mischicka Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Zavolej mě, podám Ti nejlepší informace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Fajn kuci.Tak já taky padám.Dobrou chut k obědu a zatím čusbus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Zavolej mě, podám Ti nejlepší informace zavolám asi Jirkovi alebo tam budem skor ako vy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 jedu ve při, kdo se přidá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 15. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 nikdo z Hradce??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Zdarec pakáži. Tak jak dneska? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 čau, študujem ... a tu už trošku kropí ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Tady zatím OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Kurna, zavidim vam hosanci. Tak si to uzite. Ja budem zajtra na akcii tiez s cehunmi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Martin tak se neopij... moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Rosto ty si ale vtipalek. Na poslednej akcii s cechmi pamatam akurat uvod a futbalovy zapas ale dalej uz ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Hello chlapi tak už se asi paří na ŠH, zatím se počasí drží, musí i zejtra sakryš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Ahoj Mílo.Ted jsem dojel od Jičina a dnešek vzdávám.Pojedu ráno na desátou hodinu.Jdu se najist.Tak zatím čáu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Hello Romčo tak chceš se někde zítra srazit s Rostou nebo se uvidíme až v Chabrech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Máš u sebe mobil? Zavolám a dáme řeč.Ju? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Pak napiš co ten Rosťa zda se nechal zlomit na nějakou rozumnější dobu :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 (editace) Tak Mílo: je to s Rostikem domluvené na 9 hodinu u něj ve firmě takže to dopadlo dobře diplomaticky... Editováno: 15. Květen 2009, autor: Romariooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Diplomat každým coulem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Nemáte v práci místo? že bych dělal policejního vyjednávače...člověče mě by to možná bavilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Zkusím se zeptat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Mílo: Rosta se mi zatím neozval...aby tam nakonec nezůstal člověče! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Já jsem tam byl kolem osme, ale ještě se neměl k odchodu, byl jsem se jenom podívat kde to je a zavolal mu, zejtra k němu jedu v 08hodin na mytí faceliftu, teda pokud bude ready... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 A jak? Bumbali pěkně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Dovnitř jsem raději nešel měl jsem přítelknyni v autě a jeli jsme domů, takže jsem jen nakoukl před bránu zavolal Rostovi, kdyby náhodou chtěl hodit home a jel jsem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Rozumim.Každopádně kdyby se neozval tak si ráno zavoláme a domluvime se na místě kde se sejdeme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.