Torro Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Dobrý den Chci se pustit do výměny kotoučů a destiček a nevim jak povolit brzdový čelisti. Poradí mi někdo čim se to dělá? Myslim že je tam torx ale nevim číslo ... Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 chceš měnit kotouče a desky takže těžko narazíš na brzdové čelisti, pokuď myslíš brzdový třmen tak u fabky nevím ale já mám FS-III s čepy na imbus, ale myslí, že tu chlapi uvádějí, že mají již torxy (velikost určitě najdeš pokuď prohledáš zdejší fórum) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tapo Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Inbusak č 7 treba si ho kupit samostatne položka 50 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 dneska sem to zrovna absolvoval na brzdách FS II mam na povolení třmenu imbus 6 , na kotoučích jeden malej torx kterej šel povolit šroubovákem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 já měl tu čest v pátek dělat kotouče vzadu, šroub byl křížový, kvalitní ale bez rázového šroubováku bych je ven nejspíš nedostal, držely fest Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.