Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak koukám, že mi toho včera zase tolik neuteklo...jak jsem odešel, pomalu to začlo upadat, až se to celý pozvolna roztrousilo...hoši hoši, to si říkáte družstevníci?? :D

Vloženo
Ta padla nějak okolo 18:40 to vím naprosto přesně!

je to f prdeli, zas tu budou vládnout socani s komoušema.. to by jeden blil.. a největší svině jsou ten Tlustej a ty dvě čůzy..

za třicet korun takhle prodat budoucnost.. všem těmhle voličům ČSSD přeju aby jim na prvním výmolu upadlo kolo..

a ten Paroubko Gottwald, to je největší tragédie.. Všimli jste si někdo, že neměl snad nikdy kravatu rovně? lol

Vloženo

Tady totéž!!zima je zpět.. ;) ..no snad je to jen poslední záchvěv....

Jinak díky za pozvání Mr.Vorlajz... :) ....večer jsem to tu jen v rychlosti prolítnul...ale měl jsem dost,tak jsem hodil šipku do hajan.....

Vloženo

jj... mění se čas... :) ufff... ať už je tu jaro... ;) kažodpádně bude-li o víkendu slušný počasí, tak bych si rád nonanoval nový kola na léto... :) venku se to přecijenom dělá líp! ;)

Vloženo
jj... mění se čas... :) ufff... ať už je tu jaro... ;) kažodpádně bude-li o víkendu slušný počasí, tak bych si rád nonanoval nový kola na léto... :) venku se to přecijenom dělá líp! ;)

Já už mám letňáky. takže teď raději moc nejezdím. Ale už to bude OK. Bude konečne oteplení. :palec2: :palec2: :palec2:

Vloženo

Já vždy přezouval poslední víkend v březnu max.první v dubnu.....ale letos nevim nevim,to počasí nějak blbne....abych nedopadl jako před pár lety...to jsem přezul na letní..týden na to jsem jel do německa a při zpáteční cestě jsem chytil sněhovou vánici ;) .....Uvidim jaká bude dlohodobější předpověd během př.týdne a když tak přezuju auta př.víkend.....

Vloženo

no já loni přezul v dubnu a dva dny na to nasněžilo :D takže já asi počkám do konce dubna... takže budu vlastně jezdit 6 měsíců na letních a 6 na zimních...

teď si jedu koupit nějakou snídani! ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...