fabiaMM Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Zdar,chcem dat na fabiu 1,4 MPI 50 kw, ALU kola o velikosti 8 x 17 a pneu 205/40 R /17. a maju vahu asi 23kg, je to moc? dekuji za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 moc vzhladom na co? ked ti z toho vzadu budu kukat bubny? alebo ci sa to vobec rozbehne? alebo si ti to odpali po meste tlmice a stabik? alebo co moc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 ..kazdopadne to bude vyzerat mocne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabiaMM Vloženo 25. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 moc vzhladom na co? ked ti z toho vzadu budu kukat bubny? alebo ci sa to vobec rozbehne? alebo si ti to odpali po meste tlmice a stabik?alebo co moc? No myslim ci sa to niejak odzrkadly na naprave alebo spotrebe,alebo na com sa to moze negativne prejavit.No samozrejme bude na aute sportovni podvozek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 prdni je tam a neřeš to a když už tak si nejdřiv pročti temata tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabiaMM Vloženo 25. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 prdni je tam a neřeš to a když už tak si nejdřiv pročti temata tady Cital som aj ostatne temy ale vnich sa bavilyiba o vahe ale nikto neudal komkretnu vahu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 moje nový 7x17" s novejma pneu 215/35R17 važí cca 18,5kg. Vážil jsem je než jsem je dal na auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabiaMM Vloženo 25. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 moje nový 7x17" s novejma pneu 215/35R17 važí cca 18,5kg. Vážil jsem je než jsem je dal na auto. A aky obsah auta mas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 1,2 12V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabiaMM Vloženo 25. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 1,2 12V A je to v pohode,nemas ziadne problemy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 se 17" zatím najeto cca 500km ale v pohodě, spotřeba se možná trochu pohla nahoru, ale minimálně(o 0,1-0,2l/100km)....za pár měsícu bude dojmu více. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabiaMM Vloženo 25. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 se 17" zatím najeto cca 500km ale v pohodě, spotřeba se možná trochu pohla nahoru, ale minimálně(o 0,1-0,2l/100km)....za pár měsícu bude dojmu více. Ale ta spotreba je dosledok sirky kola ne vahy.Ak sanemylim ;) Ta potom ked budes mat za sebou viac km tak napys ake mas dojmy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 jj, klidně napíšu....najíždím cca 2000km měsíčně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woodbine Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Řekl bych, že čím těžší kolo, tím větší síly na něj budou působit, což se může negativně projevit na jízdních vlastnostech a opotřebení dílů zavěšení. Paradoxně by se tak mohly jízdní vlastnosti i zhoršit oproti menším a lehčím kolům? Nevím, osobní zkušenost nemám, ale říká se to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 ...další teoretik, ach jo:) sorry za OT v tomhle tematku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woodbine Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 No, o tom to téma přece je, ne? Podle mě, když budeš mít při stejným rozměru kolo těžší o 4,5 kg, tak se to někde projevit musí, ale asi ne "pozitivně". Celkem si tak na auto přidáš dalších 18 kg neodpružený váhy. A na to nepotřebuju osobní zkušenost, abych tohle věděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabiaMM Vloženo 4. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 No, o tom to téma přece je, ne? Podle mě, když budeš mít při stejným rozměru kolo těžší o 4,5 kg, tak se to někde projevit musí, ale asi ne "pozitivně". Celkem si tak na auto přidáš dalších 18 kg neodpružený váhy. A na to nepotřebuju osobní zkušenost, abych tohle věděl. No ale ja tam davam 17 kola a samozrejme to bude na sportovnim podvozku.Tak ma niekto komkretne skusenosti a takyma kolama.Diki moz za skusenosti a radi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 jak sem psal vejš, pročti si tema o kolech a podvozkách a to ti snad stačí, nebo potřebuješ aby to napsalo 1000 lidí sem znova?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.