Romariooo Vloženo 1. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Srpen 2009 Tady nikdo nechodi cvičit nebo jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robil Vloženo 24. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2009 (editace) mala otazecka,chci si koupit in-line brusle tak do 1300,-,mate nejake favority? dik za rady jinak se chystam taky znovu zacit posilovat. ale mam k.o rameno, kdyz cvicim na hrazde tak o.k,ale jak jdu na bench a zdviham tak konec. Editováno: 24. Srpen 2009, autor: Robil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 3. Září 2009 Sdílet Vloženo 3. Září 2009 Chlapi kolik uděláte kliků? myslím jako na jeden zátah? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo Vloženo 4. Září 2009 Sdílet Vloženo 4. Září 2009 Těžko říct.... Když jsem cvičil jen doma s vlastní vahou, maximum jsem měl okolo 60. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DEZENT Vloženo 5. Září 2009 Sdílet Vloženo 5. Září 2009 Já to beru trochu jinak ty kliky ne na jeden zátah ,ale do 1 minuty tak to těch 60 to je max , ale nedělám to pravidleně spíš jen pro spestření. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo Vloženo 9. Září 2009 Sdílet Vloženo 9. Září 2009 To nechápu... Když se mě někdo zeptá, kolik udělám kliků, tak je to sand v kuse ne? Za den jich udělám klidně 500 :-) Jinak taky záleží, jestli někdo váží 60 nebo 100 kilo ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 11. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2009 Poslední dobou jsem nějaký linej ale budu muset začit...hlavně panděro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 Tak co je s Váma? Neřikejte že nechodite cvičit! Já byl včera po deseti dnech přestávky a je to tragédie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 Tady se necvičí..tady se plká, chlastá a tak...kdo by měl čas a chuť se trápit v posilce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jayson Vloženo 27. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2009 Tak abych se informoval, co se za poslední měsíce stalo, v březnu jsem přestal jíst sra*ky jako jsou salámy, sladkosti atd..začal jsem trochu sportovat a celkově se hodit do pohody, na začátku jsem měl 185cm/85kg, nyní mam 185cm/75kg Řekl bych, že to hlavně bylo tou stravou, začal jsem pravidelně jíst a trochu se o to jídlo starat takže asi tak.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 Tady nikdo nechodi cvičit nebo jak? Ja jsem opet zacal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 To seš nějakej hubenej ne Já měřím 180cm, a váha ukazuje 93kg Jinak chodím cvičit furt, začal jsem konečně dělat pořádný dřepy s činkou a shyby. Dřepů udělám za tři měsíce tréninku 10x120kg (pak skoro nemůžu chodit) a shybů poctivých 10 širokým úchopem, jsem se musel pochlubit Jinak jsem začal cvičit úplně jinak, kašlu na stroje, jedu jen s činkama a shyby vlastní vahou, je to mnohem lepší než se ničit na strojích a kladkách. To je pro ženský Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2010 Tak kdo tu ještě chodit bouchat do posilovny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinsticky Vloženo 4. Květen 2010 Sdílet Vloženo 4. Květen 2010 Já už do toho bouchám asi tak 1,5 roku 2x týdně a do toho mám ještě squoš tak se moc nenudím ale jinak moje váha 98 kg při 178 cm no stejně tam chodíme s kamarády jen kvůli ženskejm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midas Vloženo 5. Duben 2011 Sdílet Vloženo 5. Duben 2011 to já chodím už nějaký ten pátek no 189cm 120kg bohužel kdo chce objem musí nabrat pak ale to břicho se hooodně blbě shazuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haniss Vloženo 1. Červen 2011 Sdílet Vloženo 1. Červen 2011 Nedoporučíte někdo dobrou posilovnu v Ostravě? Nepotřebuju žádný luxus, jsem zvyklý cvičit ve sklepě a ve špíně. Stačí mi aby tam byla lavice na bench, stojan na dřepy a místo na mrtvolu. Stroje nepotřebuju žádné, vystačím si s velkou osou Pracuju kousek od Sýkorova mostu, takže někde v tomhle okolí... Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 19. Březen 2012 Sdílet Vloženo 19. Březen 2012 Ja jsem opet zacal já taky opět začal po 3/4 roce.....chodím od ledna 3x týdně. Chlapi, berete doplňky stravy typu gainer (sacharid) či protein? nebo berete klasicky stravou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 19. Březen 2012 Sdílet Vloženo 19. Březen 2012 Tak se taky přidám Chodím 3x týdně už nějakou tu dobu a uvažuji, že to protáhnu na 4x. Dělám to pro sebe, jelikož jsem skončil s aktivním sportem (házená) a nechci vypadat jak rozteklá kobliha. A jak už tu zaznělo někde na začátku tohoto tématu - po cvičení se cítím skvělě a uvolněně Jinak já hlavně jídlo + protein. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 27. Březen 2012 Sdílet Vloženo 27. Březen 2012 pořádný jídlo a v častějších intervalech to je základ. Na tom se dá budovat. Jinak já mám doma gainer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke.Kraut Vloženo 10. Duben 2012 Sdílet Vloženo 10. Duben 2012 Já zase začal cca po roce cvičit a jsem spokojen, že mi tolik síly neubylo Jinak jsem jel objemovku a ládoval do sebe sacharidy a váhou se dostal na 93 kg. Teď jsem přešel na rýsovačku (ten trénink je fakt masakr ) a mám teď 88 kg, ale ještě hodně práce předemnou. Začal jsme s rýsovačkou dřív ať mám do léta čas Taky byl na mě kladen dost nátlak k užívání AS (snad polovina u nás na vesnici ve fitku to užívá) ale já odolal. A jsou to teda velké rozdíly mezi mnou a nějakých 17ti letým klukem. On má síly a já jsem suchar ale zase jsem čistý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 (editace) ahoj tak tohle je téma pro mě my máme u nás na vesnici udělanou posilovnu v klubovně a sem tam každej druhej den. Posilování mě baví ale pres léto to flákám a spíš jezdim na kole jen Jinak jedu spíš objemovku a když do mě kluci rejou tak jedu s nima cviky na rýsování ale ty mě moc nebavěj. Jak už psal kolega předemnou taky nesypu nevidim v tom nic dobrýho... prostě člověk se pak nemusí moc nažit a uzvedne víc než my čistý Editováno: 20. Květen 2012, autor: Pepik90 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ErikKaut Vloženo 8. leden 2019 Sdílet Vloženo 8. leden 2019 V 26. 4. 2009 na 12:39, theFrigo napsal: svaly na stehnes cítíš akorát na té noze na které stojíš na koloběžce pokud se dlouho odrážíš tou druhou nohou, ale docela cítím třísla, ty si na koloběžce protáhneš důkladně ono taky hodně záleží na tom v jaké výšce se nachází noha, která se zrovna neodráží ;) viz. tento článek. Samozřejmě čím níž noha bude tím míň se druhá odrazová noha bude namáhat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.