XXXGAMES Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 AHOJ CHTEL JSEM SE ZEPTAT MAM O2 RS TDI NAJETO 20000KM,A PRI RAZENI ME DE STUHA PAKA NA RYCHLOSTI(NEKDY Z TUHA NEKDY HLADCE)SPOJKA TAKY JDE TAK NEJAK DIVNE PRIDE MI TO JAK KDYBYCH MEL NAJETO TAK 130 000KM NEMATE S TIM NEKDO ZKUSENOST NECHCE SE MI JIT REKLAMOVAT NECO CO JAKOBI FUNGUJE DEKUJI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 nemam RS, nemám ani šestikvalt, mam slabý TDI, ale najeto 146tis km a všechno jde hladce. takže bych to klidně zkusil reklamovat. kluků s RSama tu pár je, tak ti třeba řeknou víc a taky bych si příště vypnul caps lock a zopakoval zakladni pravidla interpunkce a ceštiny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guf Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 a nebo je druhá možnost, že ti tu budou k celkem věcnýmu a technickými dotazu dávat lidi smajlíky, jejichž význam mi uniká... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.