Big.rob Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Ahoj chci se poradit , mam divne poznatky ohledně mého Favoritu 1992 karbec 43kw , kdyz jsu tankovat benzin a otevru vicko nadrze tak strasne zasici asi velkej podtlak , druhej problem je ze kdyz stojim zadkem Fa s kopce nejde nastartovat , musim asi 30 sekund točit pak to chytne na cca 300 otaček !! a musim razantně přidat plyn aby se vše urovnalo když stojim předkem dolu je vše OK , třetí poznatek je že moje Favo je relatyvně líné cca do 3000 otáček pak v něm jakoby cukne a začne táhnout jak drak až do 4500ot. , je to pocit jako by vas najednu někdo začal ze zadu tlačit , nesouvisi tyto tři problémy něak spolu ??? Pak mám úplně divnej dotaz : proč moje výfukové splodiny smrdí jako blince ?? a to doslova !! zdá se mě že mě přibívá olej nemá to něakou souvislost s tím ? Předem díky za všechny odpovědi . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big.rob Vloženo 28. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 (editace) Ahoj muzete me prosim poradit , mam Fa 135L karbec 43kw najeto 84000km ,ale motor uz asi na tom neni nejlip , neak moc semu nechce jet , jednou jedepo dalnico po rovine 140km/h a z toho treba dnes jsem z nej nemohl dostat vic jak 120 po dlouhe rovine , otacky se " zasekly " na 3950ot a vic ani tuk , taky me to dela ze me to prdi ( strili ) do karbecu , ci sani ?? urcite ne do vefuku ... svicky , olej ,filtry , palec a vycko mam menene ,tak bych chtel jit nechat poladit karbec ( predstih , smes ) a chtel bych se zeptat kolik tato prace stoji ??? takymeporadte co mam jeste zrovna nechat poladit , ale pozor penez je malo !!! smajlík diky vsem ... Editováno: 28. Duben 2009, autor: Big.rob Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka21 Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Ahoj chci se poradit , mam divne poznatky ohledně mého Favoritu 1992 karbec 43kw , kdyz jsu tankovat benzin a otevru vicko nadrze tak strasne zasici asi velkej podtlak , druhej problem je ze kdyz stojim zadkem Fa s kopce nejde nastartovat , musim asi 30 sekund točit pak to chytne na cca 300 otaček !! a musim razantně přidat plyn aby se vše urovnalo když stojim předkem dolu je vše OK , třetí poznatek je že moje Favo je relatyvně líné cca do 3000 otáček pak v něm jakoby cukne a začne táhnout jak drak až do 4500ot. , je to pocit jako by vas najednu někdo začal ze zadu tlačit , nesouvisi tyto tři problémy něak spolu ???Pak mám úplně divnej dotaz : proč moje výfukové splodiny smrdí jako blince ?? a to doslova !! zdá se mě že mě přibívá olej nemá to něakou souvislost s tím ? Předem díky za všechny odpovědi . Začal bych tou nádrží.Dochází tam kpodtlaku protože máš ucpané odvzdušnění nádrže.Když se podíváš ze zadu na nádrž,tak by měla mýt 1 slabá hadička vývod volně do ovzduší.Občas na ní někdo udělá třeba uzel aby neplandala.Špatně musí mít průchod.Až ji najdež tak ji zkus pusou na podtlak,musí být průchodná z hrdla nádrže.Jestli není tak je přilepená kulička ve ventilku u nalejvacího hrdla.Jsou tam 2 ventilky ,jeden na stojato a druhý na (léžato ten bývá přilepený).Tak ho vyřaď a nebo uvolni(stači s ním zaklepat aby byla volná kulička)a ulož ho při mont.tak aby vývod té hadičky směřoval vzhůru.Ventilky jsou tak kvůli bezpečnosti.Aby při převrácení auto neunikalo palivo tou hadičkou.Vyřešení podtlaku ti zřejmě vyřeší i další problémy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.