Markonius Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Čau chlapi. Mám takový problém že mi začalo při jízdě třeba po polní cestě jakoby bouchat něco do volantu. Na rovné cestě je to bez problémů. Doma jsem se po tom pídil - kontrola čepů, dotažení všech šroubů atd. Nic jsem nenašel. Když zprudka mírně rozkmitám volant tak mi v něm lupe. To lupání vychází jako kdyby z převodky řízení. Nemáte někdo podobnou zkušenost a hlavně jak to odstranit???? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agino Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Tiež má podobný problém. Ale len keď idem pomaly cca 20km/h, a po väčších nerovnostiach, tak akoby mal volant vôľu. Je to normálne? Po rovine, či pri väčšej rýchlosti to nerobí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferino83 Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Zdravim mne to robi tiez a aj pri vyssich rychlostiach ked prejdem nejaku vacsiu jamu citim to znatelne na volante (hlavne v zakrutach). Co to moze byt??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Mě teď hrozně kope při brždění asi mám zvlněné kotůče. Ale je to hrůza. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Ja take citim do volantu jemne nejake nerovnosti nebo tak... ale to ted na 17" 205/50 R17 dela i ze to jakoby ty kola taha,asi uz ty auta maji neco za sebou tak to delaji. U firemni 4x4 to ale nedela....:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepinoTDi Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 mně to taky kopalo při příčných nerovnostech a asi se jedná o vrchní část sloupku řízení, protože přesně toto mi Indy vyměnil a mám pokoj ( vůle v uložení v ložisku) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 chytnete za volant a vrklat nahoru a dolu, jako by jsi polohu menit chtel - pokud vule tak bud vymena nebo ze spoda se da na te zasouvaci tyci udelat bod CO - nebojte se, neprijdete o nastaveni volantu - to se deje v horejsnim ulozeni. Tady dole vespodu jsou dve tyce v sobe zasunute pro pripad aby pojmula naraz bez posunuti volantu - proste do sebe zajedou. Ten jeden bod nicemu neuskodi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Na kolik te vysla tato vymena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepinoTDi Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Na kolik te vysla tato vymena? koupil jsem vrchní část sloupku řízení z jetého auta za 800, ale je to riziko, protože než to namontuješ tak není poznat jestli je ok a vyšlo mi to je to sakra znát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jayzeelo Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Nazdar, tak to vypadá že problém tohoto tématu se týká také mě. Auto jsem měl u chlápka co dělá v autorizovaném servisu Škoda s tím, že občas cítím rany či nárazy do volantu a lupe mi v něm. Auto přeletěl očima, jeli jsme to projet a sdělil mi, že to budou silenbloky stabilizátoru řízení. Ty jsem teda za hříšný prachy vyměnil a doufal, že bude vše v pořádku. Bohužel pořád stejné. Nenašel by se prosím někdo kdo by to v okolí Olomouce dokázal opravit či nemá potřebný náhradní díl na výměnu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 Zastav se v Kojetíne okr.Přerov a mrknem na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.