Přejít na obsah

CHAT pro Octavia II

vorlajz

Doporučené příspěvky

DSG je pro holky :smich: :smich: :smich: :smich: (joke) ale potom nemám radosť z radenia :( po meste by sa oplatilo, ale ja by som nevedel bez radenia asi jazdiť :feve: :feve:

Rychle by sis zvykl, to mi ver. A ted jak jsem jel k Romanovi do hradce na ten vylet, tak jsem si vychutnal na okreskach tiptronic a to je proste neco uzasneho, to radi tak rychle, ze s manualem nemas zadnou sanci, nez zmacknes spojku, dsgcko uz ma prerazeno. proste uplne neco jineho. a s tema padlama by to bylo uplne zase neco jineho, ptz bych si vychutnaval serpentyny mnohem vic, ptz bych mel obe ruce na volantu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ecoboxy zatim bez sebemenšího problému.......Jak jsem tu už několikrát psal.....určitě to neni nic bombastickýho co se navýšení výkonu týče,ale živější to je...když se s tim jezdí v klidu,tak to skoro nepoznáš,ale znát to sakra je při předjíždění a při akceleraci naloženýho auta třeba do kopce,na dálnici apod. a co je nejhezčí je ta spotřeba..min.o 1L to šlo dolu....ted to žere jako starý dobrý TDI...

Známej už má ten ecobox léta,ten už ho ted má ve druhym SI(předtim ho měl 300.000km v předchozim SI 1.9TDI-PD 74kw,pak koupil SI-FL 1.9TDI-PD 85kw,přendal tam ten ecobox a na tomhle už má scela určitě přes 200.000km).....takže jemu už ten ecobox slouží více jak 500.000km.....

Odkaz ke komentáři

musim souhlasit z MichalK....DSG je fakt parádní vymoženost......Já byl taky dřív jen na manuál....moje zkušenost z dřívější doby ze starýma automatama ve kterých jsem měl možnost se svést byla hrozná,navíc jsem za ty léta za volantem byl zvyklí na manuál,ale pak po zkušebce z DSG jsem byl ohromen.......

Tam si neni na nic třeba zvykat....prostě sedneš a zamiluješ se..... :palec2:

Odkaz ke komentáři

Jj,amíci jsou tataři.....taky jsem jich tu už pár vozil např.nyní v SII a ten dotyčnej tu na mě vždy koukal jak na zjevení když jsem to tam po Praze házel ručně...

Je pravda že když přesednu z DSG do manuálu,tak občas zapomínám vyšlápnout spojku :D ....taky když jsem naposledy po cestě do Německa a zpět z DSG přesednul do SII v manuálu,tak jsem to na prvních světlech málem udusil.....brzdim,brzdim,brzdim...motor se klepe a já si řikám co se děje a v tom mi to došlo že bych měl asi zas používat tu levou hnátu :D ...vyšlápl jsem spojku a jak si motor oddychl...

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...