Torro Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Zdravim Poslední dobou mi nechce nastartovat auto na poprvé ale až třeba napočtvrté. Motor se jakoby dusí a vždycky zhasne. Až když se motor ohřeje vše je v pořádku. Problém dělají jen studené starty. Jakmile má motor provozní teplotu vše je OK. Navíc mám měněný termostat včetně čidla teploty. Jedná se o origo. díl. Poradí někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Torro Vloženo 20. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Nikdo nemá obdobný problém nebo neví co s tim ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 zkus pročíst pár témat tady http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=64712 sice je to na 16V, ale princip je stejnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B4dy Vloženo 1. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2010 Nikdo nemá obdobný problém nebo neví co s tim ??? Zdarec, mám ten samý problém, ale nikde jsem nenašel řešení. Už jsi přišel na to jak problém odstanit?? Dík za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coudy Vloženo 7. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2010 (editace) Vymenil si čidlo chladiacej kvapaliny? Ja som mal ten istý problém pred mesiacom... a bolo to čidlo chladiacej kvapaliny. Za studena nechcelo chytiť, za tepla štartovalo ako drak. Vag mi neukazoval nič... a čidlo bolo úplne nové, a predsa kazové... Editováno: 7. Prosinec 2010, autor: Coudy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.