Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

no chlapáci.. nějak nám to tu chcípá.... :D

keď ja núkam hospodského a on nič lolkol5

• Autor

hh...ale Karlos3 se zatím nepřidal... škoda! ;) budeme ho muset trochu poštouchnout... ty jeho "slohy" by se tu hodily :D rád čtu jeho dlouhý příspěvky :D

pokiaľ by napísal jeden sloh, tak by tu bolo dalších 5 stránok, mal si to nazvať 1,9tdi a hneď by tu bol ;)

Upraveno od wrccko

Tak koukám, že mi toho včera zase tolik neuteklo...jak jsem odešel, pomalu to začlo upadat, až se to celý pozvolna roztrousilo...hoši hoši, to si říkáte družstevníci?? :D

Ta padla nějak okolo 18:40 to vím naprosto přesně!

je to f prdeli, zas tu budou vládnout socani s komoušema.. to by jeden blil.. a největší svině jsou ten Tlustej a ty dvě čůzy..

za třicet korun takhle prodat budoucnost.. všem těmhle voličům ČSSD přeju aby jim na prvním výmolu upadlo kolo..

a ten Paroubko Gottwald, to je největší tragédie.. Všimli jste si někdo, že neměl snad nikdy kravatu rovně? lol

• Autor

dobré ranko Outůáci... lol

satá pravda Superberto.... ;) svatá pravda...

Ahoj chlapci.

Roberte...mrkní do svého vlákna-máš tam otázku ode mě.

• Autor

přátelé ... mrkněte do lampárny na soutěž o fotku roku a zapojte se kuafix!!!! lol díky... :) jdu si udělat kafíšto... :palec:

Brééé ráánko páni....

Kafíčko už mám spravené a pomaly sa snažím začať pracovať... :)

U nás je snad minus pět či co...kosa jako blázen.Ráno jsem musel škrabat auto...no zlatá garáž!

Tady totéž!!zima je zpět.. ;) ..no snad je to jen poslední záchvěv....

Jinak díky za pozvání Mr.Vorlajz... :) ....večer jsem to tu jen v rychlosti prolítnul...ale měl jsem dost,tak jsem hodil šipku do hajan.....

Nazdar Pánové. Kosa jako krá.... Tady -2. Víkend ale bude parádní co ??? :palec2: :palec2: :palec2:

• Autor

ahoj Karlosi!!! rád tě tu vídím! ;)

Rosťo... jak má být o víkendu??? :help:

No dle předpovědi na netu už kolem 10°....to už vypadá nadějně.....Ted by se snad už o víkendu měl měnit čas ne???

• Autor

jj... mění se čas... :) ufff... ať už je tu jaro... ;) kažodpádně bude-li o víkendu slušný počasí, tak bych si rád nonanoval nový kola na léto... :) venku se to přecijenom dělá líp! ;)

Tak tak. Jak Píše Karlos. Od 10 do 15 stupníků. Snad se jim to splní .. ;)

jj... mění se čas... :) ufff... ať už je tu jaro... ;) kažodpádně bude-li o víkendu slušný počasí, tak bych si rád nonanoval nový kola na léto... :) venku se to přecijenom dělá líp! ;)

Já už mám letňáky. takže teď raději moc nejezdím. Ale už to bude OK. Bude konečne oteplení. :palec2: :palec2: :palec2:

Já vždy přezouval poslední víkend v březnu max.první v dubnu.....ale letos nevim nevim,to počasí nějak blbne....abych nedopadl jako před pár lety...to jsem přezul na letní..týden na to jsem jel do německa a při zpáteční cestě jsem chytil sněhovou vánici ;) .....Uvidim jaká bude dlohodobější předpověd během př.týdne a když tak přezuju auta př.víkend.....

• Autor

twe Rosťo, já byl včera večer hrát badminton a klouzalo to fest!!! :feve: naštěstí je Otesánek čtyřnožka, má ESP a ABS :palec2:

• Autor

no já loni přezul v dubnu a dva dny na to nasněžilo :D takže já asi počkám do konce dubna... takže budu vlastně jezdit 6 měsíců na letních a 6 na zimních...

teď si jedu koupit nějakou snídani! ;)

Jo to ti věřím. Pěkně to přimrzlo to jo. Radši jezdím teď MHD. Už se mi nechce zpátky na zimáky. To fakt ne. :D

Jj,klouže to..v Praze ani ne,ale jezdim často směr na jiho-východ a tam teda tak kolem 4-5hod.ráno to rozhodně neni na letňáky...

Včera okolo Popradu sneh na ceste cca 5 cm a chumelilo. Kosa -3. Dnes v Bratislave, zamrznuté kaluže spôsobovali zábavné momenty, hlavne v zákrutách :o

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.