Přejít na obsah

CHAT pro Octavia II

vorlajz

Doporučené příspěvky

Ta padla nějak okolo 18:40 to vím naprosto přesně!

je to f prdeli, zas tu budou vládnout socani s komoušema.. to by jeden blil.. a největší svině jsou ten Tlustej a ty dvě čůzy..

za třicet korun takhle prodat budoucnost.. všem těmhle voličům ČSSD přeju aby jim na prvním výmolu upadlo kolo..

a ten Paroubko Gottwald, to je největší tragédie.. Všimli jste si někdo, že neměl snad nikdy kravatu rovně? lol

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jj... mění se čas... :) ufff... ať už je tu jaro... ;) kažodpádně bude-li o víkendu slušný počasí, tak bych si rád nonanoval nový kola na léto... :) venku se to přecijenom dělá líp! ;)

Já už mám letňáky. takže teď raději moc nejezdím. Ale už to bude OK. Bude konečne oteplení. :palec2: :palec2: :palec2:

Odkaz ke komentáři

Já vždy přezouval poslední víkend v březnu max.první v dubnu.....ale letos nevim nevim,to počasí nějak blbne....abych nedopadl jako před pár lety...to jsem přezul na letní..týden na to jsem jel do německa a při zpáteční cestě jsem chytil sněhovou vánici ;) .....Uvidim jaká bude dlohodobější předpověd během př.týdne a když tak přezuju auta př.víkend.....

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...