Přejít na obsah

problemy s elektronikov + ESP ...

Killerg

Doporučené příspěvky

Ahojte vsetci,

chcel by som sa spytat mam problem s elektronikou a ESP. Vlastnim FABIU RS 12/2003 po chiptuningu ...

ESP ma uz dlchsiu dobu trapi asi tak po 15 minutach sa mi automaticky vypne !!! ... neviem cim to moze byt som bol stym v servise (autorizovanom) a ty mi akurat tak vymenili baterku ale neprestalo to stale sa to samostatne vypne !!! ... tak som im to zaniesol znovu a dva dni ju tam mali a ziadny vysledok su to KOKO... :prc: Poradte ak mate nejaku skusenost ze co to moze byt budem velmi povdacny !!! ...

Dalej by som sa chcel opytat na kabelaz co je za kolesom. Som za dva dni dostal dva defekty takze som rezervu jednu pouzil v prvy den a nestihol som ju opravit a hned som dostal druhy defekt cloveka to potesi to Vam poviem. Takze kamarat mi pozical rezervu zo svojej octavky a ta mala rozmer 195/65 R15. To by nebol problem len ako som vychadzal tak som vytocil koleso naplno a asi som zavadil o ten kabel vzadu. A za chvilocku zacalo vsetko svieti ESP+airbag a blikala rucna brzda ... !!! Ako to spravit ? Poradte nieco pls ...

Vdaka

s pozdravom killerg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jak nestihol dat opravit?

ved ked mas defekt je nutnost ist do prvej opravovne.

roztrhnute kable treba pekne opravit podla farieb.

co chces poradit? ci ide hnedy do hnedeho?

ale hento skor vyzera na zhnity zvazok. je to vyvesena tema.

no tak vies dal som tam rezervu a necakal som ze hned na chytim dalsi defekt tak preto !!! .. ahaa no uvidiim co sa zadarii dikes zatiiiim ...

Odkaz ke komentáři

měl jsem stejný problém s ESP a v servisu mi taky nezjistili co to je až jeden auto elektrikář s tím měl zkušenosti a to že byl uhnilej jeden kabel co vede k alternátoru a pak je tam nějaký čidlo nebo co takže to se vyměnilo a vše ok.

celková oprava tohodle problému mě vyšla asi a cca 600 kč.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...