RELAX Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Čavte. Neviete niekto poradiť mam taký malý problém ale dosť ma to otravuje. Keď zatáčam volantom doľava alebo doprava pri jazde alebo stati z prednej nápravy počuť divne zvuky také vŕzganie dá sa to porovnať ako keby som išiel na starej drevenej lodi. Takže dá sa na náprave niečo namazať alebo treba vymeniť nejakú časť, silon blok respektíve nejaký čap alebo „dačo“. Ďakujem za odpovede. Octavia 1,6 (74 kW) r.v. 1997. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Spodny otocny cap. Skus don cez gumicku nastriekat WD-40. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w77 Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Ja to taky řešim stablizační tyčky jsem vyměnil i gumy na stabilizatoru a vrže pořád, taky jsem to mazal a týden ok pak se to vrátilo wd40 neni dobré mazivo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 WD40 rychlo vysycha, je dobre akurat tak na overenie, co treba premazat. Premaz to niecim lepsim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepinoTDi Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 tak to je jasný! jsou to axiální ložiska jestli se nepletu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 jojo lozisko tlumice - tam nahore, ale nejlepsi je rici ze to dela ten hroni gumovej doraz co tam je - vymenit a je pokoj a nebo taky z vrchu neco nakapat - jsem delal ja a pomohlo to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Ja to taky řešim stablizační tyčky jsem vyměnil i gumy na stabilizatoru a vrže pořád, taky jsem to mazal a týden ok pak se to vrátilo wd40 neni dobré mazivo Pokial si namazal spodny otocny cap a vrzanie prestalo a neskor zase zacalo, tak problem je v tom,ze cap sa nemaze! Prvy krat sa tam WD vstrekne len koli zisteniu kde dochadza k vrzganiu. Ten cap je potrebne vymenit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RELAX Vloženo 15. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Bol to ten spodný čap. Vymenení všetko ok. Dakujem za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vinklec Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 můžeš hodit foto který to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RELAX Vloženo 16. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 můžeš hodit foto který to je? gulovi čap ramena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.