Květen 27, 200916 r Nemáte za čo, sme tu aby sme si dávali rady Lancelot a ty sa ako voláš? ...teší ma Ja sa volám Martin, taky ma teší
Květen 28, 200916 r Ahoj kucíí, dnes zkouška za 1, ještě dvě a mám to za sebou, jinak mi dnes Rosťa udělal telefonem radost
Květen 28, 200916 r No vidiš to jak jseš Mílo šikovnej! Jednou budeš prezidentem a já Ti budu dělat řidiče
Květen 28, 200916 r Beru, budem jezdit superbem v tý době na vodíkovej pohon a bude nás nahánět idnes, že jedem rychle na dálnici
Květen 28, 200916 r Tak když budeš hodně moc spěchat tak vezmeme do služeb Pyy Tyyy ho - minule u mě na zahrádce ukazoval fotečky toho letadylka se kterym lítá a je to fakt super luxusní záležitost
Květen 28, 200916 r No vidiš to jak jseš Mílo šikovnej! Jednou budeš prezidentem a já Ti budu dělat řidiče Prrr, prezidentem tu budu já
Červen 1, 200916 r Zdar chlapíci. Tak jak po deštivým víkendu. Jinak dneska má Jarda Rolbař narozky tak mu gratuluju.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.