Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Tomu nepomôže ani svätená voda :smich: :smich: Nie vážne dobré úpravy :palec2: až na ten motor :kol-48:

To já zas do toho už nechci cpát prachy Mílo...už ne.

wrccko člověče ty už máš kecy jako Vorlajz, ty už máš po zkouškách viď, že seš tak vysmátej -_-

Tak já občas neco koupím, uvidím jak to pujde když je ta krize....

Tak já občas neco koupím, uvidím jak to pujde když je ta krize....

Tak Ty máš funglovku chlape...to já mám babičku...

Co funglovku, za chvíli jí bude 6měsíců....

Co funglovku, za chvíli jí bude 6měsíců....

:smich: ještě voní novotou? fetishem?

wrccko člověče ty už máš kecy jako Vorlajz, ty už máš po zkouškách viď, že seš tak vysmátej -_-

ešte jedna :(:p dá sa povedať že skôr praktická ;)

Mároš je v pohodě! Nezapomenu na naše seznámeni na SH!!! To nemělo chybu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Čoveče, nějak moc nevoněla ani když jsme jí kupovali, to matčin Hyundai i10, voní dodnes a to už ho má skoro rok a furt je to pecka, prto mám v autě dva ambi pury s vůni Aqua, Maros taky mne čeká ve středu zkouška s angliny a konečně klídek, kdy se budu učit nevím, zejtra do háku na ty blbý volby do EP, ale zase budou money...

Vůni nového auta miluju :palec2:

Milo: aha to zajtra sú tie voľby...tak nie som doma tak sa o to nezaujímam :D ale tak anglinu dáš, pokiaľ niečo vieš samozrejme :)

Mároš je v pohodě! Nezapomenu na naše seznámeni na SH!!! To nemělo chybu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Super :):palec2:kol5

Super :):palec2:kol5

Od srdce!!!

Nevím nic, zatím jsem uplně dutej, u Vás na slovensku jsou možná volby jinak každej stát volí v jinou dobu, a my jak cipi budem hlídat místnosti dokud odvolí poslední stát, někdy v neděli večer:-(

jj Koupě novýho auta je pecka, byla to naše první a rád bych si to ještě někdy zopákl, jesli jsem do MB vlakem courákem z Prahy romantika jak cip, pčřišli jsme do toho malýho salonku a tam naše kára :skoda:

Upraveno od Miles

Nevím nic, zatím jsem uplně dutej, u Vás na slovensku jsou možná volby jinak každej stát volí v jinou dobu, a my jak cipi budem hlídat místnosti dokud odvolí poslední stát, někdy v neděli večer:-(

u nás sú v Sobotu :)

jj Koupě novýho auta je pecka, byla to naše první a rád bych si to ještě někdy zopákl, jesli jsem do MB vlakem courákem z Prahy romantika jak cip :skoda:

Kecáš !!! Fakt jo? Vlakem tam a Octávkou zpět??? :smich:

YES, zelenou octuli jsme prodali hned ten den co jsme auto objednali ať nezavazí, takže pro auto vlakem z Prahy do MB za hodinu a půl:-))

Mílo: věřim! To je supr pocit.Já bral podruhé referenčku a taky z toho byl vyjančenej ještě víc než sousedi...

Od srdce!!!

verím ti :)

Nazdar bando, po ránu zas všichni chrápete, co :smich:?

někdo už i maká ;)

Myslet jenom někdy nestačí :p ale v poho :) díky, jsi 5tý v pořadí, to je myslím pěkné číslo ne? kol5

dodatečně gratulace, dárek byl v dopisu :):)

Date moc pěkný. Já mám 04.05.05. lol

tak já mám snad 04.06.09

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.