Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Čoveče, nějak moc nevoněla ani když jsme jí kupovali, to matčin Hyundai i10, voní dodnes a to už ho má skoro rok a furt je to pecka, prto mám v autě dva ambi pury s vůni Aqua, Maros taky mne čeká ve středu zkouška s angliny a konečně klídek, kdy se budu učit nevím, zejtra do háku na ty blbý volby do EP, ale zase budou money...

Vloženo

Nevím nic, zatím jsem uplně dutej, u Vás na slovensku jsou možná volby jinak každej stát volí v jinou dobu, a my jak cipi budem hlídat místnosti dokud odvolí poslední stát, někdy v neděli večer:-(

Vloženo (editace)

jj Koupě novýho auta je pecka, byla to naše první a rád bych si to ještě někdy zopákl, jesli jsem do MB vlakem courákem z Prahy romantika jak cip, pčřišli jsme do toho malýho salonku a tam naše kára :skoda:

Editováno: , autor: Miles
Vloženo
Nevím nic, zatím jsem uplně dutej, u Vás na slovensku jsou možná volby jinak každej stát volí v jinou dobu, a my jak cipi budem hlídat místnosti dokud odvolí poslední stát, někdy v neděli večer:-(

u nás sú v Sobotu :)

Vloženo
jj Koupě novýho auta je pecka, byla to naše první a rád bych si to ještě někdy zopákl, jesli jsem do MB vlakem courákem z Prahy romantika jak cip :skoda:

Kecáš !!! Fakt jo? Vlakem tam a Octávkou zpět??? :smich:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...