Kolafa Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 ty kreteni se ani nedostali dovnitr, jak jsou vyhuleny a nic neuměj! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas_TDI Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 (editace) dát do řady a edit: stalo se ti přes noc nebo normál přes den? našel jsi vevnitř cihličku? Editováno: 7. Duben 2009, autor: Lukas_TDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolafa Vloženo 7. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 dát do řady a edit: stalo se ti přes noc nebo normál přes den? našel jsi vevnitř cihličku? pres noc, nenasel jsem nic, no aspon jsem na to nahlasil zamek zadnich dveri, kterej mi dokurvili uz pred 2ma rokama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 mal si fóliu vpredu? ...to je hnus, nedá sa s tým nič robiť :aggressive: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Ach jo, vecny boj s lehkozivkama! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Storm Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Fetky zasrané, normálně bych uzákonil přerážení prstů. Jako výstrahu pro ostatní. Potom by si i tihle šmejdi rozmysleli jestli budou makat na cizí auťáky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Stormíku dej mi email a ukážu ti jak trestají na Filipínách krádeže. To je síla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 jí to říkám pořád, zlatej stedověk....sekt ruce holotě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Smutnej a velice nepřijemnej pohled... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 ty kreteni se ani nedostali dovnitr, jak jsou vyhuleny a nic neuměj! střílet to Kofolo, střílet ty kurvy nenechyvé, no a než ho zastřelíš, tak doporučuji nejprve prostřelit obě nohy aby neutekl a potom na všech prstech vytrhat za živa nehtíky, polévat přirození vřelým olejem a podobné libové věci, oni by si to ti vykurvenci joo rozmysleli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robil Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 To je sila, ja bych je ale nechal v celku,ale hodil do lomu,aby si na tu skodu vydelali a vratili co napachali. A pak teprve prsticky, nechtiky, prirozeni...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Dokud nezmění legeslativu a bude jim to všechno procházet tak nečekejte žádnou změnu...spiš naopak bude to ještě horši.Bohužel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Asi je někdo vyrušil měl si štěstí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 (editace) Kde se ti to v Praze stalo? Nás vykradli v noci z neděle na pondělí, ale šli přes zámek, aspoň dveře nijak neponičili... ale brali skoro vše no a dnes v noci opět vykradli asi 4 auta... všechno škodovky. u dvou pres zámek a další 2 pěkně odrbali a vyrvali klliky Editováno: 9. Duben 2009, autor: Janina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 z neděle na pátek??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 opraveno už vidím pátek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 dát do řady a edit: stalo se ti přes noc nebo normál přes den? našel jsi vevnitř cihličku? dnes už se to cihličkou nedělá.... vezmou kladívku nějakou tkaninu tu položí na okno bouchnou kladívkem a vše je bez rámusu... také se mě to stalo u služební dodávky jen rozbité okno v autě nářadí za cca 15 000 to vše zůstalo auto zamčené.. nechápu--- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 chlapy jste vedle, na tkaninu přez okno a kladivko sere pes....to se takhle vezme šroubovák nebo něco jemu podobnýho a v jednom místě se to "šikovně" opře o kastly a zapáčí - sklo udělá takovej zvuk jako když otevřeš zavařovací sklenici a vysype se do auta na sedačku....The End v autě mrdník jak sviň a v horším případě ještě promáčklá kastle od toho zapáčení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 (editace) tak s tím si nedovolím souhlasit.... já znám tuto možnost s tím tvým jsem se ještě nesetkal!!! Editováno: 13. Duben 2009, autor: perníkář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 věř mi že já s tím mám skušeností dost (ještě donedávna, když se poštěstilo tak sem skoukl 3-5 aut denně) ....když se to dělá skrz okýnko, tak buď na "křupana" co je po ruce a bez ohledu na hluk vymlátit sebrat a zmizet a nebo tím způsobem jak jsem psal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 no popravdě co si budeme povídat existuje určitě mnoho metod...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirda h Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 (editace) taky to znám, si tak ráno vstávám do práce a ... . V tu chvíly je člověk rád, že je u toho auta nechytil... jo a ukradli mi jen panel, cíga a půl sta... dojebali palubovku Editováno: 13. Duben 2009, autor: mirda h Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 věř mi že já s tím mám skušeností dost (ještě donedávna, když se poštěstilo tak sem skoukl 3-5 aut denně) To vyznělo tak všelijak...jak to mám chápat .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 Skaja: neboj, netrávim večery vylupováním našich mazlíků....vidím to z druhý stránky pohledu a do nedávna jsem měl jako působiště Prahu, tak jsem toho viděl až až Už to určo chápeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 Jj, chápu to...jen mi to nedalo si nerýpnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.