Přejít na obsah

Lednička v Superbu

jiricajthaml

Doporučené příspěvky

Potřebuji poradit. Mám v superbu ledničku, ale nefunguje. Zkoušel jsem ji připojit na 12V k nabíječce a tam funguje, tzn., že nejde šťáva do přívodu. Přívodní kabel je v kufru a vede pod tapecírunkem na opěradle zadního sedáku. Nevíte, není tam někde nějaká pojistka? V pojistkové skříni žádná k ledničce není. Díky

Tak problém nakonec vyřešen. Banalita. Nakonec jsem trochu dobyl akumulátor a hle-lednička fachčí naplno. Oni píšou, že jakmile baterie nemá plnou kapacitu, tak lednička vypíná.

Editováno: , autor: jiricajthaml
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 týdny později...

ou, no to je luxus, kde sa dá zohnat? :) Dik za foto :palec2:

[/quote

Ahoj, no to je mam ji taky a 100% spokojenost - proste LUXUS :) Da se neormalne sehnat v ramsi přislusenství (orig. skoda) ale musis mit vyveden přivod snad primoo z vyroby a zvlastní konstrukci uchycesni ve stredovem otvoru operadla sedadel. Jinak se montovala vyhradne s nesklopnymi operadly.

Odkaz ke komentáři

• o 4 týdny později...
Musí se sundat celej ten panel u řidiče. Ten pod volantem co v něm drží vypínač světel. viz: http://www.passatplus.de/umbauteile/relais/index.htm

Tak jsem prohlídl ty pojistky pod volantem-všechno OK a šťáva do toho kabelu nejde. Ještě zkusím u elektrikáře jestli náhodou není v tahu ten spojovací konektor. Jinak na nabíječce lednička plně fachčí.

Odkaz ke komentáři

• o 1 rok později...
  • o 1 rok později...

To nejses jedinej smile.gif

Jednu mám v garáži. Chtěl jsem jí prodat,ale nefungovala.. Nevěděl jsem jestli je problém v ní,nebo v pojistce. Dneska k tomu sednu a mrknu na to a v případě,že bude funkční,prodám ji .

Editováno: , autor: Skiff
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...