Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Kibi: děkuju za upřimnost chlape! :palec2: Mě zase nesedi nad tim světlem :)

jasný Romčo, každýmu se líbí něco jinýho - auto to nehýzdí, ale já bych jí tam nedal...asi tak ;) Jak jí má Standis, tak se to zas líbí mne :p

Vloženo
V 8:45 z Čerňáku. Tak jak chceš. Chci tam bejt dřív a naveer domu.

oni idú tiež na otočku, zatial som dohodnutý s Krozom :) ...snáď bude dobré počasie oproti tomu čo teraz vidím z okna...

Vloženo
jasný Romčo, každýmu se líbí něco jinýho - auto to nehýzdí, ale já bych jí tam nedal...asi tak ;) Jak jí má Standis, tak se to zas líbí mne :p

to jsem rád, ale už jsem jí sundal, asi tam budu dávat s tím hezčím písmem, tu co má Rosťa

Vloženo

Lubino: ránko prej :smich: dyť já jdu pomale chrápat a ty ránko.. to jses za toho slunečného dne vyspal?

Musím udělat prácu do politologie, pěkně debilní téma: Čím, nebo jak byste zlepšili politické klima v ČR (SR). A ještě příšnější jsou jeho podmínky :( kdyby to bylo jen tak, tak ěnjaký blábol vytvořím, ale :076

Jinak zdravím všetkych :)

Dopíjím -_- a možná si dám další, v tom vedru nějak sednou andílek

Vloženo

Čau dádo, že sa tu aj ukážeš... ;)

Tu nebolo až tak slnečno a zatiahnuté rolety to istia... :p išiel som spať o siedmej a vstával o pol tretej takže s tým ránkom to bolo trochu prehnané... lol:smich:

Nech tú prácu rýchlo napíše, s politológiou ti ja moc neporadím...

Vloženo

No já už přemejšlím celkem usilovně vlastně 3dny co tam napíšu lol

Každopádně já dom dojem nějak po 6té no.. a na Zámečku se děly věci :help::specool:

No uvidíš fotky jak kluci dojedou :smich:

Vloženo

Dobrý večer chlapi! Tak já dnes jako druhý vikend za sebou vytáhnul s mladym kolo a taky to nemělo chybu.Dali jsme si 35 kiláčku a bylo to super.

Prdel mě ale boli jako kdyby mě do ní kopal někdo krumpáčem! :smich:

Vloženo

veď som to počul že športuješ, ešte sme boli v Prahe keď Ti Ondra volal, ale ja som nakoniec tú Hospodu u rychty či ako sa to volá našiel na fore cez EDGE(myslím), ale mali zájazd tak sme neochutnali ich kuchyňu, škoda no, možno nabudúce ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...