Přejít na obsah

CHAT pro Octavia II

vorlajz

Doporučené příspěvky

No já ted budu asi budu Vorlíkovi tu jeho spotřebu závidět ;) ....protože v pátek co jsem vyzvedl tu A6 a jel s ní do garáže,tak jsem se po Praze nedostal pod 12L ;) ..ale teda zatim je to syrovátko....má najeto šílených 17km :) ...Uvidíme spotřebu př.týden až vyrází do mého běžného režimu ježdění..ale co vim od kolegů tak pod 9L město asi moc nepůjde...

Jinak v tom SM bylo napsáno jako mínusy motorů FSI že je spotřeba+nutnost benzínu od 98 a neochota akcelerace z nízkých otáček....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to tak necel.měsíc kdy Paroubek stál vedle mě v příletové hale na letišti.....důležitej jak hovno.....bylo pěkný dívat se na ty lidi kolem jak na něj vražedně koukaj......Pak v Dušní ul.(U Staromáku) kam často jezdim vyřizovat nějaké firem.věci,tak v tom baráku často potkávám Topolánka s kočárkem (v teplákový soupravě,kšiltovka apod...vypadá jak Eminem)....neni to tak dlouho co jsem pospíchal,vyletěl jsem s toho baráku ven na ulici a málem jsem ho srazil dementa......

Odkaz ke komentáři

Taky je směšný jak občas čteš v novinách ty jejich "oficiální platy"...to co tam píšou je totální nesmysl protože známej co jezdí už roky jako vládní řidič (někdy z A6,BMW7 atd,.) má v tom případě největší plat.....a taky hlavně můj táta byl řidič ministerstva vnitra a vím kolik +- bral už na začátku 90.let....To co mi občas vyprávěl co se tam dělo a za co všechno se utrácej naše prachy je až k neuvěření.....Nejednomu človíčkovi by spadla brada...

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...