Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

jééé, tak to já jsem cvičenej, u nás jsou každý druhý rok, každý první přijde živnosťák a pokud se trochu liší odvod dph oproti standartu v jiném období, tak tu jsou hned, už se tomu jenom směju,

Romane, to bude v poho, hlavně nedávej hned všechno a rozmýšlej, ihned to nemůžou chtít, zdržuj a jakoby hledej, dávej bacha na datumy předání proti datumům zdanitelného plnění na fakturách apod....

Vloženo

Romane, vím jak to je nepříjemný, ale už jsem se naučil jim dávat papíry s rozmyslem a s dostatečným zpožděním, aby se dal zkontrolovat stav věcí nejdříve námi interně :):) ,

ale ty jejich hlášky, když např. chtěli vidět fotky realizovaných zakázek (našli účet za zhotovení foto), případně rejpání v Knize jízd mě až tak chladným nenechávají,

bude to v pohodě, kontrolují rok 2008 a ten máte stejně pod auditem neé?

Vloženo

S finančákem je to jako s cajtama...dělají důležitý a zkouší všechno možný i nemožný a pak čekají, jak jim na to kdo zareaguje. A k jejich štěstí se vždycky někdo chytne a naletí, ikdyž má pravdu.

Vloženo

Taky záleží na lidech, na koho člověk narazí, žejo ;) ...třeba u nás sou strašně důležitý kačeny, který prudí kvůli každé pitchovině, zatímco stejný věci jsou v sousedním "okrese" úplně normální a nikdo s tím nemá problém. A nenaděláš nic. A nejhorší je, že sami neví, jak se má co dělat a když se jich zeptáš, tak ti něco řeknou a za půl roku ti příjdou na kontrolu a řeknou ti, že to máš blbě a má to bejt jinak, protože kontroly dělá jiná kačena. Jako úřednice dělají machry, ale chtěl bych je vidět v praxi, jestil by byly schopný dělat něco normálního a né jenom buzerovat :rolleyes:

Vloženo

chalani prepacte ze vam skacem do debaty.len sa cem opytat ci neviete aku ledku mam dat do popolnika vpredu...pripadne nejaky obrazok alebo strucny popis k nej...prestala mi svietit ziarovka a cem si to opravit.to musim vybrat cely popolnik ak ano je na to nejaky navod?dakujem moc :)

Vloženo (editace)
Přesně tak.Kontroluji rok 2008 a zatím porovnávaji termin y ve smlouvách a na předávacích protokolech...ono stači když je jeden wocas v kanclu a čumi Ti všude možně...

tak to je taky klasika, hledají jestli termín dokončení ve smlouvě odpovídá s předáním, potažmo s fakturou, pokud není dodatek na prodloužení termínu, tak tě mají hned za zloděje, protože si včas neodvedl dph z konečné faktury, která má být vystavena dle termínu smlouvy :) , jj - jejich práce?

poslední hloubková kontrola trvala 7 měsíců, chodili ve dvouch dva dny v týdnu, dobře mají na to právo, ale dva dny v týdnu blokovaná zasedačka, účetní a další hledači v archívech, že bychom si řekli o dotaci na mzdy těchto lidí a pronájem zasedačky? :):)

Editováno: , autor: Jar_da
Vloženo
Mišo: ještě žes mi to řekl...jinak bych to nevěděl...P.S já Tě zabiju... :help:
S finančákem je to jako s cajtama...dělají důležitý a zkouší všechno možný i nemožný a pak čekají, jak jim na to kdo zareaguje. A k jejich štěstí se vždycky někdo chytne a naletí, ikdyž má pravdu.
Skájo: tak nějak to funguje...zhruba!
Taky záleží na lidech, na koho člověk narazí, žejo ;) ...třeba u nás sou strašně důležitý kačeny, který prudí kvůli každé pitchovině, zatímco stejný věci jsou v sousedním "okrese" úplně normální a nikdo s tím nemá problém. A nenaděláš nic. A nejhorší je, že sami neví, jak se má co dělat a když se jich zeptáš, tak ti něco řeknou a za půl roku ti příjdou na kontrolu a řeknou ti, že to máš blbě a má to bejt jinak, protože kontroly dělá jiná kačena. Jako úřednice dělají machry, ale chtěl bych je vidět v praxi, jestil by byly schopný dělat něco normálního a né jenom buzerovat :rolleyes:

Ještě že to znám i z druhé strany :p

Je to jako všude, vždycky se najde hňup a normální rozumný člověk, a ruku na srdce, na českou povahu nic jiného než represe nezabírají..

Vloženo
Je to jako všude, vždycky se najde hňup a normální rozumný člověk, a ruku na srdce, na českou povahu nic jiného než represe nezabírají..

Jenže čím větší represe, tím větší motivace to nějak obechcát :D

...né nadarmo se říká, že daně jsou trest za špatně vedené účetnictví. V současnosti jsou vysoký, protože každej to udělá tak, aby mu to dobře vyšlo a platil "pár korun". Je kvůli tomu neskutečnej aparát, kterej to má kontrolovat, dohlížet a vymáhat. Kdyby se skokově daně snížili na nepatrnej zlomek a zavedly "paušálně" bez potřeby celé té složité evidence, tak všichni ušetří spoustu času, peněz a stát vybere víc než teďka. Akorát teda "pár" úředníků by se muselo přesunout někam k pásu, jinak by neměli do čeho píchnout ;)

Vloženo
drobné chyby se vždy najdou

Nejlepší je, když ti pošlou doporučenej dopis, že u nich máš nedoplatek 14,50Kč a máš jim to poslat na účet. Ve výsledku je to stojí víc než těch pár korun co vyberou, ale musí je tam mít...to mě vždycky dostane :smich:

Vloženo
lukyndc: hele někdo z Děčína a my ho neznáme.. lol

To víš, zajdu sem jen občas a s příspěvkama je to ještě horší....

jinak pokud to chceš změnit, můžem se někdy sejít -_- a rovnou to spojit s obchodním jednáním ohledně LEDek - platim hotově..... :p:palec2:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...