Květen 7, 200916 r I když je letos cena vyšší tak se tam taky vyprávíme už v pátek až do soboty. Nechtěly byste se sjet tam někde na jednom místě a bejt pohromadě škodováci, jako tomu bylo třeba ve Vyškově(byl sem s kamošem jiným autem), tak zkuste napsat jestli by někdo měl zájem aspon par lidi bejt v kupě.
Květen 7, 200916 r Vidíš taky jedu z vysočiny akorát že já to mám se zastávkou u mladé boleslavi. Jsem domluvenej s Honzou072 na montáž maxidotu a tempomatu. snad se tam uvidíme
Květen 7, 200916 r taky jedu,mel bych mit volny vstup takze parada,a navic to mam jen par kilacku od domova
Květen 7, 200916 r chlapci rad bych vam pomohl,ale jsem rad ze jsem sehnal aspon pro sebe,zitra budu jeste volat jestli by nejaky nebyl,tak se ozvu po obede ale nic neslibuju
Květen 7, 200916 r No vida, ale tam bude tolik lidí že se asi těžko potkáme natož poznáme. Spíše zaparkovat na jednom místě.
Květen 7, 200916 r však můžem dát sraz na nějakým konkrétním místě v areálu v nějakej čas. Navrhni a uvidíme jedu tam poprvé takže nevím co a jak.... Upraveno Květen 7, 200916 r od jirik64
Květen 7, 200916 r No byl jsem už na dosti místech(srazech) ale v mimoni ještě ne tak nevím jak to tam vypadá a kde by bylo vhodné místo?
Květen 7, 200916 r mista je tam haba kuk a ted kdyz je stupne tak vysoke tak tam bude jeste více místa takže nemusite mét strach jako my jedem ale cena mě doslová a dopismene
Květen 7, 200916 r mista je tam haba kuk a ted kdyz je stupne tak vysoke tak tam bude jeste více místa takže nemusite mét strach jako my jedem ale cena mě doslová a dopismene tak vyber nějaký vhodný místo, kde by sme se mohli případně nějak sjet.
Květen 7, 200916 r příklady:auto + řidič = 600,- auto + řidič + 3 pasažéři = 600,- 3x pěší = 900,- ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Já určitě jedu. Je to sice mega akce, ale to já rád. Spoustu kun spoustu hlastu. beru autobus..... nevadi???? :palec2: :palec2:
Květen 7, 200916 r Tak za ty prachy tam rozhodně nejedu,nejsem magor.A ještě se tam nechat přeject,ani náhodou. jedina moznost nabrat stopare a nebo jet tim autobuse co chci vzit... kuciiii mate recht seru na to..... zustavam doma a pak skouknu fotk na webu...a v cerny kronice se trebas zase neco ukaze taky
Květen 7, 200916 r ten pořadatel by měl platit každému autu,protože na nich vydělává,ty lidi co se tam nahrnou a má z nich pořadatel zisk se jdou podívat na naše auta a né na pořadatele mas recht... a hlavne aby kuciii usetrili tak nez by kazdej dotahl karku .. sedne do jineho auta a stahnou se jednim a pak bude hnedka min ocumovacek
Květen 8, 200916 r Jak to tak pozoruju tak asi nebude velká účast lidí taky s fora?to mě mrzí myslel jsem,že bych poznal pár lidí a pokecal.Škoda
Květen 8, 200916 r No vypadá to tak že z fora moc lidí nebude, no škoda tak zase na nějaký jiný akci, která bude pro některé cenově přípustnější.
Květen 8, 200916 r Jak to tak pozoruju tak asi nebude velká účast lidí taky s fora?to mě mrzí myslel jsem,že bych poznal pár lidí a pokecal.Škoda no jo snad jindy.. ne pokazde to klapne
Květen 8, 200916 r No vypadá to tak že z fora moc lidí nebude, no škoda tak zase na nějaký jiný akci, která bude pro některé cenově přípustnější. jo jo jo .... lepsi lepsi
Květen 9, 200916 r Skoda ze tam nejezdi metro ..mohlo to byt pak za pusu .... na osobu by to mohlo byt i treba za kacku.... Lidi .. ne vazne.. cena byla docel adost nadsazena. nehlede na to ze nekteri ac maji v cene tri dny jiz jedou z planem dojet pouze na jeden den.. a pak je ta osoba pekne ohulena.... coz si myslim ze neni zrovna koser.... takze rozhodne bych nevolil tuto politiku jakou zde zvolili politiku
Květen 10, 200916 r Tak sem se vrátil domu. a řekl bych že za ty peníze ty bylo celkem přijatelné. Mě osobně a kamarádům se tam líbilo hodně.
Květen 10, 200916 r fotky od kolegy Tommika také již u nás: http://gallery.tuningy.com/thumbnails.php?album=190 ochutnávka:
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.