Březen 25, 200916 r KARLOS3: ako sa ti pozdáva ten ecobox, asi to vyzerá keď tak na ten druh "chipu" všetko ok, dynamika?
Březen 25, 200916 r Tu ludia kupuju hlavne 2,0 TDI. Malo kto ma 1,9. Ale jasne ze nemec kupi radsej dvojliter kvoli dialniciam ako 1,9. Protože Němci jsou KOKOTI :smich:
Březen 25, 200916 r chlapci co robite, pridem po dni a je tu o strnast stranok viac A kde si se zašíval co ??? :smich:
Březen 25, 200916 r XXXTomcatXXX:co já teda slyšim a i vidim na němec.,rakouských dálnicích podle označení motorizace na zádi aut,tak bych spíš řekl že to z většiny 1.9TDI-PD....
Březen 25, 200916 r No nevim nevim. Ale minule som videl v Achene nadhernu červenu R8. Az mi sliny tiekli. Kua ale co ma nasralo ze dnu sedel nejaky tlusty turek kua. Ale to bola krasa.
Březen 25, 200916 r DSG je pro holky :smich: :smich: (joke) ale potom nemám radosť z radenia po meste by sa oplatilo, ale ja by som nevedel bez radenia asi jazdiť :feve: Rychle by sis zvykl, to mi ver. A ted jak jsem jel k Romanovi do hradce na ten vylet, tak jsem si vychutnal na okreskach tiptronic a to je proste neco uzasneho, to radi tak rychle, ze s manualem nemas zadnou sanci, nez zmacknes spojku, dsgcko uz ma prerazeno. proste uplne neco jineho. a s tema padlama by to bylo uplne zase neco jineho, ptz bych si vychutnaval serpentyny mnohem vic, ptz bych mel obe ruce na volantu.
Březen 25, 200916 r Toto auto stale minule v praci pri nasej delegacii. Je to jedneho holandana. Replika K.I.T.T.
Březen 25, 200916 r Ecoboxy zatim bez sebemenšího problému.......Jak jsem tu už několikrát psal.....určitě to neni nic bombastickýho co se navýšení výkonu týče,ale živější to je...když se s tim jezdí v klidu,tak to skoro nepoznáš,ale znát to sakra je při předjíždění a při akceleraci naloženýho auta třeba do kopce,na dálnici apod. a co je nejhezčí je ta spotřeba..min.o 1L to šlo dolu....ted to žere jako starý dobrý TDI... Známej už má ten ecobox léta,ten už ho ted má ve druhym SI(předtim ho měl 300.000km v předchozim SI 1.9TDI-PD 74kw,pak koupil SI-FL 1.9TDI-PD 85kw,přendal tam ten ecobox a na tomhle už má scela určitě přes 200.000km).....takže jemu už ten ecobox slouží více jak 500.000km.....
Březen 25, 200916 r V tom seriálu to řešit nemuseli, ale u něj by mě zajímalo jak se s tím jezdí a hlavně parkuje. Přece jenom takový atypický - "volant".
Březen 25, 200916 r no mne ide hlavne o to obehovanie a keď je plné auto takže to môžeš dat do hociakej 1,9tdi ako píšeš?
Březen 25, 200916 r Ze vraj mu to tam vsetko slape ako napr. gps. Vsetky svetielka a tak. Ale samozrejme ze to neskace po stlaceni TURBO BOOST
Březen 25, 200916 r ja stale slintam pri bielej R8 co u nas parkuje pred jednym hotelom, taky mlady chalan, cca 20...ach svet je nespravodlivy...
Březen 25, 200916 r musim souhlasit z MichalK....DSG je fakt parádní vymoženost......Já byl taky dřív jen na manuál....moje zkušenost z dřívější doby ze starýma automatama ve kterých jsem měl možnost se svést byla hrozná,navíc jsem za ty léta za volantem byl zvyklí na manuál,ale pak po zkušebce z DSG jsem byl ohromen....... Tam si neni na nic třeba zvykat....prostě sedneš a zamiluješ se.....
Březen 25, 200916 r Automat je dobra vec len si treba zvyknut. Taky amik musi mat dvojtyzdnovy kurz aby mohol riadit manual. TUPCI
Březen 25, 200916 r no mne ide hlavne o to obehovanie a keď je plné auto takže to môžeš dat do hociakej 1,9tdi ako píšeš? Přesně tak....jde to přendat do jakéhokoliv 1.9TDI-PD .....od prvních 85kw,74kw,96kw,110kw,77kw a opět 85kw....prostě do všech 1.9TDI-PD co kdy byli a jsou.
Březen 25, 200916 r na DSG ideš preradiť a stlačíš brzdu no tak američania sú ******* ale to si počul naozaj o tom kurze? :kuk:
Březen 25, 200916 r Kolega preskoloval par amikov na manual. Ja som si tiez asi 3x tak fajne dupol lavou nohou na brzdu v domneni ze je spojka.
Březen 25, 200916 r Jj,amíci jsou tataři.....taky jsem jich tu už pár vozil např.nyní v SII a ten dotyčnej tu na mě vždy koukal jak na zjevení když jsem to tam po Praze házel ručně... Je pravda že když přesednu z DSG do manuálu,tak občas zapomínám vyšlápnout spojku ....taky když jsem naposledy po cestě do Německa a zpět z DSG přesednul do SII v manuálu,tak jsem to na prvních světlech málem udusil.....brzdim,brzdim,brzdim...motor se klepe a já si řikám co se děje a v tom mi to došlo že bych měl asi zas používat tu levou hnátu ...vyšlápl jsem spojku a jak si motor oddychl...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.