Publikováno Duben 7, 200916 r Zdravim Poslední dobou mi nechce nastartovat auto na poprvé ale až třeba napočtvrté. Motor se jakoby dusí a vždycky zhasne. Až když se motor ohřeje vše je v pořádku. Problém dělají jen studené starty. Jakmile má motor provozní teplotu vše je OK. Navíc mám měněný termostat včetně čidla teploty. Jedná se o origo. díl. Poradí někdo?
Duben 20, 200916 r zkus pročíst pár témat tady http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=64712 sice je to na 16V, ale princip je stejnej
Prosinec 1, 201014 r Nikdo nemá obdobný problém nebo neví co s tim ??? Zdarec, mám ten samý problém, ale nikde jsem nenašel řešení. Už jsi přišel na to jak problém odstanit?? Dík za radu
Prosinec 7, 201014 r Vymenil si čidlo chladiacej kvapaliny? Ja som mal ten istý problém pred mesiacom... a bolo to čidlo chladiacej kvapaliny. Za studena nechcelo chytiť, za tepla štartovalo ako drak. Vag mi neukazoval nič... a čidlo bolo úplne nové, a predsa kazové... Upraveno Prosinec 7, 201014 r od Coudy
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.