Peteri Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 neviete co to moze byt , raz za cas auto trhne a blikne kontrolka motora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 na vag a zvazok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peteri Vloženo 4. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 aky zvazok ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 (editace) kabelový svazek, zkoukni jestli je rozmotaný??? najdeš ho po otevření přední haupny na pravé straně Editováno: 6. Duben 2009, autor: Standis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peteri Vloženo 7. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 diky za radu len neviem co je to haupna a ma byt rozmotany alebo nie ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 hauptna = kapota a má být rozmotaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peteri Vloženo 10. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 tak vag ukazal problem s lambda sondou je to mozne ze to sposobuje to trhnutie ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drozdi Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Je to možné...ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 tak vag ukazal problem s lambda sondou je to mozne ze to sposobuje to trhnutie ? možné to je, páč jednotka pokud není něco v pořádku (např.s lambdou), tak aby nedošlo ke zničení katalyzátoru vlivem nespálené směsi, tak odpojuje vstřiky a to je to trhnutí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drozdi Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Skus vymenit lambdu...mne to tiež robilo..vymenil som ich a je to oki...ale nemusia to byt len lambdy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drozdi Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Skus kupit v Petersone/ Boosh/, tam je celkom oki kvalita aj cena...Ale žiadne univerzalky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peteri Vloženo 10. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 len teraz neviem ktoru vymenit su sice dve nie ? na 1,4 50kw a ak kupit je jedno ci pred kat. alebo za ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peteri Vloženo 21. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 takze zacat s vymenou lambdy za katalyzatorom co mi poradite ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Ja byť tebou tak vyskúšam vymeniť najprv sviečky.Kludne to môže robiť sviečka alebo vstrek. Máš chyby ktoré našiel VAG? Hod sem čísla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
puntickar Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Ja byť tebou tak vyskúšam vymeniť najprv sviečky.Kludne to môže robiť sviečka alebo vstrek. Máš chyby ktoré našiel VAG? Hod sem čísla. Nazdar ja sa pripajam k tejto teme lebo mam tiež podozrenie na lambdu. Mam oktavku 1,6MPi 2005 80000 a natrvalo sa mi rozsvietila žlta kontrolka system vyfukových plynov.CHcem sa spytať tato porucha mi sama nezmizne? totišto na Fabii sa mi stalo to iste ale na druhy deň zavada zhasla až po čase mi v servise povedali čo to bolo.Niekde som sa dočital že po čase ak porucha nepretrvava tak to zmizne ale zas inde som sa dočital že s tym musim isť na VAG a tam mi to zmaže respektive povie čo je vadne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peteri Vloženo 21. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 vag - bez chyby momentalne ale pred pol rokom hlasil nejaku lambdu lenze uz neviem aku a sviecky som tiez vymenil a stale bez zmeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Môže to robiť vstrek,konektor aj lišta.Stále ti to robí?Stiahni si na nete DP a pomeraj tie lambdy. Začni od jednoduchšíš vecí. Niektore kontrolky po čase zhasnú ale závada ostane v pamäti zapísana.Je lepšie to prečítať problém môže byť vážny a škoda zničiť kat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.