Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj, určitě nedoporučuju! Jde to už z dálky poznat a dopravní policie to hodnotí jako technickou nezpůsobilost vozidla. Takže mimo finanční pokutu (nemalou) zamykáš auto a pokračuješ pěšourem.

• o 4 měsíce později...
Vloženo

Cawte , dnes som vymenil motorčeky , ale ani tak mi to nefunguje :( neviete mi poradiť čo s tým môže byt? Motorčeky som kúpil od jedného z fóra a neverím že by mi predal zle motorčeky. Dik za radu

Vloženo (editace)

:( no tak s tým len do servisu :(

EDIT:

Nenasiel by sa niekto blizko NZ kto sa vyzna v tom , radcej jemu zaplatim ako servisu :(

EDIT2:

....nikto nič? :-(

Editováno: , autor: Wojnar
Vloženo (editace)

Dik Prochy vyskúšam , aj keď moc sa nevyznám v tejto oblasti myslím elektrika, ale asi budem musiet :(

Vloženo (editace)

čaves, všimol som si že si z NZ, ked máme problém my s elektrikou tak vždy sa obrátime na jedného chlapíka ked chceš pošlem ti naneho číslo v SZ, vždy všetko opraví :)

• o 1 rok později...
Vloženo

aj ja mam taky to problem zo svetlami.....len neviem ani ktora poistka je napojena z motorcekmy......este sa pokusim zapojit ich na priamo na baterku ale pomohlo by mi to ak nahodou niekto vie ktra to je poistka v poistkovej srinke....vdaka

• o 5 týdny později...
Vloženo

Taka otazocka, daju sa predne svetla rozobrat tak, aby som sa dostal az k parabole? ci je sklo prilepene k plastu specialnym silikonom? praskla mi ziarovka a nasledne ocernela parabola tak to chcem vycistit, nove svetlo sa mi kvoli tomu kupovat neoplati

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...