Cjoctavian Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 chlapci co robite, pridem po dni a je tu o strnast stranok viac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 KARLOS3: ako sa ti pozdáva ten ecobox, asi to vyzerá keď tak na ten druh "chipu" všetko ok, dynamika? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 chlapci co robite, pridem po dni a je tu o strnast stranok viac píšeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Tu ludia kupuju hlavne 2,0 TDI. Malo kto ma 1,9. Ale jasne ze nemec kupi radsej dvojliter kvoli dialniciam ako 1,9. Protože Němci jsou KOKOTI :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 chlapci co robite, pridem po dni a je tu o strnast stranok viac A kde si se zašíval co ??? :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 XXXTomcatXXX:co já teda slyšim a i vidim na němec.,rakouských dálnicích podle označení motorizace na zádi aut,tak bych spíš řekl že to z většiny 1.9TDI-PD.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 No nevim nevim. Ale minule som videl v Achene nadhernu červenu R8. Az mi sliny tiekli. Kua ale co ma nasralo ze dnu sedel nejaky tlusty turek kua. Ale to bola krasa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Jj,R8 je nádherná........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 No tak to by mi taky vypadli očí pilote. To musela být nádhera. :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 DSG je pro holky :smich: :smich: (joke) ale potom nemám radosť z radenia po meste by sa oplatilo, ale ja by som nevedel bez radenia asi jazdiť :feve: Rychle by sis zvykl, to mi ver. A ted jak jsem jel k Romanovi do hradce na ten vylet, tak jsem si vychutnal na okreskach tiptronic a to je proste neco uzasneho, to radi tak rychle, ze s manualem nemas zadnou sanci, nez zmacknes spojku, dsgcko uz ma prerazeno. proste uplne neco jineho. a s tema padlama by to bylo uplne zase neco jineho, ptz bych si vychutnaval serpentyny mnohem vic, ptz bych mel obe ruce na volantu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Jj,R8 je nádherná........ ale nie na CZ + SK cesty :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Toto auto stale minule v praci pri nasej delegacii. Je to jedneho holandana. Replika K.I.T.T. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 A ma tam taky vsechny vymozenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Ecoboxy zatim bez sebemenšího problému.......Jak jsem tu už několikrát psal.....určitě to neni nic bombastickýho co se navýšení výkonu týče,ale živější to je...když se s tim jezdí v klidu,tak to skoro nepoznáš,ale znát to sakra je při předjíždění a při akceleraci naloženýho auta třeba do kopce,na dálnici apod. a co je nejhezčí je ta spotřeba..min.o 1L to šlo dolu....ted to žere jako starý dobrý TDI... Známej už má ten ecobox léta,ten už ho ted má ve druhym SI(předtim ho měl 300.000km v předchozim SI 1.9TDI-PD 74kw,pak koupil SI-FL 1.9TDI-PD 85kw,přendal tam ten ecobox a na tomhle už má scela určitě přes 200.000km).....takže jemu už ten ecobox slouží více jak 500.000km..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 V tom seriálu to řešit nemuseli, ale u něj by mě zajímalo jak se s tím jezdí a hlavně parkuje. Přece jenom takový atypický - "volant". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 no mne ide hlavne o to obehovanie a keď je plné auto takže to môžeš dat do hociakej 1,9tdi ako píšeš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Ze vraj mu to tam vsetko slape ako napr. gps. Vsetky svetielka a tak. Ale samozrejme ze to neskace po stlaceni TURBO BOOST Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 ja stale slintam pri bielej R8 co u nas parkuje pred jednym hotelom, taky mlady chalan, cca 20...ach svet je nespravodlivy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 musim souhlasit z MichalK....DSG je fakt parádní vymoženost......Já byl taky dřív jen na manuál....moje zkušenost z dřívější doby ze starýma automatama ve kterých jsem měl možnost se svést byla hrozná,navíc jsem za ty léta za volantem byl zvyklí na manuál,ale pak po zkušebce z DSG jsem byl ohromen....... Tam si neni na nic třeba zvykat....prostě sedneš a zamiluješ se..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Automat je dobra vec len si treba zvyknut. Taky amik musi mat dvojtyzdnovy kurz aby mohol riadit manual. TUPCI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 no mne ide hlavne o to obehovanie a keď je plné auto takže to môžeš dat do hociakej 1,9tdi ako píšeš? Přesně tak....jde to přendat do jakéhokoliv 1.9TDI-PD .....od prvních 85kw,74kw,96kw,110kw,77kw a opět 85kw....prostě do všech 1.9TDI-PD co kdy byli a jsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 na DSG ideš preradiť a stlačíš brzdu no tak američania sú ******* ale to si počul naozaj o tom kurze? :kuk: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Kolega preskoloval par amikov na manual. Ja som si tiez asi 3x tak fajne dupol lavou nohou na brzdu v domneni ze je spojka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Jj,amíci jsou tataři.....taky jsem jich tu už pár vozil např.nyní v SII a ten dotyčnej tu na mě vždy koukal jak na zjevení když jsem to tam po Praze házel ručně... Je pravda že když přesednu z DSG do manuálu,tak občas zapomínám vyšlápnout spojku ....taky když jsem naposledy po cestě do Německa a zpět z DSG přesednul do SII v manuálu,tak jsem to na prvních světlech málem udusil.....brzdim,brzdim,brzdim...motor se klepe a já si řikám co se děje a v tom mi to došlo že bych měl asi zas používat tu levou hnátu ...vyšlápl jsem spojku a jak si motor oddychl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 ja ani raz, s automatom nejazdím resp. možnosť by aj bola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.