Marchell Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 (editace) Uvažoval jsem,že se na ni tento víkend tentokrát pojedu podívat. Ještě že jsem nejel - moc bych si ji totiž neužil,pořadatelé ji zrušili poté,co jeden (slovenský) jezdec s Lancerem ve smyku sestřelil diváky. Tři jsou mrtví a jeden těžce raněný. Kdo vůbec nese vinu? Pořadatelé? Nebo si za to můžou ti 3 fandové sami? Ten závodník dle mého asi ne. Editováno: 28. Březen 2009, autor: Marchell Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paul_tdi Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 (editace) no pěkně to přibýva do černé statistiky RALLY.V loni toho bylo taky dost v kratkem čase...si myslím že lidí chtějí vidět co nejvíc,řikají že co by se jim stalo a jdou tam kde namají co dělat,přece řidič se snaží jet na plno ne,ne aby si daval bacha na mistech kde lidi nemaj co delat. Editováno: 28. Březen 2009, autor: paul_tdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 podle mě za to můžou jako vždy diváci, sou neukázněný a stoupaj si na nebezpečný místa.. závodník za to určitě nemůže.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Zavodnik za to nemuze..ale ma zkazeny cely zivot..protoze zabil 3 lidi..(dokonce trinactilete dite)..nemuze za to..ale stalo se to.. A nechapu ty lidi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 To je šíleny! Hoší...to se nemělo stát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Je to smutny.Chapu ze kazdej divak chce videt co nejvic,ale prece jenom nejakej pud sebezachovyy by mel v cloveku zustat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indet Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Byl jsem na Valašce a čekali jsme na okruhu v Juřince na 10RZ i přesto že mám Rybí za barákem (nejdříve jsem chtěl jet tam). V okamžiku kdy jsme se dozvěděli že je zbytek Rally zrušen, tiše jsme s pořadateli souhlasili, protože tím nad touto smutnou skutečností všichni projevili lítost. Na uzavřeném parkovišti jsem viděl většinu závodníků a nikomu z toho nebylo zrovna veselo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Tady jsem buchl odkaz, kdyby nekdo nevedel "vo co go" http://www.novinky.cz/krimi/165069-zavodni...o-tri-lidi.html dalsi ztracene tri zivoty.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 skaja a krozo nam reknou vice..stali 50 metru od nehody a daji sem nejake foto aji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Nekecej!!! Oni tam jsou??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Roman ved som písal, že tam sú Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 vzdyt jsme to psali v knajpe romarioo... krozo me hneedle psal jak se to stalo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Jo,už jsem to dal dokupy.Píšete o tom ve třech vláknech a já mám z toho pak chaos.Sorry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Je to hloupost lidi, ale take i organizatoru. Loni na setkani mistru v ostrave se stala take nehoda. Na stejnem miste, kde predloni mohla malem srazit formule desitky lidi. Tim padem tam loni uz nemeli co stat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Organizatoru ? To si nemyslim, ten tam pride 10x, 10x ty lidi vyhodi a oni si tam hned jak se otoci stoupnou znovu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 jasná vina lidí, co nadělá organizátor s někým kdo má "svojí hlavu"....ale takovejhle trest si nikdo nezaslouží Lidi by si už měly uvědomit, že je z míst kde nemaj co dělat nikdo nevyhání jen tak....myslím že řidič i spolujezdec z onoho auta mají nadobro skažený život - nechtěl bych usínat s jejich pocitama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Ten řidič s tim bude žít celý život...otřesná představa.Jak to budou posuzovat? Co myslíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Ten řidič s tim bude žít celý život...otřesná představa.Jak to budou posuzovat? Co myslíte? Von ten ridic je hlavne mladej kluk 21 ... chudak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Tak to je síla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Ten řidič s tim bude žít celý život...otřesná představa.Jak to budou posuzovat? Co myslíte? nebudou to posuzovat nijak, trať byla uzavřena, pravidla silničního provozu tam neplatí. On je nevinnej, ale potrestanej do konce života. Možná to odskáče nějaký chudák pořadatel, ale přesně jak píše Michal když to lidem řekne 10x a oni tam stejně stojí tak co má dělat. Po rally jezdím dost let, pár let jsem pomáhal i s organizací, lidi jsou prostě debilové. Chtějí dobře vidět a to jim stačí a už si neuvědomí, že stát přímo proti autu je hazard. Viděl jsem na ewrc odkaz na foto těsně před havarií a postavit se po skoku přímo proti autu může jen a pouze idiot. Je to blbý, že to ty lidi odnesli, ale bohužel si o to koledovali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marchell Vloženo 28. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Organizatoru ? To si nemyslim, ten tam pride 10x, 10x ty lidi vyhodi a oni si tam hned jak se otoci stoupnou znovu. No právě... A nemá v takovémto případě právo (povinnost) třeba přerušit závod? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Todle mluví za vše: Diváci se postavili mimo vyhrazená místa K tragédii došlo v sobotu před polednem u obce Rybí na Novojíčínsku. Vůz zde vylétl ve velké rychlosti z pravotočivé zatáčky. Auto po dopadu dostalo smyk a vyjelo mimo trať, kde však stáli diváci. Podle pořadatelů zde však neměli co dělat. "Při kontrole před závodem byli lidé na svém místě, pak se asi přesunuli pod úroveň tratě. Z hlediska organizátorů bylo vše v pořádku," řekl Novinkám mluvčí Federace automobilového sportu ČR Josef Pátl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Poznám toho chlapca z pretekov, chudák, som zvedavý ako otec ich v tom podporoval Nemôžu mu nič, diváci stáli blbo, viď Pražský rallysprint.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 On je nevinnej, ale potrestanej do konce života...tím to bylo řečeno všechno...smutny! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 najhoršie je, že iba minulý rok prešiel do Eva, predtým jazdil na Fabii, asi to možno bolo aj dosť silné auto na nich ...nechcel by som byť v ich koži aj keď za to nemôžu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.