Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Potřebuji poradit. Mám v superbu ledničku, ale nefunguje. Zkoušel jsem ji připojit na 12V k nabíječce a tam funguje, tzn., že nejde šťáva do přívodu. Přívodní kabel je v kufru a vede pod tapecírunkem na opěradle zadního sedáku. Nevíte, není tam někde nějaká pojistka? V pojistkové skříni žádná k ledničce není. Díky

Tak problém nakonec vyřešen. Banalita. Nakonec jsem trochu dobyl akumulátor a hle-lednička fachčí naplno. Oni píšou, že jakmile baterie nemá plnou kapacitu, tak lednička vypíná.

Editováno: , autor: jiricajthaml
Vloženo

koukni se do motorove casti na pojistky mela by to byt velka pojistka ledni zere dost!!Jinak lednicku nemam ale vsechny zasuvky by meli vest na velikou pojistku.

Vloženo
nene, je u řidiče. Za vypínačem světel.

Tak jsem prošel všechny pojistky v pojistkové skříni (je to ta na boku u řidiče, jak šroubovákem odděláš ten kryt) a všechno OK. Jiný pojistky jsem tam nenašel. Za nima jsou pouze nějaká asi relé, jinak nic.

• o 2 týdny později...
Vloženo

ou, no to je luxus, kde sa dá zohnat? :) Dik za foto :palec2:

[/quote

Ahoj, no to je mam ji taky a 100% spokojenost - proste LUXUS :) Da se neormalne sehnat v ramsi přislusenství (orig. skoda) ale musis mit vyveden přivod snad primoo z vyroby a zvlastní konstrukci uchycesni ve stredovem otvoru operadla sedadel. Jinak se montovala vyhradne s nesklopnymi operadly.

• o 4 týdny později...
  • o 1 rok později...
  • o 1 rok později...
Vloženo (editace)

To nejses jedinej smile.gif

Jednu mám v garáži. Chtěl jsem jí prodat,ale nefungovala.. Nevěděl jsem jestli je problém v ní,nebo v pojistce. Dneska k tomu sednu a mrknu na to a v případě,že bude funkční,prodám ji .

Editováno: , autor: Skiff

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...