Romariooo Vloženo 14. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Na SH budeš zvedat mou Octávku mrtvým tahem a já budu leštit vejfuky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Ty woe jaký vejfuky, myslíš doufám ty svoje na oktě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 tak mně záda asi přešly Nevím, ale možná je to tím, jak jsem byl ve Frankfurtu v jednom kole 3 dny a pokaždý jsem se brutálně potil. Tak si myslím, že pomohlo to teplo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Jelikoz potrebuji sundat nejake to kilo nebo aspon zpevnit celou postavu, tak jsem se cca po 4letech zase donutil chodit do posilovny (konecne jsem sehnal poradneho partaka, ktery to s posilovnou mysli vazne). Pred 2 roky jsem skoncil s fotbalem - po plastice kolena uz to proste neslo. Od te doby jsem nesportoval, coz se negativne projevilo na kilogramech (187cm, 95kg ). Pro zacatek jsem nakoupil nejake "spalovace" a doufam ze s cinkami vydrzim co nejdele... Jeste by jsem potreboval poradit s jidelnicekem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 no ten karnitin ti s činkama moc nepomůže, aby fungoval, tak potřebuješ spíše rychlej pohyb, alespoň tak jsem to pochopil. Takže kolo, běhání, aerobic a podobný blbiny. Roman: tak myslím, že bych v neděli asi mohl, když už jsou záda relativně OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Předběžně se mužeme domluvit ale v neděli si ještě zavoláme Tome Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Dva dny se tu nic neděje, tak aspoň já jdu ted cvičit, neboť se mi to zase nějak zvrhlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 no tak dneska jsme byli u známejch a ti maj na zahradě velkou trampolínu. Atrakce pro široké okolí sousedů a permanentně vytížená Nevěřil bych, jak chvilka na trampolíně dokáže zdeptat fyzicky. Takže dneska jsem cvičil A za odměnu jsem udělal(bylo stejně v plánu) přes kilo tataráku, kterej jsme teda celej nesežrali, to jsme nějak se ženou a kámoškou nedali, takže jsme zdlábli jen půlku a jsme full. Holky si to moc pochvalovaly, že jsem udělal moc dobrej. No a k tomu nějaká zeleninka, cibulka na jemné plátečky, česnek na jemno, okurčičky a na zapití jsem přitáhnul Cinzano prosseco(demi sekt). A je nám fajn Tady pro inspiraci Masíčko bylo prvotřídní, tak šlo na kašičku jako po másle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Tak, vy mejdla ja uz byl dneska 2x cvicit... abych byl poradnej nabouchanek, az se uvidime na nejakym srazu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 s tim tatarákem bych zacvičil ihned Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 koukám že to tady skomírá, tak to trošku oživím takže chlapácí, dneska po 5ti dnech (z toho 3 dny téměř bez spánku ) opět návštěva posilovny a musím napsat, že to tělo už potřebovalo - teď mě zase všeco příjemně "bolí" a je mi parádně PS: dostal jsem ústní důtku odd Romana, tak jsem sem něco napsat musel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Jendo: taky jdu dneska po delší době a dal jsem si závazek chodit třikrát týdně.Budu se moc snažit aby se mi to povedlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 To víš Kibi, ted každej jenom jezdí na ŠH a domlouvaj se další pařby a cvičení jde do kytek, já lehce taky na to prdím, ale jen lehce dám si dnes dvě píva:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Roman: uvidíš jak ti bude supr a i svědomí se uleví....3 x týdně je optimum, když mi nepadaj šichty, tak mi to vychází Milan: máš recht, samej chlast a žrádlo - morálka šla do kytek, ani nevíš jak jsem včera nadával, když jsem si v 8sm večer dával vepřový koleno Cvičíme pro radost a néé že pro cvičení žijem...malinko radosti (pivo a obžérství ) někdy jen prospěje PS: dvě piva to je nejlepší ionťák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Ja jsem byl navstivit ty divne stroje vcera a na to ze jsem byl podruhe jsem si dal poradne do tela... Dnes v praci sotva hejbu mysi, ruce boli jako cert... Dnes mi dorazila nejaka ta medicina a ve ctvrtek na to zase vlitnu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Sejvi: nesmíš na to tak zhurta, ono to chvilku trvá než si to spohodlnělí tělo zvykne stačí 14 dní bez treninku a pak když tomu člověk dá zabrat, je rád že chodí a na 3-4 dny od posilovny vyřízenej....ale je pěkný že se držíš a chodíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 to je fakt. já letos začal trošku jinak, protože jsem zjistil, že chodit se zavírat 3x , 4x tejdně do posilky mě moc nebaví (hlavně v tomhle počasí), takže víkendy trávim na kole- MTB (min 100km), v tejdnu jdu alespon 2x běhat na alespon 30minut a snažim se 2x jít nazvedat nějaký to železo, ale už ne tak zhurta jako dřív. sice člověk nenabere žádnou svalovou hmotu, během měsíce mi slezly 4kg- sice tuku, ale i tak mě to štve, ale jsem při tomhle stylu spokojenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Ja dneska cvicil s tim nejnamakanejsim borcem, co k nam do fitka chodi jsem si pripadal jako poradnej cajicek proti nemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 nesmíš na to tak zhurta, ono to chvilku trvá než si to spohodlnělí tělo zvykne Zhurta moc nejedu, zacatky kazdeho sportu hold vice boli. Vcera jsem daval na bench zatim 50kg a ve treti serii se mi rucicky uz pekne klepaly... Pochlubte se kolik zvedate na BENCH...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Jenze on je kazdy bench jiny 80 kg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Já vytáhnu 95 čtyřikrát a pak s dopomoci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 To já vytáhnu na 5-tku i 160......................km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 (editace) Ja tam dneska pomahal tomu chlapikovi a ten jel 4 serie normalne a mel tam 120 kg pak jsem mu pomahal na kozy pridrzovat jednorucky, na kazdy mel 43 kg ja dam jednorucku jen s 27 kg jsem pekny mejdlo Editováno: 20. Květen 2009, autor: houmik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Marku: 95 kg bench press Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 (editace) Romane jí vím.....to byla čertovinka ...fitko není moc pro mě já se unavím i při jízdě autem Editováno: 20. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.