yockey Vloženo 28. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2009 už som ich aj zabehol cca 3000km zatial v pohode nic netrasie pri brzdení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepinoTDi Vloženo 29. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2009 už som ich aj zabehol cca 3000km zatial v pohode nic netrasie pri brzdení to seš rychlík teda.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
logistik Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 No to sou teda rady, kotouče se normálně stáčí a vždycky stáčeli, pokaď ho někde zarveš a vyhřeješ, zkroutí se znova, to ale i NOVEJ , nebo jak myslíte že se ty kotouče kroutěj. Rada typu, kup to nový, budeš mít klid, je fakt cenná. V překladu: vyhazuj peníze, pro jistotu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 Kotouče se stáčejí, ale jak třeba měníš obložení abys je srovnal . Ale ne jak ti kotouč kope Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ForesT123 Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 Já jsem kotouče nejdřív stočil,vydrželo to půl roku,pak jsem dal nový a pohoda. Takže jestli bych měl opět volit mezi stáčením a novými,tak bych je vyměnil za nové! Nemá cenu stáčet a vyhazovat peníze oknem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 Kotouče bych určitě nestáčel. Lepší je dát nové včetně destiček. Stáčení a měnění destiček více sjetých za méně sjeté se v této době rozhodně nevyplatí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.