Duben 10, 200916 r zdenal a mischicka - ohledně toho zipu máte naprostou pravdu a zvlášť v Brně. Brňáci se zařazujou hroznej ale hroznej kus před zužením a udělají jeden hrozně dlouhej pruh a druhej je volnej. Je mi to pak sice blbý, ale začínám to dělat tak, že prostě vjedu do druhýho celýho volnýho, všechny předjedu a zařadím se až skoro před překážkou...si říkám, že je to jejich chyba, blbců, když neumí zip, nevím proč nemůžou být 2 pohodový pruhy a nakonci se střetávat ale jen jeden sakra dlouhej a člověk ani neví,co se vepředu děje
Duben 10, 200916 r teda hosi to jste zatim potkali samy dobry lepice ja jednou v male obci jen malicko slapl na brzdu a ten kozel za mnou div to leknutim nestocil do prikopu a to jsme jeli sotva pado takze od ty doby radsi jen trosku probliknu brzdovky ale radsi neslapu
Duben 10, 200916 r Dastax : presne tak, taky se tohle ucim delat ale ono prave pak te nekdo nechce pustit, protoze se citi byt urazen, jak si nekdo muze dovolit predjizdet a krast mu tak jeho cas straveny ve fronte ... to je bohuzel zarodek problemu a chce to asi cas, ale je fajn videt, ze se lidi mozna meni. Warhead : dobra vec zkusenejsich ridicu, problikavat pred brzdenim ...
Duben 10, 200916 r ale v pravom sa jazdiť ani nedá,veď to je tankodrom . jj, hlavně D2 z Brna na Bratislavu, tam se to v pravém pruhu nedá, podvozek trpí jako kráva. Tam jezdím vždycky v levém. Důležité je ale hlídat si zpětné a VČAS pouštět rychlejší!
Duben 10, 200916 r Dastax : presne tak, taky se tohle ucim delat ale ono prave pak te nekdo nechce pustit, protoze se citi byt urazen, jak si nekdo muze dovolit predjizdet a krast mu tak jeho cas straveny ve fronte ... to je bohuzel zarodek problemu a chce to asi cas, ale je fajn videt, ze se lidi mozna meni.Warhead : dobra vec zkusenejsich ridicu, problikavat pred brzdenim ... jj,len prebliknutie občas nestačí. ale to som asi málo skúsený:20r. robím profesionálneho vodiča
Duben 10, 200916 r kdopak jel dneska se zelenou metalízou OI s SPZ 4S5... po jižní spojce? Na autě samolepka OC. Asi tak ve 14:15. Já jel v Mondeu kombi, stříbrná.
Duben 10, 200916 r Autor Mondeo? Sluzebacek nebo si presedlal ze Skodovky? Ja to teda nebyl ale Mondíka bych si taky nechal líbit.
Duben 10, 200916 r to nejlepší auto jaké lze mít, služební Jel jsem z Bio**ade do Ze*tivy, takže i v pátek odpoledne pracovně vytížen, narozdíl od dotyčného, který jel nejspíše domů.
Duben 14, 200916 r zdenal a mischicka - ohledně toho zipu máte naprostou pravdu a zvlášť v Brně. Brňáci se zařazujou hroznej ale hroznej kus před zužením a udělají jeden hrozně dlouhej pruh a druhej je volnej. Je mi to pak sice blbý, ale začínám to dělat tak, že prostě vjedu do druhýho celýho volnýho, všechny předjedu a zařadím se až skoro před překážkou...si říkám, že je to jejich chyba, blbců, když neumí zip, nevím proč nemůžou být 2 pohodový pruhy a nakonci se střetávat ale jen jeden sakra dlouhej a člověk ani neví,co se vepředu děje Takhle to bylo vždycky při sjezdu z Pražského okruhu na Barandov...jen je dobré se řadit včas, policije se tam časem začala živit na těch co to hnali do extrému :-)
Duben 14, 200916 r No vidis, to by mohli i policiste u nas v Brne zacit "skolit", ale obavam se, ze by to bylo velmi tezke
Duben 16, 200916 r Tak když se podívám na tvou spotřebu co uvádíš, tak se nemůžeš "honit" ani s htpéčkem Jsem si na tebe v pátek vzpomněl, když jsem jel a něco pro Tebe mám :
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.