Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

zdenal a mischicka - ohledně toho zipu máte naprostou pravdu a zvlášť v Brně. Brňáci se zařazujou hroznej ale hroznej kus před zužením a udělají jeden hrozně dlouhej pruh a druhej je volnej. Je mi to pak sice blbý, ale začínám to dělat tak, že prostě vjedu do druhýho celýho volnýho, všechny předjedu a zařadím se až skoro před překážkou...si říkám, že je to jejich chyba, blbců, když neumí zip, nevím proč nemůžou být 2 pohodový pruhy a nakonci se střetávat ale jen jeden sakra dlouhej a člověk ani neví,co se vepředu děje

teda hosi to jste zatim potkali samy dobry lepice :p ja jednou v male obci jen malicko slapl na brzdu a ten kozel za mnou div to leknutim nestocil do prikopu a to jsme jeli sotva pado lol takze od ty doby radsi jen trosku probliknu brzdovky ale radsi neslapu ;)

Dastax : presne tak, taky se tohle ucim delat :) ale ono prave pak te nekdo nechce pustit, protoze se citi byt urazen, jak si nekdo muze dovolit predjizdet a krast mu tak jeho cas straveny ve fronte ... to je bohuzel zarodek problemu a chce to asi cas, ale je fajn videt, ze se lidi mozna meni.

Warhead : dobra vec zkusenejsich ridicu, problikavat pred brzdenim ...

ale v pravom sa jazdiť ani nedá,veď to je tankodrom lol .

jj, hlavně D2 z Brna na Bratislavu, tam se to v pravém pruhu nedá, podvozek trpí jako kráva. Tam jezdím vždycky v levém. Důležité je ale hlídat si zpětné a VČAS pouštět rychlejší!

Dastax : presne tak, taky se tohle ucim delat :) ale ono prave pak te nekdo nechce pustit, protoze se citi byt urazen, jak si nekdo muze dovolit predjizdet a krast mu tak jeho cas straveny ve fronte ... to je bohuzel zarodek problemu a chce to asi cas, ale je fajn videt, ze se lidi mozna meni.

Warhead : dobra vec zkusenejsich ridicu, problikavat pred brzdenim ...

jj,len prebliknutie občas nestačí. ale to som asi málo skúsený:20r. robím profesionálneho vodiča lol;)

kdopak jel dneska se zelenou metalízou OI s SPZ 4S5... po jižní spojce? Na autě samolepka OC. Asi tak ve 14:15. Já jel v Mondeu kombi, stříbrná.

• Autor

Mondeo? Sluzebacek nebo si presedlal ze Skodovky? :D

Ja to teda nebyl ale Mondíka bych si taky nechal líbit.

to nejlepší auto jaké lze mít, služební ;) Jel jsem z Bio**ade do Ze*tivy, takže i v pátek odpoledne pracovně vytížen, narozdíl od dotyčného, který jel nejspíše domů.

zdenal a mischicka - ohledně toho zipu máte naprostou pravdu a zvlášť v Brně. Brňáci se zařazujou hroznej ale hroznej kus před zužením a udělají jeden hrozně dlouhej pruh a druhej je volnej. Je mi to pak sice blbý, ale začínám to dělat tak, že prostě vjedu do druhýho celýho volnýho, všechny předjedu a zařadím se až skoro před překážkou...si říkám, že je to jejich chyba, blbců, když neumí zip, nevím proč nemůžou být 2 pohodový pruhy a nakonci se střetávat ale jen jeden sakra dlouhej a člověk ani neví,co se vepředu děje

Takhle to bylo vždycky při sjezdu z Pražského okruhu na Barandov...jen je dobré se řadit včas, policije se tam časem začala živit na těch co to hnali do extrému :-)

No vidis, to by mohli i policiste u nas v Brne zacit "skolit", ale obavam se, ze by to bylo velmi tezke :)

Tak když se podívám na tvou spotřebu co uvádíš, tak se nemůžeš "honit" ani s htpéčkem :smich:

Jsem si na tebe v pátek vzpomněl, když jsem jel a něco pro Tebe mám :p:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.