Duben 24, 200916 r No tak škodovka oficiálně řadí Yetiho někde poblíž Suzuki SX4, Nissanu Qashqai a částečně Hyundaie Tucson a Kie Sportage. Ti se cenově pohybují v základu od nějakých tři set po čtyřista pade
Duben 24, 200916 r TAK TOTO BOL ZAPAS, ZE MA NORMALNE BOLELI OČI. UBOHY VYKON. HANBA NAŠIM. ALE SKURVENI MADARI PISKALI KED HRALI NASU HYMNU.
Duben 24, 200916 r Presne tak. Nasi mali frajerske reči pred zapasom. Ze maju super tím a tak. A ako to dopadlo. LTT.
Duben 25, 200916 r Autor vstááááávat!!!! dobré ranko lami.... sami tadi!!!! dneska se budu pohybovat v okolí Mladé Boleslavi, konkrétně v okolí letiště svazarmu ...
Duben 25, 200916 r Mároš: V MB se vyraběji auta z toho plyne že si Vorlandéz jede koupit Yetiho vid? nebyl by marnýýý!!!
Duben 25, 200916 r kuci kuci, kam mam dat samolepku octavia clubu ? rikam si, ze kdyz dneska sundam oznaceni modelu tak preci nato misto nebudu hned cpat jinou lepici potvoru. Zvazuju ze bych to dal level horni roh zadniho skla.
Duben 25, 200916 r Ondrášku,Ondrášku...já bych ji nalepil na čelo... Já ji mám slíbenou na škodahome v Chabrech tak to tam mužeme pořešit...
Duben 25, 200916 r teraz si ma odhalil som si myslel že si to nikto nevšimne, chybička se vloudila po oslave
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.