Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Namontoval jsem si alar od Jablotronu. Všechno OK jen na jednu věc nemůžu přijít. Chci si propojit alarm s oknama tak aby při zamčení se vytáhli nahoru.

Pro info jedná se o F1 combi rok výroby 2007.

Tak a teď k problému. V manulálu k alarmu radí, že mám připojit zamykací impuls na zelono/žlutý vodič. Tohle je v tištěný podobě manuálu a v pdf u nich na stránkách se mluví o modro/zeleným. První jsem ve dveřích nenašel a ten druhej tam by byl. Jenže bych si to chtěl připojit někde pod volantem abych nemusel tahat kabel až do dveří. Takže jsem začal zkoumat dílenskou příručku a schémata a zjistil jsem že tam není ani jeden kabel jak ve schématu tak i popisu konetoru. Příručku mám z roku 2002 takže přepokládám se po faceliftu něco změnilo.

Může mi někdo poradit kam ten modro/zelený kabel vede a jestli je to vůbec správnej kabel. Přidávám ještě foto konektoru ve dveřích spolujezdce na motoru stahování a konektor k tlačítku ovládání okna.

post-85-1238441391_thumb.jpg

post-85-1238441404_thumb.jpg

Mal by viesť na servomotor zamykania - v zamknutej polohe by mal byť ukostrený. Nikde inde sa nepripojíš, len v dverách.

• Autor

Hm vypadá to, že by to mohl být on podle popisu v manuálu :

".. je-li požadováno dovírání oken u vozu, je třeba přivést signál pro uzamčení (60 sec.) na modro-zelený vodič přímo ve dveřích řidiče mezi servomotorem a řídící jednotkou na motoru stahování okna. ..."

Popis konektoru na jednotce stahování oken co kterej kabel zmamená - případně kam vede by mi určitě pomohl :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.