Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Karlos: tak to neřikej ani nahlas... :smich:

To si myslim že baterka musí vydržet min.4.roky....mě teda dřív nikdy neodešla...

Taky si myslím, že ty roky jsou minimum, mě ve fabii odešla až po 7 letech.

Hodně ale bude záležet na režimu v jakém je provozována.

Ne ne,nechci rejpat.....jen že jsem to četl,tak se ptám jestli taky četl a jakej na to má názor....nic víc nic míň...

Upraveno od karlos3

jediná nevýhoda 2,0FSI, že žerie dosť veľa a mesto ho zabíja :(:help:

Chlapi: Storm má dnes narozeniny! já bych si tak dal pěkně krémovej dort.Ach jo...

jedna torta pre Romana :p

423224-sacherova-torta.jpg

Maroš: kol5 jako vždy pohotovej a bystrej.Kuwa chlape!!! Proč jsi tak daleko???

• Autor

Karlosi nečetl a ani mě to nepřekvapuje, že ten motor haněj... oni totiž haněj asi všechny atmosferický motory... protože, když koukneš ke konkurenci Honda, Toyota apod. tak má VW FSI zdaleka nejlepší parametry... ;)

• Autor

jestli sem můžete někdo dát scan toho článku budu rád... rád si tu kritiku přečtu! :)

• Autor

jedu pryč... budu kolem devítky! ;) čaf

Vorlajz: co tady děláš??? Nemáš náhodou sportovat ty kůže líná!!! :smich:

No já ted budu asi budu Vorlíkovi tu jeho spotřebu závidět ;) ....protože v pátek co jsem vyzvedl tu A6 a jel s ní do garáže,tak jsem se po Praze nedostal pod 12L ;) ..ale teda zatim je to syrovátko....má najeto šílených 17km :) ...Uvidíme spotřebu př.týden až vyrází do mého běžného režimu ježdění..ale co vim od kolegů tak pod 9L město asi moc nepůjde...

Jinak v tom SM bylo napsáno jako mínusy motorů FSI že je spotřeba+nutnost benzínu od 98 a neochota akcelerace z nízkých otáček....

Maroš: kol5 jako vždy pohotovej a bystrej.Kuwa chlape!!! Proč jsi tak daleko???

niekedy je to bližšie ako si myslíme :) keby som bol za Atlantikom, bolo by to horšie lol:)kol5

Kuci: koukám na zprávy a je mi z toho na zvracení!!! Banda komediantu!!! Elita národa!

Ty koukáš na zprávy jo?? to už jsem vzdal před lety....akorát mě to vždy nasralo...

myslíš červenofúza Paroubka? lol:smich: :smich:

Karlos: mě to nedá...ale už se tolik nerozčiluju.

nieeeee, toho širokého dávajú už aj na Markíze lol

Je to tak necel.měsíc kdy Paroubek stál vedle mě v příletové hale na letišti.....důležitej jak hovno.....bylo pěkný dívat se na ty lidi kolem jak na něj vražedně koukaj......Pak v Dušní ul.(U Staromáku) kam často jezdim vyřizovat nějaké firem.věci,tak v tom baráku často potkávám Topolánka s kočárkem (v teplákový soupravě,kšiltovka apod...vypadá jak Eminem)....neni to tak dlouho co jsem pospíchal,vyletěl jsem s toho baráku ven na ulici a málem jsem ho srazil dementa......

Taky je směšný jak občas čteš v novinách ty jejich "oficiální platy"...to co tam píšou je totální nesmysl protože známej co jezdí už roky jako vládní řidič (někdy z A6,BMW7 atd,.) má v tom případě největší plat.....a taky hlavně můj táta byl řidič ministerstva vnitra a vím kolik +- bral už na začátku 90.let....To co mi občas vyprávěl co se tam dělo a za co všechno se utrácej naše prachy je až k neuvěření.....Nejednomu človíčkovi by spadla brada...

tak to som počul, od kamoša čo bol teraz v Ženeve aj na veľvyslanectve, pekne sa míňa štátny rozpočet...

to TOMCAT: Košicee ;):palec2: :palec2:

Je toho hodně co nevíme, ale všichni to tušíme....

Možná lepší nevědět, když s tím člověk stejně nic nezmůže.

Karlos: a víš co řikám já? Raději o tom ani nevědět protože pak nejseš tolik naštvanej...nic s tím stejně neuděláš...ono stači když napsali v novinách kolik bere můj šéf...

:kol-71: ÓLÉ OLÉ OLE OLÉ KOŠICÉ KOŠICÉ :kol-71:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.