Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Jo, to mi povidej... bracha ted odesel na jinou skolu, tak chodim jen sam. Uz si ty vahy pak ani nepodam a od ty doby, co mi padla na sisku ta cinka, tak si zvedam min, ale delam to poctive a bezpecne lol A nez bych nekoho premluvil, kdo by se mnou cvicil, na to se muzu vykaslat, nez bysme si prendali zavazi, tak u toho prostojime 20 minut.

Vloženo (editace)

Jo, to mi povidej... bracha ted odesel na jinou skolu, tak chodim jen sam. Uz si ty vahy pak ani nepodam a od ty doby, co mi padla na sisku ta cinka, tak si zvedam min, ale delam to poctive a bezpecne lol A nez bych nekoho premluvil, kdo by se mnou cvicil, na to se muzu vykaslat, nez bysme si prendali zavazi, tak u toho prostojime 20 minut.

Zkurvenej internet, poslalo mi to 2x :blink:

Editováno: , autor: houmik
Vloženo

Kdyz bych sel s nekym, kdo necvici, tak bychom museli porad prehazovat... ve meste, kde mam privat, je jen malinky fitko a hoooodne se toho musi prendavat na par cinek, nemuzes vzit ze stojanu jednou 22 kg, pak 27 kg... musis to prehodit a to zdrzuje nejvic. Tak jsem to myslel

Vloženo

Presne tak jsem to myslel ;) mam s tim vymacknutim se v cestine problemy lol No a vsichni takovi lidi mi odesli na jiny skoly prave, takze mam smulu a cvicim sam. Sednu do auta, zkouknu tvoji Octavku a pujdem zacvicit :p

Vloženo

houmik: ono je kolikrát lepí bejčit sám....taky už nějakej čas chodím sám a člověk si pak zvikne zvedat to co bezpečn uzvedne a nespoléhat na sparinkpartnera. ale zas ten "hec" někdy dost chybý :)

Vloženo

romane: to máš recht, někdy mi to dá práci se k něčemu dokopat...natož pak dát si co proto - v tom je nějakej neoblomnej kámoš po ruce k nezaplacení :)

Vloženo

Zdravím chlapi, tak dnes opět bez tréningu, od 15 hodin do 21hodin po práci ještě opatření O2 Arena ve Vysočanech, takže jsem se najedl a jdu spát, raději se ani nevážím úbytek bude asi nula :feve:

Vloženo

Milane: no to máš pěknej den - po tomhle ani trenovat nejde...mě to čeká zítra od 7 - 22hod z toho 4h na oltář vlasti :feve: U O2 jsem se nastál taky až až, ještě teď mne bolý kolena a mrznou špičky nohou když si na to vzpomenu :feve:

Vloženo

nevite jak rychle nabrat na nohach? Mam je jak paratka a ke zbytku tela to nejak nejde. Do posilky ted nezvladam,takze doma cinky a cviceni.. Ale ty nohy nejdou :huh:

Vloženo

Na ty nohy podle mě doma nenabereš a musiš tak jako tak do posilky.Nejlepší a nejučinější cvik na nohy jsou dřepy ale bacha na záda abys je měl relativně rovny.Potm předkopávání,zakopávání a ty dřepy bych střídal s legpressem který je taky dobrým cvikem.

V neposlední řadě strava a relax...a to už je napsané nahoře že tohle je docela dlouhé experimentování.

Vloženo (editace)

Super téma Romario :) díky.

Do fitka chodim 2x-3x týdně, podle toho jak vyjdu s časem.

Řídim se 3 podmínkama pro tvorbu svalu a formování postavy:

1. Radši méně váhy, ale více sérií, jako by jste začínaly s posilováním.

2. Co bolí to roste! Ale neroste to, když to nemá z čeho, takže strava. Dostatek bílkovin a energie.

3. Odpočinek. můžete chodit do posilky 7x týdně, ale bez pořádného odpočinku ty svaly nemůžou kdy růst, takže můžete cvičit kolikrát chcete, ale pokud v noci ponocujete a naspíte jenom 4hodiny, je to zbytečnost :)

Takže asi tak :)

Snad stim někomu pomůžu. -_-

Editováno: , autor: Jayson
Vloženo

Děkuju za pochvalu.

Denně do fitka bych rozhodně nechodil ale spiš v nejlepším případě každý druhý den.Jinak rozhodně lepší nějaký pohyb než žádný.

I když mám naprcany auto a nemám náladu tak se dnes asi pžemužu a půjdu aspon na chviličku :feve:

Vloženo

Hoj panove..Tak jsem to tu tak nejak prelouskal..Sem zas par dni chybel.. Ale fitko nevynechal.. ;)

Rome,to si prave mel jit a nasranosti vyuzit pri zvedani zeleza... ;) I kdyz ja vim..Nekdy to proste nejde.. :(

Jak jde drina panove?

Vloženo

Jasny,chapu..Je to zlo.. :( Hehe,taky sem byl vcera a bolej me kozy... :)

Jinak jak jste tu probiriali ty drepy a mrtvolu..To mas pravdu Rome..je potreba k tomu pristupovat s opatrnosti a v prvni rade se clovek musi naucit techniku..Od malych vah,aby si to zafixoval a pak mel ten postoj proste prirozenej a samoze taky aby posilil i maly svalovy vlakna..Bohuzel spousta lidi prijde do fitka,nalozej si co to de a pri mrtvole udelaj peknyho "kocoura".. :( To je pak hodne rychle o pruser.. :(

A z tehle dvou cviku je samozrejme rizikovejsi mrtvola.. :(

A s tim ramenem,co trpi Davon..Se to nezda,ale clovek az pri zraneni zjisti,jaky casti tela na co vsechno pouziva...Ja mam od silvestra z bitky taky naky vymrdany rameno,nejspis natazenej rotator,nebo upon roatoru a nemuzu kuvli tomu drepovat,protoze nejsem schopnej poradne a pevne chytnout cinku,kdyz si ji vemu na zada..Nicmene sem sezral pixlu Wobenzymu a docela to zabralo..Nastesti je to skoro dobry uz...Ale vim o nem..

Jinak Davone,zkus kdyztak Wobenzym,jestli uz ho neuzivas..Sice je to drazsi,ale funguje to... ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...