Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
To si myslim že baterka musí vydržet min.4.roky....mě teda dřív nikdy neodešla...

Taky si myslím, že ty roky jsou minimum, mě ve fabii odešla až po 7 letech.

Hodně ale bude záležet na režimu v jakém je provozována.

Vloženo (editace)

Ne ne,nechci rejpat.....jen že jsem to četl,tak se ptám jestli taky četl a jakej na to má názor....nic víc nic míň...

Editováno: , autor: karlos3
Vloženo

Karlosi nečetl a ani mě to nepřekvapuje, že ten motor haněj... oni totiž haněj asi všechny atmosferický motory... protože, když koukneš ke konkurenci Honda, Toyota apod. tak má VW FSI zdaleka nejlepší parametry... ;)

Vloženo

No já ted budu asi budu Vorlíkovi tu jeho spotřebu závidět ;) ....protože v pátek co jsem vyzvedl tu A6 a jel s ní do garáže,tak jsem se po Praze nedostal pod 12L ;) ..ale teda zatim je to syrovátko....má najeto šílených 17km :) ...Uvidíme spotřebu př.týden až vyrází do mého běžného režimu ježdění..ale co vim od kolegů tak pod 9L město asi moc nepůjde...

Jinak v tom SM bylo napsáno jako mínusy motorů FSI že je spotřeba+nutnost benzínu od 98 a neochota akcelerace z nízkých otáček....

Vloženo

Je to tak necel.měsíc kdy Paroubek stál vedle mě v příletové hale na letišti.....důležitej jak hovno.....bylo pěkný dívat se na ty lidi kolem jak na něj vražedně koukaj......Pak v Dušní ul.(U Staromáku) kam často jezdim vyřizovat nějaké firem.věci,tak v tom baráku často potkávám Topolánka s kočárkem (v teplákový soupravě,kšiltovka apod...vypadá jak Eminem)....neni to tak dlouho co jsem pospíchal,vyletěl jsem s toho baráku ven na ulici a málem jsem ho srazil dementa......

Vloženo

Taky je směšný jak občas čteš v novinách ty jejich "oficiální platy"...to co tam píšou je totální nesmysl protože známej co jezdí už roky jako vládní řidič (někdy z A6,BMW7 atd,.) má v tom případě největší plat.....a taky hlavně můj táta byl řidič ministerstva vnitra a vím kolik +- bral už na začátku 90.let....To co mi občas vyprávěl co se tam dělo a za co všechno se utrácej naše prachy je až k neuvěření.....Nejednomu človíčkovi by spadla brada...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...