wrccko Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Tomu nepomôže ani svätená voda :smich: Nie vážne dobré úpravy až na ten motor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 To já zas do toho už nechci cpát prachy Mílo...už ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 wrccko člověče ty už máš kecy jako Vorlajz, ty už máš po zkouškách viď, že seš tak vysmátej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Tak já občas neco koupím, uvidím jak to pujde když je ta krize.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Tak já občas neco koupím, uvidím jak to pujde když je ta krize.... Tak Ty máš funglovku chlape...to já mám babičku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Co funglovku, za chvíli jí bude 6měsíců.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Co funglovku, za chvíli jí bude 6měsíců.... ještě voní novotou? fetishem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 wrccko člověče ty už máš kecy jako Vorlajz, ty už máš po zkouškách viď, že seš tak vysmátej ešte jedna dá sa povedať že skôr praktická Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Mároš je v pohodě! Nezapomenu na naše seznámeni na SH!!! To nemělo chybu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Čoveče, nějak moc nevoněla ani když jsme jí kupovali, to matčin Hyundai i10, voní dodnes a to už ho má skoro rok a furt je to pecka, prto mám v autě dva ambi pury s vůni Aqua, Maros taky mne čeká ve středu zkouška s angliny a konečně klídek, kdy se budu učit nevím, zejtra do háku na ty blbý volby do EP, ale zase budou money... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Vůni nového auta miluju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Milo: aha to zajtra sú tie voľby...tak nie som doma tak sa o to nezaujímam ale tak anglinu dáš, pokiaľ niečo vieš samozrejme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Mároš je v pohodě! Nezapomenu na naše seznámeni na SH!!! To nemělo chybu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Super Od srdce!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Nevím nic, zatím jsem uplně dutej, u Vás na slovensku jsou možná volby jinak každej stát volí v jinou dobu, a my jak cipi budem hlídat místnosti dokud odvolí poslední stát, někdy v neděli večer:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 (editace) jj Koupě novýho auta je pecka, byla to naše první a rád bych si to ještě někdy zopákl, jesli jsem do MB vlakem courákem z Prahy romantika jak cip, pčřišli jsme do toho malýho salonku a tam naše kára Editováno: 4. Červen 2009, autor: Miles Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Nevím nic, zatím jsem uplně dutej, u Vás na slovensku jsou možná volby jinak každej stát volí v jinou dobu, a my jak cipi budem hlídat místnosti dokud odvolí poslední stát, někdy v neděli večer:-( u nás sú v Sobotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 jj Koupě novýho auta je pecka, byla to naše první a rád bych si to ještě někdy zopákl, jesli jsem do MB vlakem courákem z Prahy romantika jak cip Kecáš !!! Fakt jo? Vlakem tam a Octávkou zpět??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 YES, zelenou octuli jsme prodali hned ten den co jsme auto objednali ať nezavazí, takže pro auto vlakem z Prahy do MB za hodinu a půl:-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Mílo: věřim! To je supr pocit.Já bral podruhé referenčku a taky z toho byl vyjančenej ještě víc než sousedi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Od srdce!!! verím ti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Nazdar bando, po ránu zas všichni chrápete, co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 někdo už i maká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Myslet jenom někdy nestačí ale v poho díky, jsi 5tý v pořadí, to je myslím pěkné číslo ne? dodatečně gratulace, dárek byl v dopisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Date moc pěkný. Já mám 04.05.05. tak já mám snad 04.06.09 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.