sonyk02 Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 I když je letos cena vyšší tak se tam taky vyprávíme už v pátek až do soboty. Nechtěly byste se sjet tam někde na jednom místě a bejt pohromadě škodováci, jako tomu bylo třeba ve Vyškově(byl sem s kamošem jiným autem), tak zkuste napsat jestli by někdo měl zájem aspon par lidi bejt v kupě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik64 Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Vidíš taky jedu z vysočiny akorát že já to mám se zastávkou u mladé boleslavi. Jsem domluvenej s Honzou072 na montáž maxidotu a tempomatu. snad se tam uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radektuning Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 taky jedu,mel bych mit volny vstup takze parada,a navic to mam jen par kilacku od domova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik64 Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 asi neseženeš volný vstup i pro mě že?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radektuning Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 chlapci rad bych vam pomohl,ale jsem rad ze jsem sehnal aspon pro sebe,zitra budu jeste volat jestli by nejaky nebyl,tak se ozvu po obede ale nic neslibuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik64 Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 tak kdžtak počítej s jedním volňáskem pro mě! děkujíí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonyk02 Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 No vida, ale tam bude tolik lidí že se asi těžko potkáme natož poznáme. Spíše zaparkovat na jednom místě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik64 Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 (editace) však můžem dát sraz na nějakým konkrétním místě v areálu v nějakej čas. Navrhni a uvidíme jedu tam poprvé takže nevím co a jak.... Editováno: 7. Květen 2009, autor: jirik64 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonyk02 Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 No byl jsem už na dosti místech(srazech) ale v mimoni ještě ne tak nevím jak to tam vypadá a kde by bylo vhodné místo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gelger Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 mista je tam haba kuk a ted kdyz je stupne tak vysoke tak tam bude jeste více místa takže nemusite mét strach jako my jedem ale cena mě doslová a dopismene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonyk02 Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 mista je tam haba kuk a ted kdyz je stupne tak vysoke tak tam bude jeste více místa takže nemusite mét strach jako my jedem ale cena mě doslová a dopismene tak vyber nějaký vhodný místo, kde by sme se mohli případně nějak sjet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnizekZABIJAK Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 příklady:auto + řidič = 600,- auto + řidič + 3 pasažéři = 600,- 3x pěší = 900,- ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Já určitě jedu. Je to sice mega akce, ale to já rád. Spoustu kun spoustu hlastu. beru autobus..... nevadi???? :palec2: :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnizekZABIJAK Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Tak za ty prachy tam rozhodně nejedu,nejsem magor.A ještě se tam nechat přeject,ani náhodou. jedina moznost nabrat stopare a nebo jet tim autobuse co chci vzit... kuciiii mate recht seru na to..... zustavam doma a pak skouknu fotk na webu...a v cerny kronice se trebas zase neco ukaze taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnizekZABIJAK Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 ten pořadatel by měl platit každému autu,protože na nich vydělává,ty lidi co se tam nahrnou a má z nich pořadatel zisk se jdou podívat na naše auta a né na pořadatele mas recht... a hlavne aby kuciii usetrili tak nez by kazdej dotahl karku .. sedne do jineho auta a stahnou se jednim a pak bude hnedka min ocumovacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balrog Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Jak to tak pozoruju tak asi nebude velká účast lidí taky s fora?to mě mrzí myslel jsem,že bych poznal pár lidí a pokecal.Škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonyk02 Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 No vypadá to tak že z fora moc lidí nebude, no škoda tak zase na nějaký jiný akci, která bude pro některé cenově přípustnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnizekZABIJAK Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Jak to tak pozoruju tak asi nebude velká účast lidí taky s fora?to mě mrzí myslel jsem,že bych poznal pár lidí a pokecal.Škoda no jo snad jindy.. ne pokazde to klapne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnizekZABIJAK Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 No vypadá to tak že z fora moc lidí nebude, no škoda tak zase na nějaký jiný akci, která bude pro některé cenově přípustnější. jo jo jo .... lepsi lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radektuning Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 tak dalsi volny listky jsem uz nesehnal,tak bohuzel,kazdopadne me tam uvidite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jayson Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Tak za pár minut vyjíždíme, snad se tam uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnizekZABIJAK Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Skoda ze tam nejezdi metro ..mohlo to byt pak za pusu .... na osobu by to mohlo byt i treba za kacku.... Lidi .. ne vazne.. cena byla docel adost nadsazena. nehlede na to ze nekteri ac maji v cene tri dny jiz jedou z planem dojet pouze na jeden den.. a pak je ta osoba pekne ohulena.... coz si myslim ze neni zrovna koser.... takze rozhodne bych nevolil tuto politiku jakou zde zvolili politiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonyk02 Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Tak sem se vrátil domu. a řekl bych že za ty peníze ty bylo celkem přijatelné. Mě osobně a kamarádům se tam líbilo hodně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PETAHEY Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Ja se pripojuju k sonykovi a jeho nazoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...moody.. Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 fotky od kolegy Tommika také již u nás: http://gallery.tuningy.com/thumbnails.php?album=190 ochutnávka: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 (editace) Volna vstupenka to jisti Editováno: 10. Květen 2009, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.