kristian Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 mam taky problem ked zabudnem vypnut svetla tak mi uz nepipa ze niesu vypnute a zaroven mi prestala blikat ta cervena dioda vo dverach ked ho zamknem...ale central funguje.....nevie niekto co to moze byt??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 co pojistky, kontroloval jsi??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Zly mikrospinac v zamku dveri. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kristian Vloženo 27. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 no poistky som pozeral a su ok taaze bude to ten mikrospinac??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 CITAJ TU: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=9156&hl= Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kristian Vloženo 28. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 NOO ALE DNES SOM PRISIEL NATO ZE KED OTVORIM VODICOVE DVERE TAK SVETLO SA MI ROZSVIETI TAZE PODLA MNA TO NEBUDE TEN MIKROSPINAC.....ALE KED SVETLA NEVYPNEM TAK NIC MI NEPISKA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lars Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 V zámku dverí sú 4 mikrospínače, môže byť vadný ktorýkolvek. Treba to hodiť na VAG, alebo vymeniť komplet zámok dverí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barin Vloženo 7. Únor 2011 Sdílet Vloženo 7. Únor 2011 Chlapi jsem nový a taky scháním rady. I mě přestalo fungovat pípání rozvícených světel při otevřených dveří ale jen přední dveře a ani kontrolky ve dveřích nefungují.Zadní v pohodě i v palubovce svítí . dolkač též funguje . Předem bubu vděčný za každou informaci a radu. Mám ojetinu 1,4 16 74kw elegance . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.