mira Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 P2M:čéče Péťo jsem nevěděl že jsi tákhle moc na činky jsem si říkal že se pod bundou něco vždycky rýsovalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Dnes jsem byl na posledni navsteve doktora, vyndali mi stehy z jizev po vyndani dratu a velmi tichym hlaskem jsem se ptal, kdy by videl to rameno a celkove telo zacit trosku zateovat, citil jsem jak jsem u toho zcervenal, jelikoz jsem cekal "chlape, vy jste se snad posral, to je strasne brzy" ale misto toho prislo "No ja myslim, ze dorehabilitujete a tak za mesic by jste mohl zkusit vahy a klidne i ten squash zase, delejte proste to, co vam telo dovoli, ja pisu do zpravy klidne zacit sportovni vyziti" , tak jsem malem omdlel. Je pravdou, ze toto doda velmi na psychice a clovek, ikdyz to bude bolet nez se to zahoji uvnitr, porad v duchu slysi toho DR. ze to povolil a ze vi, o cem mluvi, ze se tam nema co stat! Takze se na to asi pomalu vrhnu, za ten mesic az to rozhejbu, zitra jdu poprve po ty druhy operaci do prace... Uz se tesim, kynu jak vanocka!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 davon:takže za 3měsíce by to mohlo jít nějak tak bez problému všechno???když se někde něco nepo...držím palce...a stou vánočkou bych nepřeháněl....měl jsi vidět mě po vánocích...120kg....fuj..teď mám 114.8:-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Diky miro.. 3 mesice je pekelne dlouha doba, ale na tyto veci si myslim ze kratka aby se dalo rici, cvicim jako drive, bez problemu... Budu rad za to, kdyz budu moci alespon neco... Od zari jsem tam nebyl a 500,- messicne mi odchazi pausalne z uctu... Sem mohl mit novej elektron Tak to snad uz vyuziju !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Davon: tak vidíš, to je hnedka "optimičtější" zpráva, tak držim palce ať se to zhojí a pán Davon začne okupovat fitka a sportoviště PS: hlavně to "nepřehánět" a jet s rozumem, ono to nadšení může snadno zastínit zdravej rozum...vím o čem mluvím vánoce jsou svátky klidu a obezity, "zdravá" tuková pneumatika ke svátkům patří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Hello tak dnes mám opět cvičit ale z práce jsem vymačkanej jako citron, ne fyzicky ale psychicky, jak říkám co je nejhorší dělat s lidma a ještě za ně zodpovídat, prostě jsem KO... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Já už jsem KO druhej den a jsem nasranej sám na sebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Tak jsem to cvičení v půlce vzdal, prostě furt musím myslet na ty blbce v práci jak mne sejří, že prostě nemůžu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Ten pocit velmi dobře znám.Potřebuju k sobě nějakyho bejčka jinak to se mnou půjde z kopce...potřebuju se rozjet ale pořád mě něco brzdí... S Mírou jsem si pořádně zabouchal ale jakmile cvičím sám tak to je na pi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 a já ti nestačím? Co takhle ještě před nedělí něco? Zejtra bych už snad měl mít doma ty "pomocníky", tak bych chtěl vyzkoušet. Teda snad se mi to podaří vyzvednout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Tome: já jsem zitra a v pátek mimo HK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Bez parťáka je to na hovno, ten můj na to nějak sejří, tak zatím cvičím doma to mne baví, ale dnes fakt ne. A ted budu 3dny out po té vakcíně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirda h Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Já zatím nemám potřebu cvičit. a sladké? To já můžu. Nějaký pohyb proběhne v práci to musí stačit... . Ale nějaké cviky, které by vedly k tomu, že bych byl vyšší by se hodily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 mirda h: tak jseš člověče první člověk kterého slyším co veřejně prohlašuje že nepotřebuje cvičit Hmmm...fakt dobry!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 tak jsme si s mladou koupili koloběžky a včera jsme je byli poprvé vyzkoušet, dali jsme si pětikilometrové kolečko obsahující rovinku, výjezd do kopce a dlouhý sjezd a zase rovinku a teda musim říct že sem byl vyflusanej víc než sem čekal, to že sem na tom s fyzičkou bídně to vím, ale že mě z koloběžky budou bolet paže ještě teď ráno v práci tak to sem nečekal. Ale jinak to je super věc a těším se že dnes večer pokud nebude pršet zase ty naše kolobrny proženeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 theFrigo: to je parádní pohyb a pořád lepší než sedět doma a loupat ořišky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 no tak to každopádně, počkej až bude hezky, to si ty naše stroje nafotíme a to budeš čučet co máme za stroje fakt mě to včera nadchlo a jak sem přišel z práce vydeptanej a nasranej tak sem na to hned zapoměl a bylo mi lépe mno a lidi jak čučeli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 The Frigo: určitě.Nafot to a dej to sem. Jinak chceš jet 9.5 do Sosnové na ten autodrom? Budu mit pro Tebe volnásek.Chceš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Tyjo to je super nabídka, ale na ten víkend mi bohužel vychází služba v práci a soboty jsou dost nabušené, takže ač nerad tak musím odmítnout, ale děkuju Ti za nabídku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirda h Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Romariooo: Konečně jsem na nějakém žebříčku první Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Tak jsem dal dneska mrtě té vlákniny a 20ml carnitinu a pak 15 min. na šlapadle doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 'mirda h': na jakém žebřičku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 tak co hoši, jdeme v neděli bušit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Já už musim! Jsem už dlouho nebyl.A jinak Najmis chce udělat sraz v neděli okolo 16 hodiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 v bušírně-mučírně? že by bušení do mrtva? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.