Červen 4, 200916 r wrccko člověče ty už máš kecy jako Vorlajz, ty už máš po zkouškách viď, že seš tak vysmátej
Červen 4, 200916 r Tak já občas neco koupím, uvidím jak to pujde když je ta krize.... Tak Ty máš funglovku chlape...to já mám babičku...
Červen 4, 200916 r wrccko člověče ty už máš kecy jako Vorlajz, ty už máš po zkouškách viď, že seš tak vysmátej ešte jedna dá sa povedať že skôr praktická
Červen 4, 200916 r Mároš je v pohodě! Nezapomenu na naše seznámeni na SH!!! To nemělo chybu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Červen 4, 200916 r Čoveče, nějak moc nevoněla ani když jsme jí kupovali, to matčin Hyundai i10, voní dodnes a to už ho má skoro rok a furt je to pecka, prto mám v autě dva ambi pury s vůni Aqua, Maros taky mne čeká ve středu zkouška s angliny a konečně klídek, kdy se budu učit nevím, zejtra do háku na ty blbý volby do EP, ale zase budou money...
Červen 4, 200916 r Milo: aha to zajtra sú tie voľby...tak nie som doma tak sa o to nezaujímam ale tak anglinu dáš, pokiaľ niečo vieš samozrejme
Červen 4, 200916 r Mároš je v pohodě! Nezapomenu na naše seznámeni na SH!!! To nemělo chybu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Super
Červen 4, 200916 r Nevím nic, zatím jsem uplně dutej, u Vás na slovensku jsou možná volby jinak každej stát volí v jinou dobu, a my jak cipi budem hlídat místnosti dokud odvolí poslední stát, někdy v neděli večer:-(
Červen 4, 200916 r jj Koupě novýho auta je pecka, byla to naše první a rád bych si to ještě někdy zopákl, jesli jsem do MB vlakem courákem z Prahy romantika jak cip, pčřišli jsme do toho malýho salonku a tam naše kára Upraveno Červen 4, 200916 r od Miles
Červen 4, 200916 r Nevím nic, zatím jsem uplně dutej, u Vás na slovensku jsou možná volby jinak každej stát volí v jinou dobu, a my jak cipi budem hlídat místnosti dokud odvolí poslední stát, někdy v neděli večer:-( u nás sú v Sobotu
Červen 4, 200916 r jj Koupě novýho auta je pecka, byla to naše první a rád bych si to ještě někdy zopákl, jesli jsem do MB vlakem courákem z Prahy romantika jak cip Kecáš !!! Fakt jo? Vlakem tam a Octávkou zpět???
Červen 4, 200916 r YES, zelenou octuli jsme prodali hned ten den co jsme auto objednali ať nezavazí, takže pro auto vlakem z Prahy do MB za hodinu a půl:-))
Červen 4, 200916 r Mílo: věřim! To je supr pocit.Já bral podruhé referenčku a taky z toho byl vyjančenej ještě víc než sousedi...
Červen 5, 200916 r Myslet jenom někdy nestačí ale v poho díky, jsi 5tý v pořadí, to je myslím pěkné číslo ne? dodatečně gratulace, dárek byl v dopisu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.