dastax Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 zdenal a mischicka - ohledně toho zipu máte naprostou pravdu a zvlášť v Brně. Brňáci se zařazujou hroznej ale hroznej kus před zužením a udělají jeden hrozně dlouhej pruh a druhej je volnej. Je mi to pak sice blbý, ale začínám to dělat tak, že prostě vjedu do druhýho celýho volnýho, všechny předjedu a zařadím se až skoro před překážkou...si říkám, že je to jejich chyba, blbců, když neumí zip, nevím proč nemůžou být 2 pohodový pruhy a nakonci se střetávat ale jen jeden sakra dlouhej a člověk ani neví,co se vepředu děje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 teda hosi to jste zatim potkali samy dobry lepice ja jednou v male obci jen malicko slapl na brzdu a ten kozel za mnou div to leknutim nestocil do prikopu a to jsme jeli sotva pado takze od ty doby radsi jen trosku probliknu brzdovky ale radsi neslapu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Dastax : presne tak, taky se tohle ucim delat ale ono prave pak te nekdo nechce pustit, protoze se citi byt urazen, jak si nekdo muze dovolit predjizdet a krast mu tak jeho cas straveny ve fronte ... to je bohuzel zarodek problemu a chce to asi cas, ale je fajn videt, ze se lidi mozna meni. Warhead : dobra vec zkusenejsich ridicu, problikavat pred brzdenim ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 ale v pravom sa jazdiť ani nedá,veď to je tankodrom . jj, hlavně D2 z Brna na Bratislavu, tam se to v pravém pruhu nedá, podvozek trpí jako kráva. Tam jezdím vždycky v levém. Důležité je ale hlídat si zpětné a VČAS pouštět rychlejší! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci L&K Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Dastax : presne tak, taky se tohle ucim delat ale ono prave pak te nekdo nechce pustit, protoze se citi byt urazen, jak si nekdo muze dovolit predjizdet a krast mu tak jeho cas straveny ve fronte ... to je bohuzel zarodek problemu a chce to asi cas, ale je fajn videt, ze se lidi mozna meni.Warhead : dobra vec zkusenejsich ridicu, problikavat pred brzdenim ... jj,len prebliknutie občas nestačí. ale to som asi málo skúsený:20r. robím profesionálneho vodiča Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 kdopak jel dneska se zelenou metalízou OI s SPZ 4S5... po jižní spojce? Na autě samolepka OC. Asi tak ve 14:15. Já jel v Mondeu kombi, stříbrná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViperCZ Vloženo 10. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Mondeo? Sluzebacek nebo si presedlal ze Skodovky? Ja to teda nebyl ale Mondíka bych si taky nechal líbit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 to nejlepší auto jaké lze mít, služební Jel jsem z Bio**ade do Ze*tivy, takže i v pátek odpoledne pracovně vytížen, narozdíl od dotyčného, který jel nejspíše domů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 zdenal a mischicka - ohledně toho zipu máte naprostou pravdu a zvlášť v Brně. Brňáci se zařazujou hroznej ale hroznej kus před zužením a udělají jeden hrozně dlouhej pruh a druhej je volnej. Je mi to pak sice blbý, ale začínám to dělat tak, že prostě vjedu do druhýho celýho volnýho, všechny předjedu a zařadím se až skoro před překážkou...si říkám, že je to jejich chyba, blbců, když neumí zip, nevím proč nemůžou být 2 pohodový pruhy a nakonci se střetávat ale jen jeden sakra dlouhej a člověk ani neví,co se vepředu děje Takhle to bylo vždycky při sjezdu z Pražského okruhu na Barandov...jen je dobré se řadit včas, policije se tam časem začala živit na těch co to hnali do extrému :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 No vidis, to by mohli i policiste u nas v Brne zacit "skolit", ale obavam se, ze by to bylo velmi tezke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Tak když se podívám na tvou spotřebu co uvádíš, tak se nemůžeš "honit" ani s htpéčkem Jsem si na tebe v pátek vzpomněl, když jsem jel a něco pro Tebe mám : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.