Přejít na obsah

Fitcentrum a vše okolo něj

Romariooo

Doporučené příspěvky

Dnes jsem byl na posledni navsteve doktora, vyndali mi stehy z jizev po vyndani dratu a velmi tichym hlaskem jsem se ptal, kdy by videl to rameno a celkove telo zacit trosku zateovat, citil jsem jak jsem u toho zcervenal, jelikoz jsem cekal "chlape, vy jste se snad posral, to je strasne brzy" ale misto toho prislo "No ja myslim, ze dorehabilitujete a tak za mesic by jste mohl zkusit vahy a klidne i ten squash zase, delejte proste to, co vam telo dovoli, ja pisu do zpravy klidne zacit sportovni vyziti" , tak jsem malem omdlel. Je pravdou, ze toto doda velmi na psychice a clovek, ikdyz to bude bolet nez se to zahoji uvnitr, porad v duchu slysi toho DR. ze to povolil a ze vi, o cem mluvi, ze se tam nema co stat! Takze se na to asi pomalu vrhnu, za ten mesic az to rozhejbu, zitra jdu poprve po ty druhy operaci do prace... Uz se tesim, kynu jak vanocka!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Diky miro.. 3 mesice je pekelne dlouha doba, ale na tyto veci si myslim ze kratka aby se dalo rici, cvicim jako drive, bez problemu... Budu rad za to, kdyz budu moci alespon neco... Od zari jsem tam nebyl a 500,- messicne mi odchazi pausalne z uctu... Sem mohl mit novej elektron :D Tak to snad uz vyuziju !! ;)

Odkaz ke komentáři

Davon: tak vidíš, to je hnedka "optimičtější" zpráva, tak držim palce ať se to zhojí a pán Davon začne okupovat fitka a sportoviště :palec2::D PS: hlavně to "nepřehánět" a jet s rozumem, ono to nadšení může snadno zastínit zdravej rozum...vím o čem mluvím ;)

vánoce jsou svátky klidu a obezity, "zdravá" tuková pneumatika ke svátkům patří lol

Odkaz ke komentáři

tak jsme si s mladou koupili koloběžky a včera jsme je byli poprvé vyzkoušet, dali jsme si pětikilometrové kolečko obsahující rovinku, výjezd do kopce a dlouhý sjezd a zase rovinku a teda musim říct že sem byl vyflusanej víc než sem čekal, to že sem na tom s fyzičkou bídně to vím, ale že mě z koloběžky budou bolet paže ještě teď ráno v práci tak to sem nečekal.

Ale jinak to je super věc :palec2: a těším se že dnes večer pokud nebude pršet zase ty naše kolobrny proženeme :)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...