Romariooo Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Karlos: tak to neřikej ani nahlas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 To si myslim že baterka musí vydržet min.4.roky....mě teda dřív nikdy neodešla... Taky si myslím, že ty roky jsou minimum, mě ve fabii odešla až po 7 letech. Hodně ale bude záležet na režimu v jakém je provozována. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 (editace) Ne ne,nechci rejpat.....jen že jsem to četl,tak se ptám jestli taky četl a jakej na to má názor....nic víc nic míň... Editováno: 25. Březen 2009, autor: karlos3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 jediná nevýhoda 2,0FSI, že žerie dosť veľa a mesto ho zabíja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Chlapi: Storm má dnes narozeniny! já bych si tak dal pěkně krémovej dort.Ach jo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 jedna torta pre Romana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Maroš: jako vždy pohotovej a bystrej.Kuwa chlape!!! Proč jsi tak daleko??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 25. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Karlosi nečetl a ani mě to nepřekvapuje, že ten motor haněj... oni totiž haněj asi všechny atmosferický motory... protože, když koukneš ke konkurenci Honda, Toyota apod. tak má VW FSI zdaleka nejlepší parametry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 25. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 jestli sem můžete někdo dát scan toho článku budu rád... rád si tu kritiku přečtu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 25. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 jedu pryč... budu kolem devítky! čaf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Vorlajz: co tady děláš??? Nemáš náhodou sportovat ty kůže líná!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 No já ted budu asi budu Vorlíkovi tu jeho spotřebu závidět ....protože v pátek co jsem vyzvedl tu A6 a jel s ní do garáže,tak jsem se po Praze nedostal pod 12L ..ale teda zatim je to syrovátko....má najeto šílených 17km ...Uvidíme spotřebu př.týden až vyrází do mého běžného režimu ježdění..ale co vim od kolegů tak pod 9L město asi moc nepůjde... Jinak v tom SM bylo napsáno jako mínusy motorů FSI že je spotřeba+nutnost benzínu od 98 a neochota akcelerace z nízkých otáček.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Maroš: jako vždy pohotovej a bystrej.Kuwa chlape!!! Proč jsi tak daleko??? niekedy je to bližšie ako si myslíme keby som bol za Atlantikom, bolo by to horšie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Kuci: koukám na zprávy a je mi z toho na zvracení!!! Banda komediantu!!! Elita národa! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Ty koukáš na zprávy jo?? to už jsem vzdal před lety....akorát mě to vždy nasralo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 myslíš červenofúza Paroubka? :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Karlos: mě to nedá...ale už se tolik nerozčiluju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 nieeeee, toho širokého dávajú už aj na Markíze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Je to tak necel.měsíc kdy Paroubek stál vedle mě v příletové hale na letišti.....důležitej jak hovno.....bylo pěkný dívat se na ty lidi kolem jak na něj vražedně koukaj......Pak v Dušní ul.(U Staromáku) kam často jezdim vyřizovat nějaké firem.věci,tak v tom baráku často potkávám Topolánka s kočárkem (v teplákový soupravě,kšiltovka apod...vypadá jak Eminem)....neni to tak dlouho co jsem pospíchal,vyletěl jsem s toho baráku ven na ulici a málem jsem ho srazil dementa...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Taky je směšný jak občas čteš v novinách ty jejich "oficiální platy"...to co tam píšou je totální nesmysl protože známej co jezdí už roky jako vládní řidič (někdy z A6,BMW7 atd,.) má v tom případě největší plat.....a taky hlavně můj táta byl řidič ministerstva vnitra a vím kolik +- bral už na začátku 90.let....To co mi občas vyprávěl co se tam dělo a za co všechno se utrácej naše prachy je až k neuvěření.....Nejednomu človíčkovi by spadla brada... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 tak to som počul, od kamoša čo bol teraz v Ženeve aj na veľvyslanectve, pekne sa míňa štátny rozpočet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 to TOMCAT: Košicee :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Je toho hodně co nevíme, ale všichni to tušíme.... Možná lepší nevědět, když s tím člověk stejně nic nezmůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Karlos: a víš co řikám já? Raději o tom ani nevědět protože pak nejseš tolik naštvanej...nic s tím stejně neuděláš...ono stači když napsali v novinách kolik bere můj šéf... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 ÓLÉ OLÉ OLE OLÉ KOŠICÉ KOŠICÉ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.