yogi0077 Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 Nazdar... Neviete niekto poradit co robit ked mi zrazu prestalo is naklapanie prednych svetiel??n Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 Odisiel ti motorcek na naklapanie svetiel. Vymenit za novy. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tydyyt Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 ahoj vyuziju tvuj topic na jednu otazecku jo:) chci se zeptat jak je to s xenonem misto mlhovek? sli by tam nacpat H3 ze?ma to nekdo?dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hirschi Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Ahoj, určitě nedoporučuju! Jde to už z dálky poznat a dopravní policie to hodnotí jako technickou nezpůsobilost vozidla. Takže mimo finanční pokutu (nemalou) zamykáš auto a pokračuješ pěšourem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Navíc je to prasárna. A můžeš oslňovat. Pokud chceš xenony podívej se do bazaru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tydyyt Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 ja se jen ptal me hned nekamenujte... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiderPaul Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Dneska jsem stál u auta, a přemýšlel taky o Xenonu místo mlhovky ale jak čučím to vyjádření, už je nechci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KK-Mirec Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 fakt uz sa xenony neoplatia ani to uz neni take moc krasne jedine ak je to v cocke to je ina rec a u nas na slovensku za xenony pani policajti beru technicaky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy Vloženo 30. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2009 Ahojte, mohli by ste sem hodiť link kde by som si mohol cez net objednať motorčeky. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 pozri sa tu v bazari, je par ludi, co ich ponukaju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 Tu je link : http://www.aci.cz/default.asp?cls=spresent...p;strid=1122465 ale cena je trosku ina jak tu v Bazare. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 No dnes som volal do jednej nemenovanej firmy a od roku 2001 majú za 10eur a do roku 2001 zas stojí 73 eur... to je snad zlý sen :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 (editace) Zalezi ake mas svetla!!! pred faceliftom alebo po facelifte!!! Su dva druhy motorcekou na svetla. Editováno: 31. Srpen 2009, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy Vloženo 4. Září 2009 Sdílet Vloženo 4. Září 2009 Cawte , dnes som vymenil motorčeky , ale ani tak mi to nefunguje neviete mi poradiť čo s tým môže byt? Motorčeky som kúpil od jedného z fóra a neverím že by mi predal zle motorčeky. Dik za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 5. Září 2009 Sdílet Vloženo 5. Září 2009 Mozes mat vadny ovladac (ide z neho premenne napatie na motorceky, da sa pomerat), mozes mat zlu kabelaz, ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy Vloženo 5. Září 2009 Sdílet Vloženo 5. Září 2009 (editace) no tak s tým len do servisu EDIT: Nenasiel by sa niekto blizko NZ kto sa vyzna v tom , radcej jemu zaplatim ako servisu EDIT2: ....nikto nič? :-( Editováno: 9. leden 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 Ozzy skus tie motorceky napojit napriamo na 12v a uvidis kde je chyba. Zle nove motorceky alebo kabelaz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 (editace) Dik Prochy vyskúšam , aj keď moc sa nevyznám v tejto oblasti myslím elektrika, ale asi budem musiet Editováno: 9. leden 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theado Vloženo 7. Září 2009 Sdílet Vloženo 7. Září 2009 (editace) čaves, všimol som si že si z NZ, ked máme problém my s elektrikou tak vždy sa obrátime na jedného chlapíka ked chceš pošlem ti naneho číslo v SZ, vždy všetko opraví Editováno: 9. leden 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
texas Vloženo 9. Září 2009 Sdílet Vloženo 9. Září 2009 (editace) nazdar...ja som z Vinodolu a do NZ chodim často, tiež by sa mi hodil ten kontakt Dikes Editováno: 9. leden 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OldDog Vloženo 8. leden 2011 Sdílet Vloženo 8. leden 2011 aj ja mam taky to problem zo svetlami.....len neviem ani ktora poistka je napojena z motorcekmy......este sa pokusim zapojit ich na priamo na baterku ale pomohlo by mi to ak nahodou niekto vie ktra to je poistka v poistkovej srinke....vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 9. leden 2011 Sdílet Vloženo 9. leden 2011 pojistkové schéma najdeš tady: skodaoctavia.cz/opravy/pojistky.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aughostino Vloženo 7. Únor 2011 Sdílet Vloženo 7. Únor 2011 Taka otazocka, daju sa predne svetla rozobrat tak, aby som sa dostal az k parabole? ci je sklo prilepene k plastu specialnym silikonom? praskla mi ziarovka a nasledne ocernela parabola tak to chcem vycistit, nove svetlo sa mi kvoli tomu kupovat neoplati Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 8. Únor 2011 Sdílet Vloženo 8. Únor 2011 Předface, skleněné, ano. Face, polykarbonátové, ne. Ale pochbuju, že to vyleštíš do zrcadlového lesku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.