vorlajz Vloženo 24. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 no chlapáci.. nějak nám to tu chcípá.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 keď ja núkam hospodského a on nič Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 24. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 hh...ale Karlos3 se zatím nepřidal... škoda! budeme ho muset trochu poštouchnout... ty jeho "slohy" by se tu hodily rád čtu jeho dlouhý příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 (editace) pokiaľ by napísal jeden sloh, tak by tu bolo dalších 5 stránok, mal si to nazvať 1,9tdi a hneď by tu bol Editováno: 24. Březen 2009, autor: wrccko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Tak koukám, že mi toho včera zase tolik neuteklo...jak jsem odešel, pomalu to začlo upadat, až se to celý pozvolna roztrousilo...hoši hoši, to si říkáte družstevníci?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Ta padla nějak okolo 18:40 to vím naprosto přesně! je to f prdeli, zas tu budou vládnout socani s komoušema.. to by jeden blil.. a největší svině jsou ten Tlustej a ty dvě čůzy.. za třicet korun takhle prodat budoucnost.. všem těmhle voličům ČSSD přeju aby jim na prvním výmolu upadlo kolo.. a ten Paroubko Gottwald, to je největší tragédie.. Všimli jste si někdo, že neměl snad nikdy kravatu rovně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 25. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 dobré ranko Outůáci... satá pravda Superberto.... svatá pravda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Ahoj chlapci. Roberte...mrkní do svého vlákna-máš tam otázku ode mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 25. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 přátelé ... mrkněte do lampárny na soutěž o fotku roku a zapojte se kuafix!!!! díky... jdu si udělat kafíšto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Brééé ráánko páni.... Kafíčko už mám spravené a pomaly sa snažím začať pracovať... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 U nás je snad minus pět či co...kosa jako blázen.Ráno jsem musel škrabat auto...no zlatá garáž! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Tady totéž!!zima je zpět.. ..no snad je to jen poslední záchvěv.... Jinak díky za pozvání Mr.Vorlajz... ....večer jsem to tu jen v rychlosti prolítnul...ale měl jsem dost,tak jsem hodil šipku do hajan..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Nazdar Pánové. Kosa jako krá.... Tady -2. Víkend ale bude parádní co ??? :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 25. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 ahoj Karlosi!!! rád tě tu vídím! Rosťo... jak má být o víkendu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 No dle předpovědi na netu už kolem 10°....to už vypadá nadějně.....Ted by se snad už o víkendu měl měnit čas ne??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 25. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 jj... mění se čas... ufff... ať už je tu jaro... kažodpádně bude-li o víkendu slušný počasí, tak bych si rád nonanoval nový kola na léto... venku se to přecijenom dělá líp! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Tak tak. Jak Píše Karlos. Od 10 do 15 stupníků. Snad se jim to splní .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 jj... mění se čas... ufff... ať už je tu jaro... kažodpádně bude-li o víkendu slušný počasí, tak bych si rád nonanoval nový kola na léto... venku se to přecijenom dělá líp! Já už mám letňáky. takže teď raději moc nejezdím. Ale už to bude OK. Bude konečne oteplení. :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 25. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 http://www.pocasi.cz/#rt=listResult@tt=lon...y=134989697@z=5 no nevím nevím... tam je 6 - 8 st... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Já vždy přezouval poslední víkend v březnu max.první v dubnu.....ale letos nevim nevim,to počasí nějak blbne....abych nedopadl jako před pár lety...to jsem přezul na letní..týden na to jsem jel do německa a při zpáteční cestě jsem chytil sněhovou vánici .....Uvidim jaká bude dlohodobější předpověd během př.týdne a když tak přezuju auta př.víkend..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 25. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 twe Rosťo, já byl včera večer hrát badminton a klouzalo to fest!!! naštěstí je Otesánek čtyřnožka, má ESP a ABS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 25. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 no já loni přezul v dubnu a dva dny na to nasněžilo takže já asi počkám do konce dubna... takže budu vlastně jezdit 6 měsíců na letních a 6 na zimních... teď si jedu koupit nějakou snídani! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Jo to ti věřím. Pěkně to přimrzlo to jo. Radši jezdím teď MHD. Už se mi nechce zpátky na zimáky. To fakt ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Jj,klouže to..v Praze ani ne,ale jezdim často směr na jiho-východ a tam teda tak kolem 4-5hod.ráno to rozhodně neni na letňáky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukynoo Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Včera okolo Popradu sneh na ceste cca 5 cm a chumelilo. Kosa -3. Dnes v Bratislave, zamrznuté kaluže spôsobovali zábavné momenty, hlavne v zákrutách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.