mischicka Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Poslední příspěvky jsou po půlnoci a pak mrtvo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 ted se spi tak neprud Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 :p Slušný lidi pracujou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 tak pracuj slusnaku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Až po obědě, ted jsem musel projít celé forum a vyšťourat fotky ze srazu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Ondra chtěl říct pracuj a nepruď za peníze daňových poplatníků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Prohlížej si obrázky a nezlob Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Dobrý večer pánové.Tak jak bylo dneska? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Prohlížej si obrázky a nezlob Je to dřina čeče. Je to jak bible. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 ahoj kluci, po práci sem skáknul s přítelkyní na hoďku na koloběžky, pořádně sem se zpotil přesně to sem potřeboval po tom dnešku v práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Ahoj Miloši tak jak je? Tys byl na škodahome autem??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 ahoj kluci, po práci sem skáknul s přítelkyní na hoďku na koloběžky, pořádně sem se zpotil přesně to sem potřeboval po tom dnešku v práci Ahoj Miloši. Já byl taky na kole v práci a po včerejěí brigádě toho mám plný kecky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Ahoj Miloši tak jak je? Tys byl na škodahome autem??? čauvec, si piš že sem tam byl autem, ještě pořád mám na okně napsané číslo 043 ale stál sem opodál, páč vlastně nemám co vystavovat, ale příště se osmělím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Ahoj Miloši. Já byl taky na kole v práci a po včerejěí brigádě toho mám plný kecky. není nad to si protáhnout člověka prací to je lepší než chodit zvedat železo v posilce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Brý ráno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Brej hnusnej den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 ráno som zmokol, ale už som po skúške a na obed znova do tej školy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Dobré ránko.Ale no tak Mišáku! Aspon nám to zaleje trávničky ne? Musiš to brát z lepší stránky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 U někoho je snad hnusný počasí? wrccko: gratulace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Nočněranní déšť mě nijak zvlášť nevadí, ale asi jsem vstal blbou nohou a od rána mě prudí kolega jak šoupe nohama po koberci, mlaská u jídla a domlouvá se s počítačem, do toho se na chodbě mrzačí uklizečky hadicí od vysavače. no hrůza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Vďaka Viktor tak počasie sa už trošku vylepšilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Tady je teda jak na sibiři...zima, tma, sychravo...navíc mám teplotu, bolí mě hlava a tlačím do sebe jeden paralen za druhým, protože to jejich dávkování je silně poddimenzovaný a nikdy to nezabre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Skajo dej si štamprlu, to je lepší než Paralen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Slivovice, vid Rostiku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 No něco by se tu našlo, možná trošku meruňky a něco z ringlí...ale když já musím za chvilku jet do brniska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.