jiricajthaml Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 (editace) Potřebuji poradit. Mám v superbu ledničku, ale nefunguje. Zkoušel jsem ji připojit na 12V k nabíječce a tam funguje, tzn., že nejde šťáva do přívodu. Přívodní kabel je v kufru a vede pod tapecírunkem na opěradle zadního sedáku. Nevíte, není tam někde nějaká pojistka? V pojistkové skříni žádná k ledničce není. Díky Tak problém nakonec vyřešen. Banalita. Nakonec jsem trochu dobyl akumulátor a hle-lednička fachčí naplno. Oni píšou, že jakmile baterie nemá plnou kapacitu, tak lednička vypíná. Editováno: 27. Květen 2009, autor: jiricajthaml Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 koukni se do motorove casti na pojistky mela by to byt velka pojistka ledni zere dost!!Jinak lednicku nemam ale vsechny zasuvky by meli vest na velikou pojistku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 mozes pls tu chladnicku vyfotit? este som to nevidel v aute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 2 jiricajthaml: chladící box je napojenej na zásuvku v kufru takže zkus jestli chodí. Pojistka 20A, pozice "A" na spodním reléovém boxu pod palubkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiricajthaml Vloženo 30. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 2 jiricajthaml: chladící box je napojenej na zásuvku v kufru takže zkus jestli chodí. Pojistka 20A, pozice "A" na spodním reléovém boxu pod palubkou. Ten spodní box je u spolujezdce? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 nene, je u řidiče. Za vypínačem světel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiricajthaml Vloženo 1. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 nene, je u řidiče. Za vypínačem světel. Tak jsem prošel všechny pojistky v pojistkové skříni (je to ta na boku u řidiče, jak šroubovákem odděláš ten kryt) a všechno OK. Jiný pojistky jsem tam nenašel. Za nima jsou pouze nějaká asi relé, jinak nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Musí se sundat celej ten panel u řidiče. Ten pod volantem co v něm drží vypínač světel. viz: http://www.passatplus.de/umbauteile/relais/index.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiricajthaml Vloženo 11. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 mozes pls tu chladnicku vyfotit? este som to nevidel v aute Posílám fotky ledničky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 ou, no to je luxus, kde sa dá zohnat? Dik za foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filda-8 Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 ou, no to je luxus, kde sa dá zohnat? Dik za foto [/quote Ahoj, no to je mam ji taky a 100% spokojenost - proste LUXUS Da se neormalne sehnat v ramsi přislusenství (orig. skoda) ale musis mit vyveden přivod snad primoo z vyroby a zvlastní konstrukci uchycesni ve stredovem otvoru operadla sedadel. Jinak se montovala vyhradne s nesklopnymi operadly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 mno nesklopne sedadla mam, ale mam tam vak na lyze takze asi bude potrebne vymenit zadne aj sedadlo? myslim ze to zapojenie sa bude dat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiricajthaml Vloženo 4. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Musí se sundat celej ten panel u řidiče. Ten pod volantem co v něm drží vypínač světel. viz: http://www.passatplus.de/umbauteile/relais/index.htm Tak jsem prohlídl ty pojistky pod volantem-všechno OK a šťáva do toho kabelu nejde. Ještě zkusím u elektrikáře jestli náhodou není v tahu ten spojovací konektor. Jinak na nabíječce lednička plně fachčí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 To je divný, není tam moc možností kde by mohl být zádrhel. A na pojistce štáva je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Belina Vloženo 4. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2010 nahodou kdyby nekdo vedel o ty lednici tak mam zaujem koupit,dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr vlach Vloženo 5. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2010 To nejses jedinej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skiff Vloženo 30. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2011 (editace) To nejses jedinej Jednu mám v garáži. Chtěl jsem jí prodat,ale nefungovala.. Nevěděl jsem jestli je problém v ní,nebo v pojistce. Dneska k tomu sednu a mrknu na to a v případě,že bude funkční,prodám ji . Editováno: 30. Prosinec 2011, autor: Skiff Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.