Milh@us Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Takže věc se má asi takhle. V sobotu jsem jel do práce. Při podřazování ze 4ky na 3ku najednou začalo v převodovce rachtat, jako kdybych nezmáčkl spojku, tak jsem ji zase zmáčkl, zařadil 3ku, odbočil, rozjel 3, zařadil 4, pak 5 a po 100 metrech v tom najednou zarachtalo, auto chcíplo, a vytekl z toho nějaký olej. Už ,mám zjištěno, že je to něco s převodovkou. Ale o to nejde. Prostě stalo se. Ale to co mě zají je: Koupil jsem auto 1.12.2008 v auto Havex. Mělo najeto 45 tis km, bylo po prvním majiteli, akorát byl udělaný servis na 45 tis. Nyní má najeto 59300km. Zajímá mě, jestli mám nějakou šanci to reklamovat jako skrytou vadu. S tom servise mi řekli, že mám smůlu, protože auto má 2 letou záruku, která vlastně už není. Nevyznáte se v tom někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 ak ma auto viac ako dva roky a nema yaruku, tak nemas co nareklamovat. ako ty dokazes servisu ze si 15 tis km vymackaval a stlacal spojku tak ako sa ma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milh@us Vloženo 9. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 tak snad tele nejsem, mám už něco naježděno.... Jinak to zarachtání při řazení nebylo poprvé co se to stalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woodbine Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Není náhodou půl roku od koupě záruka na skryté vady bez ohledu na dvouletou záruku auta? Pokud se budou cukat, tak se třeba zkus obrátit přímo na Škodu v MB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Pokud má auto servisní knížku,jakože asi ano zkusil bych to řešit přes Boleslav na kulanci-to je taková reklamace se spoluúčastí....tak nějak mi to vysvětloval jeden technik.Ještě bys mohl napsat jakou máš motorizaci.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 existuje ještě nejaká možnost po zaruce já osobně měnil 2 měsíce po zaruce hlavu motoru a uznali 100% jak na práci tak material Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 tak ale hlava nie je prevodovka to si nemal ako pokazit sam. to ze umis radit ti muzou a nemusi verit. kedze by ich to malo stat peniaze tak by som si tipol ze sa budu snazit ti to neverit. na kulanciu to neuhras ani len nahodou. zial. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tronda Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 platí půl roku na skryté závady,co se týče té hlavy tak se servis taky mohl vymluvit že jsi jezdil s vysokou teplotou motoru nebo nějak nešetrně (vysoké otáčky za studena atd.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Není náhodou půl roku od koupě záruka na skryté vady bez ohledu na dvouletou záruku auta? Pokud se budou cukat, tak se třeba zkus obrátit přímo na Škodu v MB. Obcansky zakonik: (3) U věcí použitých práva z odpovědnosti za vady věci zaniknou, nebyla-li uplatněna do 24 měsíců ode dne převzetí věci kupujícím. Prodávající může tuto dobu v dohodě s kupujícím zkrátit, ne však méně než na 12 měsíců; tuto dobu uvede prodávající v dokladu o prodeji věci. U prevodovky bych rekl ze neni sance na uspech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.