Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

ty kreteni se ani nedostali dovnitr, jak jsou vyhuleny a nic neuměj! :feve:

post-340-1239103127_thumb.jpg

dát do řady a :kol-143:

edit: stalo se ti přes noc nebo normál přes den? našel jsi vevnitř cihličku?

Upraveno od Lukas_TDI

• Autor

pres noc, nenasel jsem nic, no aspon jsem na to nahlasil zamek zadnich dveri, kterej mi dokurvili uz pred 2ma rokama

mal si fóliu vpredu? ...to je hnus, nedá sa s tým nič robiť :aggressive: :aggressive:

Ach jo, vecny boj s lehkozivkama!

Fetky zasrané, normálně bych uzákonil přerážení prstů. Jako výstrahu pro ostatní. Potom by si i tihle šmejdi rozmysleli jestli budou makat na cizí auťáky. :aggressive:

Stormíku dej mi email a ukážu ti jak trestají na Filipínách krádeže. To je síla. :aggressive:

jí to říkám pořád, zlatej stedověk....sekt ruce holotě :aggressive:

Smutnej a velice nepřijemnej pohled... :aggressive:

ty kreteni se ani nedostali dovnitr, jak jsou vyhuleny a nic neuměj! :feve:

střílet to Kofolo, střílet ty kurvy nenechyvé, no a než ho zastřelíš, tak doporučuji nejprve prostřelit obě nohy aby neutekl a potom na všech prstech vytrhat za živa nehtíky, polévat přirození vřelým olejem a podobné libové věci, oni by si to ti vykurvenci joo rozmysleli :palec2:

To je sila, ja bych je ale nechal v celku,ale hodil do lomu,aby si na tu skodu vydelali a vratili co napachali. A pak teprve prsticky, nechtiky, prirozeni......

Dokud nezmění legeslativu a bude jim to všechno procházet tak nečekejte žádnou změnu...spiš naopak bude to ještě horši.Bohužel.

Asi je někdo vyrušil měl si štěstí.

Kde se ti to v Praze stalo?

Nás vykradli v noci z neděle na pondělí, ale šli přes zámek, aspoň dveře nijak neponičili... ale brali skoro vše :feve:

no a dnes v noci opět vykradli asi 4 auta... všechno škodovky. u dvou pres zámek a další 2 pěkně odrbali a vyrvali klliky :aggressive:

Upraveno od Janina

z neděle na pátek???

opraveno :) už vidím pátek :D

dnes už se to cihličkou nedělá.... vezmou kladívku nějakou tkaninu tu položí na okno bouchnou kladívkem a vše je bez rámusu... také se mě to stalo u služební dodávky jen rozbité okno v autě nářadí za cca 15 000 to vše zůstalo auto zamčené.. nechápu---

chlapy jste vedle, na tkaninu přez okno a kladivko sere pes....to se takhle vezme šroubovák nebo něco jemu podobnýho a v jednom místě se to "šikovně" opře o kastly a zapáčí - sklo udělá takovej zvuk jako když otevřeš zavařovací sklenici a vysype se do auta na sedačku....The End :feve: v autě mrdník jak sviň a v horším případě ještě promáčklá kastle od toho zapáčení :feve:

tak s tím si nedovolím souhlasit.... lol já znám tuto možnost s tím tvým jsem se ještě nesetkal!!!

Upraveno od perníkář

věř mi že já s tím mám skušeností dost (ještě donedávna, když se poštěstilo tak sem skoukl 3-5 aut denně):) ....když se to dělá skrz okýnko, tak buď na "křupana" co je po ruce a bez ohledu na hluk vymlátit sebrat a zmizet a nebo tím způsobem jak jsem psal ;)

no popravdě co si budeme povídat existuje určitě mnoho metod...... :smich:

taky to znám, si tak ráno vstávám do práce a ... . V tu chvíly je člověk rád, že je u toho auta nechytil... :aggressive:

jo a ukradli mi jen panel, cíga a půl sta... dojebali palubovku

post-7858-1239619604_thumb.jpg

post-7858-1239619624_thumb.jpg

Upraveno od mirda h

věř mi že já s tím mám skušeností dost (ještě donedávna, když se poštěstilo tak sem skoukl 3-5 aut denně):)

To vyznělo tak všelijak...jak to mám chápat :help: .... :smich:;)

Skaja: neboj, netrávim večery vylupováním našich mazlíků....vidím to z druhý stránky pohledu a do nedávna jsem měl jako působiště Prahu, tak jsem toho viděl až až ;) Už to určo chápeš :p

Jj, chápu to...jen mi to nedalo si nerýpnout -_-

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.