Romariooo Vloženo 9. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Aha! Já rozumněl že najedeš jenom v neděli 100 km což je opravdu hodně.Musim si na kolo pořídit speciální kalhoty...jinak to opravdu bolí jako blázen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Ted jsem prisel ze cviceni, parada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Copak jsi cvičil? Povídej.Já mám dnes volno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Po ty strasne dlouhy dobe bez cviceni to bylo jen tak na protahnuti. Ja cvicim posledni dobou dost vrsek, prsa, ramena, trapezy a tak... pak triceps a biceps, bricho a 20 minut stepper kvuli noham a nejakymu tomu hubnuti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 A co stehna a lýtka borče??? Na to prdiš nebo jak??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Tak lytka cvicim na tom stepperu, to je jak kdybys chodil do schodu... a stehna jedu nepravidelne, to se priznam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Ostudo já se vždycky bavim když někdo buší vršek jako o život a pak se svlíkne do trenek nebo do bermudu a má lýtka jako desetiletej kluk To je pak dost trapny...mělo by se cvičit všechno aby člověk byl souměrnej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Pockej, az me uvidis, ti dam desetiletyho kluka ja vim, taky se temhle lidem smeju, ale ja si to ted muzu dovolit, nemam zadny paratka nohy. Ja se jen hur tvaruju, tak to neni hned tolik poznat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Ostudo já se vždycky bavim když někdo buší vršek jako o život a pak se svlíkne do trenek nebo do bermudu a má lýtka jako desetiletej kluk To je pak dost trapny...mělo by se cvičit všechno aby člověk byl souměrnej. tak proto ty máš tolik "kamarádek" Abys byl souměrně trénovanej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Tome: Ty mě raději řekni kdy začneš zase chodit cvičit? Co Ty záda? Už polevili? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Aha! Já rozumněl že najedeš jenom v neděli 100 km což je opravdu hodně.Musim si na kolo pořídit speciální kalhoty...jinak to opravdu bolí jako blázen. záleží kde jezdíš. já dneska nadupal 72km, strávil na kole 4,5h a bylo to docela drsný, nakonec jsme dali dva hodně slušný vejšlapy, když jedeš rovinatější terén, tak ani těch 100km denně není nereálných. jsou lidi co jezděj na silničkách přes 200-250km za den. jinak ty kalhoty doporučuju, ta vložka je dobrá. a zejtra zas, už se těšim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Tome: Ty mě raději řekni kdy začneš zase chodit cvičit? Co Ty záda? Už polevili? stále nahovno. Ráno vždycky dobrý a večer už se těším jak si lehnu. Dneska to bylo dobrý do doby, než jsem v děcáku uklouznul na děckejch časopisech. Smradi nadělají strašnej bordel a dneska mně nasrali, protože jsem tak tak nehodil záda... Ale zato jsem si zas pěkně podráždil to namožený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Tome: promin ale musel jsem se tomu tlemit cos napsal!!! Mě to děsně rozesmálo až jsem málem vzbudil děti!!! To se Ti povedlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 mně do smíchu nebylo, zuřil jsem. V děcáku souvislá vrstva všeho možného a jak jsem šel přes časopisy, tak to kurevsky klouže. No a jak mi podjely nohy, tak jsem prostě reflexně zareagoval a to bylo pro ty namožený záda vražda. Dneska hajzlík hodil do akvárka smlouvu na prodej tý stříbrný Octy. To je každej den něco, spíše bych řekl každou hodinu něco Jinak smrad ještě skoro nic neřekne, ale vybrat si CD nebo dývko a pustit si ho, tak to umí jak na PC, tak na DVD. Jako to jsem nevěřil, on si to PC třeba sám zapne, otevře mechaniku, vytáhne co tam je, strčí co chce a spustí. Je chytrej jak opice, ale jen na to co chce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 tak jsem se právě posilnil krásným midle steakem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 A já jsem se posílil dnešním finálovym utkánim...od zitra nástup do činkárny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Dneska nohy ale tak nějak lehce.Copak ostatní? Jedinej Milan má pádný důvod a to jsou zkoušky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jayson Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Bicáky, tricáky, prostě horní část těla.. Francouzký cvik, kladka, bench, jednoručky a jedna specialitka na konec 2,5kg na švihadle a 4série po 2 opakování zápěstí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Já snad dnes už začnu to břicho.To už se nedá...hnus! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Já dnes oslavuju, takže nic ale od zejtřka zase začnem ať jsme na sobotní SH fit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Dobrá dobrá...na SH vezmu metr a změřím si Tě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 To raději ne, dnes bude totiž pizza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Tak ode dneška je stop sportu...musim se do soboty dát na SH dokupy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jayson Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Dneska sem šel: -bicáky -tricáky -stehna -trošku lýtka -ramena No..vim, že se nemají dělat více jak horní nebo dolní části těla, ale když jsem tam už byl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Já zase na to nějak prdím, zase mám období hledání výmluv na necvičení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.