wrccko Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 a načo do Brniska? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Bude slavnostní předání pohárku Lukynovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Nazdar hoši, tak ja mam krasne rano. Akurat mi volala mangelka ze je čerstva ING. Tak som velm rad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Gratulace nejen že Ti rodí malé vrtulníkáře, ale ještě stíhá studovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Nazdar hoši, tak ja mam krasne rano. Akurat mi volala mangelka ze je čerstva ING. Tak som velm rad. Gratulujeme Martin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 (editace) Dakujeme chlapci. Uz konecne moze oddychovat. Mala toho az az cez hlavu. Ale obdivujem ju, lebo byt hore v noci kazdu hodinu a pol pri malom a este cely den sa ucit a starat sa o maleho, tak to je dost. Editováno: 19. Květen 2009, autor: XXX TOMCAT XXX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 A Ty sis klidně pařil ve strukturách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Martine: gratuluju!!! Takže ode dneška meješ nádobi Ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Teraz bude ona comander. Pobyt sa uz konci. Od 1.6. som späť v realite. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 588999653 moje nový ICQ kdyby si mě ti, se kterými jsem se na ICQ bavil zase přidali, budu rád, žejo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Najdi si Ty nás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 no tebe hledat nebudu!!! lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Nechtěj abych si rýpnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 no jen rej... rej... ale musíš si uvědomit, že to pro tebe může mít fatální následky! v. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 No spíš pro tohle forum a jeho úroveň, nerad bych aby se tu zase rozjelo to co už tu několikrát bylo, takže si to radši jen pomyslím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 to je rozumné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 prečo nové? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Teraz bude ona comander. Pobyt sa uz konci. Od 1.6. som späť v realite. ona bude komanditista a ty komplementár :smich: :smich: Gratulujem jej k titulu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnizekZABIJAK Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Bude slavnostní předání pohárku Lukynovi kdy a kde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indet Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Zdravím, včera cestou do Liberce se mi kousek od MB naskytl zajímavý pohled. Starší paní jedoucí v krátké Fabii 1.2HTP v levém pruhu, rychlosti skoro 160Km/h (dle tacho) a "tlačila" před sebou Passata 2.0TDI a po asi 5 Km jízdy střídavě za ním a vedle něj (to podle toho zda měl Passat v pravém pruhu překážku, lehce zrychlil - předjel a poté se opět vratil zpět) se ji to do mírného kopce rozleželo v hlavě a vrátila se zpět do pravého pruhu.Ta odvaha se cení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Maroši.. nevím, ale na starý profil se nemohu za boha přihlásit... nepamatuju si ani heslo ani emailovku... ten profil mám strašně moc dlouho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 (editace) taky se ke starému účtu nemůžu přihlásit a heslo se mi nedaří získat, ale alespoň sem si vyčistil účet od "nežadoucích" Editováno: 19. Květen 2009, autor: theFrigo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 hh... já nemám v contact listu zatím nikoho... nikdo mě nechce! neva... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 (editace) dal som to teraz a také číslo mi nevie nájsť, skús si dať ty mňa - 484 393 383 Editováno: 19. Květen 2009, autor: vorlajz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 588999653 !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.