Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Čavte. Neviete niekto poradiť mam taký malý problém ale dosť ma to otravuje. Keď zatáčam volantom doľava alebo doprava pri jazde alebo stati z prednej nápravy počuť divne zvuky také vŕzganie dá sa to porovnať ako keby som išiel na starej drevenej lodi. Takže dá sa na náprave niečo namazať alebo treba vymeniť nejakú časť, silon blok respektíve nejaký čap alebo „dačo“. Ďakujem za odpovede. Octavia 1,6 (74 kW) r.v. 1997.

Spodny otocny cap. Skus don cez gumicku nastriekat WD-40.

Ja to taky řešim stablizační tyčky jsem vyměnil i gumy na stabilizatoru a vrže pořád, taky jsem to mazal a týden ok pak se to vrátilo wd40 neni dobré mazivo

WD40 rychlo vysycha, je dobre akurat tak na overenie, co treba premazat. Premaz to niecim lepsim. ;)

tak to je jasný! jsou to axiální ložiska jestli se nepletu :)

jojo lozisko tlumice - tam nahore, ale nejlepsi je rici ze to dela ten hroni gumovej doraz co tam je - vymenit a je pokoj :) a nebo taky z vrchu neco nakapat - jsem delal ja a pomohlo to

Ja to taky řešim stablizační tyčky jsem vyměnil i gumy na stabilizatoru a vrže pořád, taky jsem to mazal a týden ok pak se to vrátilo wd40 neni dobré mazivo

Pokial si namazal spodny otocny cap a vrzanie prestalo a neskor zase zacalo, tak problem je v tom,ze cap sa nemaze! Prvy krat sa tam WD vstrekne len koli zisteniu kde dochadza k vrzganiu. Ten cap je potrebne vymenit!

• Autor

Bol to ten spodný čap. Vymenení všetko ok. Dakujem za rady

můžeš hodit foto který to je?

• Autor
můžeš hodit foto který to je?

gulovi čap ramena

post-1850-1239904891_thumb.jpg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.