Přejít na obsah

Kde koupit D2S ?

Petik

Doporučené příspěvky

tak chlapi a opět dva různé názory.Nevidím to jinak než že na srazu porovnám.:)

Záleží co chceš. Můžeš si koupit 4300K - vypají v poho a rozlišovací schopnost je nejlepší. Když koupíš 6000K svítí podtatně pěkněji, ovšem rozlišovací schopnost je menší. Řekl bych ale nepatrně. Potom jsou 8000K a ty jsou nejhezčí. Krásný modrý svit, prostě paráda. Do toho bych šel já. 10000K a 12000K už nebrat. Mají malou životnost (s každým K navíc, klesá životnost výbojky) a rozlišovací schopnost je špatná. Lidi si to spíš kupují na tuning srazy atd. Svítí to fialově totiž. Tak asi tak no.... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ne nemylis. Za dobreho pocasi neni prilis rozdil, ale za mokra je rozdil znatelny. Jestli chces dobre videt, kup 4300 K, jestli chces aby to dobre vypadalo, kup 6000 K. Do 8000 K uz bych asi nesel, ale je to jen muj nazor. Ja mam 4300 K a uplna spokojenost.

Editováno: , autor: Sejis
Odkaz ke komentáři

Nevím kluci,ale četl jsem v nějakém testu,že 6000k mají barvu zcela bílou,která je pro lidské oko nejlépe viditelná.Měl jsem oboje a zdá se mi,že s 6000 vidím lépe.4300 jsou troch do žluta a taky už ty moje čočky budou trochu vysvícené,taže nevím,ale vidím prostě s 6000 lépe.To je můj názor a zkušenost.

Odkaz ke komentáři

mam vice aut a mam jak 4300K origo a pak 6000K od stualarm.cz a uz bych jine nez 6000K nedaval stoji par korun zaruka a reklamace ohledne jakehokoliv zbozi sem resil s touto firmou vzdy bez problemu.Takze doporucuji D2S od stualarmu. par za 800Kč

Odkaz ke komentáři

mam vice aut a mam jak 4300K origo a pak 6000K od stualarm.cz a uz bych jine nez 6000K nedaval stoji par korun zaruka a reklamace ohledne jakehokoliv zbozi sem resil s touto firmou vzdy bez problemu.Takze doporucuji D2S od stualarmu. par za 800Kč

A jak dlouho ty vybojky mate a jak svitej po 2 letech? Ja mel origo vybojky 4300 K v aute 6 let a porad svitily...

Odkaz ke komentáři

A jak dlouho ty vybojky mate a jak svitej po 2 letech? Ja mel origo vybojky 4300 K v aute 6 let a porad svitily...

tak 6000K 2 roky uz asi namontovany budou ale auto nejezdi denne jen vikendove a nepozoruju zadny rozdil od nova.a 4300 mam taky tak 4 roky a denne jezdim bez problemu

Odkaz ke komentáři

Co na to STK. Měl jsem v úmyslu namontovat HID sadu ale kolega mi říkal že na STK ho vyhodili a musel si půjčit klasické halogeny aby vůbec prošel.

Co to je STK?

Pokud budeš dávat HID,tak je před STK vyndáš a vrátíš tam H7,práce cca 10min.

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...