Balrog Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Můžete mi prosím poradit jaké horní uložení tlumiče koupit?chtěl bych nějaké lepší než originál na octavii 1 RS?Nevím kde ho sehnat.Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 pozeral som ci S3ky alebo R32 nemali lepsie ale podla etky vsetko rovnake nechcelo sa mi tu kvoli tomu zalozit temu ... vedel som ze dopadne tak ako tvoj ... no response ... nedavno niekto v bazari predaval nejake sportove ale nevedel som najst ten inzerat aby som aspon znacku zistil tak som si kupil febi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balrog Vloženo 28. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 pozeral som ci S3ky alebo R32 nemali lepsie ale podla etky vsetko rovnakenechcelo sa mi tu kvoli tomu zalozit temu ... vedel som ze dopadne tak ako tvoj ... no response ... nedavno niekto v bazari predaval nejake sportove ale nevedel som najst ten inzerat aby som aspon znacku zistil tak som si kupil febi A ty Febi jsou kvalitní?Budu si kupovat i silentbloky spodního ramene zadní asi s audi TT tam jsou prý kvalitní tak nevím jestli nezkusit i to horní uložení?třeba bude stejně kvalitní a lepší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 (editace) vsetky koncernove auta /OI 1.4 ... OIRS,LCR,R32,TT/ maju rovnake horne ulozenie, neexistuje ziadna 'sportova' verzia tiez som chcel nejake kvalitnejsie, k Powerfexom a k HP sportingu by sa patrilo ale musim na geometriu a potreboval som to rychlo. neviem ci Febi su kvalitnejsi. mal som moznost vybrat medzi Febi, Origo a Monroe. Buduci tyzden ich vymenim ale neocakavam ziadne zazraky. Editováno: 29. Březen 2009, autor: mcsolle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Taky budu hazet nove tlumice a ulozeni vemu Febi. Jen sehnat pruziny z RS a bude. Nahodou nema nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balrog Vloženo 30. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Můžete mi prosím napsat kod a nebo celý název toho honího uložení tlumičů Febi nebo monroe a kde ho najdu?děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 http://obchod.autokelly.sk/ P/L pouzdro ložiska horního uložení FEBI - FB 09227 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.