viděl naživo poprvé až o víkendu... a z obrázků na netu se mi jevil líp... jinak do užšího výběru patřila tahle barva, cappuccino a stříbrná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 ty si nejaký zaostalý, že si takého ešte nevidel netreba zabudnút na bordo Flamenco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Že ja a pospávať.... To idem radšej domov do postele, vypnem zvuky a normálne spíím... Tá flamenco je faakt doobráá... lepšia ako klasika červená... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Idem už off z práce, konečne prezuť starý taxík na zimnéé... Majte sa tu pekne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 25. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 http://moje.auto.cz/?sekce=foto&im_id=...A_46770e5639a1b no... nevypadá to úplně špatně... ale není to ono! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 prezuť starý taxík na zimné? to znie záhadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 To jo Vorlíku. Ta červená to je pecka. Fakt dobrá barvička. :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 a takého psíka má ako... http://moje.auto.cz/?sekce=foto&im_id=...A_46770e5639a1b Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Nazdárek Tedy čekal jsem, že budu muset pročítat více příspěvků. Večer to tady bude teprve mazec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 25. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 no večer moc neblbněte... jdu od půl sedmé na HEAT, tak ať toho tu potom není moc!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Tak ta barva scoutikovi vazne neslusi, ale mel by sis z nej vzit priklad, jak moc mu slusi ta zatmavena okna . Ale ty kola, to je des no, to vypada hur jak u mojeho cerneho trakturku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.