Červen 4, 200916 r nečítal si, že sa s tým zmieril a potom to nebudem bolieť Milana ani Korejku Nebolí. Mám rezervu a pár let náskok. Mám ho rád kluka Slovenskýho. Jinak pěkný den všem. Upraveno Červen 4, 200916 r od Rosťa19
Červen 4, 200916 r Za dva roky jde Octávka do světa a na svoje hifi přijimám objednávky už ted... Jsi jí prodal už před měsícem, ne ?
Červen 4, 200916 r MArod beztak simuluje.. ? a nechce se mu do práce Brý den všem zase moc věcí k udělání
Červen 4, 200916 r nepropadej panice, ale vím jak to vypadá - nálada na hovno, občas to na člověka sedne, tě přijedu rozveselit
Červen 4, 200916 r Jardo: po neděli že bychom jeli omrknout to hřiště.Co mysliš? V ponděli už bych měl být v práci...snad!
Červen 4, 200916 r jasný, není problém, od středy můžu kdykoliv, pondělí a úterý jsem v Praze a Čelákovicích celý den, pokecáme alespoň
Červen 4, 200916 r Fajn! Tak předběžně ve středu u mě a ne že budeš večeřet! Něco upečeme na ohni a dáme "čouda"
Červen 4, 200916 r Jardo ahoooooooj dík moc za materiály luxusní hřiště to vypadá musíme se domluvit a dojel bych jak bude přijatelné počasí možná i na více dní, pokud máte někde nějaký motel/pension nebo tak něco Došlo to OK, ČP funguje jak dojedu, vrátím
Červen 4, 200916 r Ano mám, skvelý postreh. Dakujem seš teprv třetí člověk co si všiml vyjma rodiny.. Ale co by som chcel..
Červen 4, 200916 r Ooooooooooooooo, dík, to si snad ani nezasloužím -_- ale já moc nemůžu, včera když sem si minutu před ohnostrojem donesl 2pivka, tak se na mě žena podívala takovým pohledem, že mě asi jako zabije a mám odjem, že pronesla něco jako že jsem notorik, alkoholik nebo co.. Ale chvilku po té vše popřela a ničemu to nevadilo, takže asi můžem Ještě jednou díky, du zase sehnat papu a nebo najít nějakou činnost.
Červen 4, 200916 r wr: hel neměníš nějak často avatar? docela mě mateš hej, ale toto už je konečná verzia alebo mi musíš odfotiť nejaké dievča pri aute kol5
Červen 4, 200916 r V Brně by se dalo něco domluvit ale Nikolku mám pro další focení vyhrazenou prostě jááááááááá
Červen 4, 200916 r Taky jsem na to dnes myslel že bys mohl mít dneska svátek a je to tak! Vše nejlepší Dádo
Červen 4, 200916 r ZDAR kamarádi. Vyměněná náplň Klimatizace včetně filtru a dezinfekce. To je vůně....
Červen 4, 200916 r Mílo: dnes mi odepsal ten frajer s tou řadičkou.Za kolik žes ji měl včetně pošty? Za pětikolo komplet?
Červen 4, 200916 r ZDAR kamarádi. Vyměněná náplň Klimatizace včetně filtru a dezinfekce. To je vůně.... Taky sem poznal rozdíly jak v O tak F .. akorátně bych někdy mohl vyměnit ty filtry jenže u Okty jsem ho jaksi nenašel u Fáby je jasnej a snadnej..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.