jirkaK Vloženo 19. leden 2014 Sdílet Vloženo 19. leden 2014 Já taky nevyhazuju peníze zbytečně. Ale u těch originálních mám jakousi jistotu dohledu nad kvalitou, což je pro mě určitou zárukou toho, že ta výbojka (snad) něco vydrží. Ale abych byl zcela objektivní napíšu taky, proč vůbec komunikuju o tomhle problému. Na CC r.v. 2013 mi explodovala výbojka levýho světla, a to po 25 t. km. To je samozřejmě strašně brzo a importér mi to jako záruční opravu uznal. Mám tam ale D3S a mám z toho dojem, že to nemaj u VW nějak "odladěný". Přesto a nebo právě proto tam nechci a nebudu dávat (pokud to prdne někdy v budoucnosti znovu)no name. Tu prasklou výbojku mechoš sice snadno vytáhnul, ale nevím, jestli tam dá novou, stejným způsobem zpátky. Setkávám se totiž s názorem, že musí nárazník dolu. Novou neměli skladem, tak ji v pátek museli objednat a zítra tam jedu znovu. S Mirkem Dušínem je to samozřejmě na dlouhou diskuzi. To je těžký rozhodování. Kdyby všichni to čínský zboží bojkotovali, dávalo by to samozřejmě smysl. Ale to by musel začít nejdříve něco dělat stát, potažmo unie, potažmo celej zbytek světa. My to asi individuálním přístupem nezachráníme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 19. leden 2014 Sdílet Vloženo 19. leden 2014 Jsem rád,že se shodneme,pokud bych měl podobnou zkušenost,třeba bych tímto směrem taky uvažoval. Jinak ten prodejce má i D3S,alespoň měl když jsem naposled kupoval,ale nic to je jen joke Měj se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 19. leden 2014 Sdílet Vloženo 19. leden 2014 díky, ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 19. leden 2014 Sdílet Vloženo 19. leden 2014 Zeptám se ještě jednou pánové do Superba s xenony se dává patice D2S ano ? čili tato výbojka s odkazu http://aukro.cz/xenonova-vybojka-d2s-5000k-i3885091268.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 19. leden 2014 Sdílet Vloženo 19. leden 2014 Jasna paka Honzo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 19. leden 2014 Sdílet Vloženo 19. leden 2014 no pětikilo za dvě uvidime co vydrží rok záruka tak lambada :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 19. leden 2014 Sdílet Vloženo 19. leden 2014 s tou zárukou jsi mě fakt pobavil, ty lambádo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 19. leden 2014 Sdílet Vloženo 19. leden 2014 Tak píše to tam a kdyby byl problém aukro mě vyplatí a jeho si podá Takže říkám zase lambada :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 19. leden 2014 Sdílet Vloženo 19. leden 2014 znáš někoho, kromě sebe, kdo jde reklamovat na Aukro věc za dvě kila ? Třeba jo, já jsem od přírody lempl, tak to možná špatně hodnotím . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 19. leden 2014 Sdílet Vloženo 19. leden 2014 Tak je otázka kdy by to odešlo ... pokud do půl roku asi bych se ozval ze :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 19. leden 2014 Sdílet Vloženo 19. leden 2014 no já zcela jistě ne, protože jen představa, že jdu na poštu něco posílat, mi vyvolává na kůži nepříjemnou vyrážku. Ale nechme toho, jsem prostě trochu jinej. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 19. leden 2014 Sdílet Vloženo 19. leden 2014 zalezi co to je zac proste, ja bych si taky takovy pochybne levny vybojky nekoupil to radsi priplatim a mam za 600/kus. mam je na aute rok a pul, a dobry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 Na to že jsou pochybný mi stále drží,dal jsem je u OI i do dálkových.Sice tam nemá nasvíceno tolik,ale těch startů,které obecně výbojce nesvědčí jich má za sebou nepočítaných.Osazoval jsem v roce 2008,měnil jsem jednou a to jenom proto,že jsem chtěl porovnat 5000 a 6000 K. bazycek je nemá,ALE VÍ že jsou to pochybný levný výbojky,bože,jak já těmhle lidem obdařeným jasnovidectvím závidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 (editace) zalezi co to je zac proste, ja bych si taky takovy pochybne levny vybojky nekoupil to radsi priplatim a mam za 600/kus mam je na aute rok a pul, a dobryvies aky je jediny rozdiel medzi vybojkami za 600 a za 200 korun? 400 korun a nie v kvalite! Volil by som urcite bud top kvalitu alebo podstatne lacnejsiu cinu. urcite nie stred, lebo nebudes mat ani kvalitu a ani usetrene... Editováno: 20. leden 2014, autor: Ghostbuster 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 s tímhle souhlasím. Mezi výbojkama v cenovým rozsahu ca. 200 - 800,-Kč není asi jinej rozdíl, než ta cena. Ty originály začínají asi tak od dvou litrů. Ale já bych si tam sand i tu levnou dal, kdyby tam byl normální přístup, ale tohle je na mašli. Přístup je jak k penězům. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 to je fakt, přístup na nic, musel jsem vyndat světlo abych to v klidu vyměnil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 Mam to od nas ze skoda shopu origo phillips. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 6000k rok a pul a cca 60tis najeto a drzi takze bych rekl ze budou dobry :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 to asi nebude origo, za ty prachy, ale jestli svítěj a držej ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 21. leden 2014 Sdílet Vloženo 21. leden 2014 Tak je otázka kdy by to odešlo ... pokud do půl roku asi bych se ozval ze :-) Kup toto a nespekuluj, mel by to byt origo. http://forum.skodahome.cz/classifieds/item/7608-xenonov%C3%A9-v%C3%BDbojky-d1sd3sd2sd2rd4s-philips-osram/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.pce Vloženo 21. leden 2014 Sdílet Vloženo 21. leden 2014 podle me to jsou taky fejky... a cinsky rozhodne nebrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.pce Vloženo 21. leden 2014 Sdílet Vloženo 21. leden 2014 s tímhle souhlasím. Mezi výbojkama v cenovým rozsahu ca. 200 - 800,-Kč není asi jinej rozdíl, než ta cena. Ty originály začínají asi tak od dvou litrů. Ale já bych si tam sand i tu levnou dal, kdyby tam byl normální přístup, ale tohle je na mašli. Přístup je jak k penězům. kecy, ty levny vybojky svitej stejne jako ty stary vysviceny, zacnou blikat, mensi zivotnost apod. http://www.cc-autodily.cz/vybojka-plynova-d2s tohle jsou originaly "nefake" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 21. leden 2014 Sdílet Vloženo 21. leden 2014 Ja myslim ze phillips vydrzi vice nez tyto :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.pce Vloženo 21. leden 2014 Sdílet Vloženo 21. leden 2014 original jsou philips nebo osram, je to uplne jedno. Problem je v tom ze chodej z ciny kopie tech vybojek i s originálníma krabickama! A to jsou vsechny tyhle vybojky za 500-800... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 21. leden 2014 Sdílet Vloženo 21. leden 2014 Proc si vsichni myslite ze je to o cene? Uvedu priklad muzes koupit zimerman brzdy za 6 komplet a u hanzy koupis komplet za 4000 levneji aje to to same. Tak proc by nekdo nemohl mit vyhodnejsi ceny na tento sortiment? Ja tyto phillips koupil u nas ve skode za 590 kus a bylo mi receno ze jsou origo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.