kenny_fx Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Zdar chlapi, nenasel jsem jestli se to tu resilo, tak zakladam nove tema. Chtel bych se zeptat jak na skrabance na plastech v interieru. Jak se jich zbavit? Znate nejake finty? Nebo existuje nejaka specialni pasta na vyhlazeni/zbrouseni? Diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterkocur Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 No riesilo a najlepsie bolo vyhodnotene ako horkovzduska alebo ak nemas tak zapalovac,tym teplom sa to neako sladi k sebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Dělal jsem to horkovzduškou, ale pozor, jak to moc prohřeješ, udělá ti to lesklé fleky a může se rozdrbat taková ta struktůra na plastu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Pokud to prezenes a plast ma defect, zkus prelestit osetrujicim sprejem na plasty, ja pouzivam od TurttleWaxu a zatim mi pomohl i kdyz jsem redidlem na plastu musel neco setrit a tim si lehce narusil lesk plastu. Nastrikas sprej, nechas chvili pusobit a pak hadrou prelestis a vysledek je dobry ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 A je to lesklé nebo matné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 A to je prave zajimave v tom, ze pokud chces matnejsi povrch nastrikas jej a hned rozlestujes, pokud ovsem chces lesk pak nastrikas a nechas pusobit a pak lehce rozlestis. Takze tak i tak se da pouzit. Zatim jsem s nim spokojeny, lesk mi vydrzi pres 14dni (samozrejme ze upada postupne) ale celkove vydrzi velmi dlouho, navic i voni slusne dlouho (cca tyden). Cena je cca 260kc (Bauhaus apod.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.